Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η σωστή ένδειξη θερμοκρασίας;

alexzzz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
@ Vatos_locos: πρέπει να συγχρονιστούμε :mrgreen: ! Όποτε γράφω βλέπω απάντηση σου

AXAXAXAXAXA LOL !!! :lol: :lol: :lol:

Μάθε alexzzz τυφλό σύστημα με ramtype εγγύηση..

Γράφεις πολύ γρήγορα :wink:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εγώ γράφω γρήγορα. Απλά δεν είμαι πάνω στον υπολογιστή και όποτε βλέπω απάντηση τότε γράφω.

Δημοσ.

εγώ πάλι από τότε που πήγαινα 4η δημοτικού έμαθα τυφλό σύστημα και καθάρισα... η αλήθεια πάντως είναι ότι γράφεις γρήγορα αν ασχολείσαι πολύ με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές (π.χ ο αδερφός μου) ...

Δημοσ.

έλα όμως που εγώ πρέπει να κάτσω σε pc για δουλειά :D και τώρα δεν έχω και pc :( οποτε παράλληλα με την δουλειά ρίχνω και ένα βλέφαρο εδώ :D

Δημοσ.

Σήμερα το μηχάνημα υπολειτουργεί λόγω τον προαναφερθέντων προβλημάτων όποτε έχουμε TV και ότι άλλο υπάρχει.

Να σαι καλά george. Και απο τις θερμοκρασίες που χτυπάει το μηχάνημα μου κρατάει και το φαΐ ζεστό !!!

Δημοσ.
Και απο τις θερμοκρασίες που χτυπάει το μηχάνημα μου κρατάει και το φαΐ ζεστό !!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ LOL :lol: :lol: :lol:

Βγάλε το Ruby Orb και βάλε το μπρίκι πάνω να έχεις και τον ελληνικό σου έτοιμο :wink: LOL :lol:

Δημοσ.

φτού κακά ;) ωραίος τώρα επειδή βγήκαμε τελείως off

προτίμησε κάποια zalman και μόλις την πάρεις πες μας επιδόσεις

ανεμιστήρες για πίσω κοίτα αυτόν έχω 2 τέτοιους πάνω στο ψυγείο μου και δεν κάνουν φασαρία ;) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650448

για μπρός αν χωράει αυτός είναι αρκετά ήσυχος είχα έναν πάνω στο sonic tower και ακόμα έναν πίσω στο κουτί να βγάζει http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700459

Δημοσ.

Θα ξαναγράψω το βράδυ που θα έχω βάλει πάστα και αν συνεχιστεί αυτό το κακό θα προχωρήσω σε αγορά.

Προς το παρόν πάω για τρέξιμο! Ευχαριστώ παιδιά.

Δημοσ.

περίπου στις μισές αλλα και στις πιο χαμηλές έχω διαφορα 1-2 βαθμούς και μου ψιλό ακούγονται λόγο ότι ιάνει σε ψυγείο από τα φυλα του ψυγείου αν τους βάλει για πίσω δεν θα έχει πρόβλημα και στα πιο χαμηλά θα είναι

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έχω να σας πω ότι με πάστα που έβαλα πλέον πρόβλημα δεν υπάρχει. Σε idle είμαι στα 37 C και παίζοντας Pes πιάσαμε 47- 48 C.

Οπότε μια χαρά είμαστε!

george_o/c & Vatos_locos με την Ruby Orb όλα αυτά!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...