Προς το περιεχόμενο

Αξιζει Τον Κοπο???

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα....

Εχω στο σύστημά μου ένα celeron d 335 478s. στα 3,2 οverclocked, ( original2.8 )..

Εχω ακούσει πολλές φορές ότι οι celeron υστερούν κυρίως στο gaming, και γι'αυτό εψαξα να βρω κανένα p4 φθηνό...

Tα καλά νέα είναι ότι όχι απλώς βρήκα φθηνό, αλλά τζάμπα, καθώς μια φίλη μου έχει έναν p4 3.0 478s. northwood...., και επειδή ουδέποτε έπαιξε ή έχει σκοπό να παίξει παιχνίδια, δέχτηκε να τους ανταλλάξουμε...

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι northwood και έχει περίπου 3 χρόνια παραπάνω λειτουργείας απο τον πιο καινούριο σχετικά δικό μου...

Αξίζει τον κόπο να πάω να κάνω την ''τράμπα'', ή δεν πρόκειται να δω σημαντική διαφορα?

:confused:

Ας μου δώσει τα ''φώτα'' του όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω για τους προαναφερθέντες επεξεργαστές...

Υ.Γ Μήπως μου χαρίζουν τον γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??? :P

Δημοσ.

Φιλέ μου τεχνικά χαρακτηριστικά δεν ξερω να σου παραθέσω, αλλά εγώ που έχω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, μια χαρά με έχει βγάλει στα games.α! Τον έχω αισίως 2,5 χρόνια

Δημοσ.

τον celeron έχεις ή τον άλλον???

ούτε εγώ έχω μέχρι στιγμής πρόβλημα, αλλά επειδη έχω βάλει πάνω την x-1950 pro (512), μου έχουν πει πως την χαντακώνω λόγω επεξεργαστή... :(

Δημοσ.

Northwood έχω! Ναι, αυτό το έχω διαβάσει κι εγώ που λες για την κάρτα. Πάντως δεν νομίζω να έχεις Prob με τον northwood. Θα σου πρότεινα να προσωρήσεις, αλλά περίμενε μέχρι αύριο να σε συμβουλέψει και κάνας με περισσότερες γνώσεις

Δημοσ.

"και επειδή ουδέποτε έπαιξε ή έχει σκοπό να παίξει παιχνίδια, δέχτηκε να τους ανταλλάξουμε..."

Πως ειπαμε πως τον λενε τον γαιδαρακο ;;;;;

Δημοσ.

ναι σίγουρα ο επεξεργαστής δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, αλλώστε δεν με προβληματίζει το αν θα χαλάσει, έτσι κι αλλιώς, μία που θα τον κουμπώσω στο pc μου, και μία που θα τον πλακώσω στα clockia.. :P

αυτό που με προβληματίζει είναι αν όντως αξίζει (τεχνολογικά), καθώς τον δικό μου τον έχω ούτε 2 χρόνια, ενώ η κοπέλα τον έχει από το 2003.... (δηλαδή 5)...

πιθανολογώ πάντως ότι εγώ τότε αγόρασα οτι φθηνότερο υπήρχε στην αγορά, και εκείνη 3 χρόνια πριν, ότι πιο ακριβό... :/

Δημοσ.

Έλααααα, έλα τώρα που κάνεις και τον δύσκολο!

Κάνε την ανταλλαγή τώρα, πριν σε πάρει χαμπάρι το κοριτσάκι και το πάρει πίσω!

Δημοσ.

Αμέσως την ανταλλαγή...

Με το που τον πάρεις πάρε μια Scythe Infinity, ή Thermaltake Sonic Tower + 120mm fan,ή Zalman 9500 κ.α βαριέμαι να γράφω τώρα... και πας 3.5 (ακόμα καλύτερες επιδόσεις) με θερμοκρασία full load γύρω στους 50 (ακόμα πιο κάτω θα πας με συμμάζεμα καλωδίων και καλό air flow στο κουτί...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...