alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Όταν μπαίνω στο BIOS η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι 75C. Με το "SensorsView" και το "EVEREST Ultimate Edition" όμως βλέπω 50C αμέσως μετά την έναρξη. Τι γίνετε; Από το μπουτάρισμα μέχρι την έναρξη πέφτει η θερμοκρασία ή οι ενδείξεις είναι λάθος; Επίσης είναι ψηλά 50C σε idle για έναν Intel Pentium 4 650 Prescott στα 3.4 με RUBY ORB και χωρίς κανέναν άλλο ανεμιστήρα στο κουτί; off topic: αυτοί οι Zalman 12cm ανεμιστήρες κάνουν αρκετό θόρυβο; Θέλω 2 12cm ανεμιστήρες για ροή αέρα μέσα στο κουτί αλλά όσο το δυνατόν αθόρυβους. Ευχαριστώ!
com_hs Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το κανονικο ειναι υποκειμενικο ομως συνηθως ειναι γυρω στο 38 εως 48C οσο για τις ενδειξεις οχι δεν ειναι λαθος τις πιο πολλες φορες το ιδιο συμβαινει
filippos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Φιλε δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος zalman που ειχα εγω αλλα ο δικος μου ηταν αρκετα θορυβωδης ακομα και οταν εβαζα και την αντισταση που τον συνοδευει. Αρκετα αθορυβοι αλλα με μικρη ροη αερα ειναι αυτοι εδω http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806551. Τους εχω τωρα και οντως δεν ακουγονται. Παντως το εχω μετανιωσει που δεν πηρα απο την αρχη εναν silenx ωστε να αποφυγω τις συνεχεις αλλαγες - δοκιμες που στο τελος κοστισαν πιο πολυ απο αυτον.
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το κατάλαβα ότι είναι υποκειμενικό διαβάζοντας σε άλλο τόπικ ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι πολύ θερμός. Το πρόβλημα με τις ενδείξεις είναι να δείχνουν λάθος και να κάψουμε τίποτα. Τώρα για τους ανεμιστήρες ήθελα να είναι 12cm γιατί στο κουτί υπάρχει μπρός και πίσω ήδη πλαστική θήκη υποδοχής για 12cm.
filippos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ωχ κοτσανα. Δεν προσεξα οτι ο ανεμιστηρας ειναι 12αρης.
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Το κατάλαβα ότι είναι υποκειμενικό διαβάζοντας σε άλλο τόπικ ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι πολύ θερμός.Το πρόβλημα με τις ενδείξεις είναι να δείχνουν λάθος και να κάψουμε τίποτα. Τώρα για τους ανεμιστήρες ήθελα να είναι 12cm γιατί στο κουτί υπάρχει μπρός και πίσω ήδη πλαστική θήκη υποδοχής για 12cm. Αν θέλεις καλούς ανεμιστήρες, αθορυβους, και με ικανοποιητικότατη ροή αέρα πήγαινε άφοβα για SilenX 12mm x 2 = 40e. Μπορείς φυσικά να πάρεις και με 25ε edition με blue Led αλλά αυτό το κανονίζεις εσύ... :wink:
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αν θέλεις καλούς ανεμιστήρες, αθορυβους, και με ικανοποιητικότατη ροή αέρα πήγαινε άφοβα για SilenX 12mm x 2 = 40e. Μπορείς φυσικά να πάρεις και με 25ε edition με blue Led αλλά αυτό το κανονίζεις εσύ... :wink: Ευχαριστώ φίλε μου αλλά να ρωτήσω κάτι ακόμα. Αυτοί που απ'ότι γράφει είναι στα 8.7 dBA και είναι και από το eshop που βολεύει δεν είναι πιό καλοί; Led και εμφάνιση ανεμιστήρα δεν με νοιάζουν.
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δες εδώ. Προτίμησέ τους σε σχέση με τον Scythe που λες για τους εξής λόγους: 1) ροή αέρα 72CFM έναντι 33.5 του Scythe 2) Ταχύτητα ανεμιστήρα 1400rpm 14db, έναντι 800rpm 8.5 db toy Scythe. 14db ούτε που ακούγεται... πρέπει να κολλήσεις το αυτί σου... Είναι οι ανεμιστήρους με την καλύτερη απόδοση Ροής αέρα/θορύβου μιας και τα db δεν αυξάνουν αναλογικά με τις στροφές... :wink: Γνώμη μου να πάρεις SilenX :-D
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 OK! Έγινε κατανοητό. Ευχαριστώ. Για τον επεξεργαστή όποιος άλλος έχει να μου πει τίποτα γιατί χτυπάει 76 C
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 OK! Έγινε κατανοητό. Ευχαριστώ. Για τον επεξεργαστή όποιος άλλος έχει να μου πει τίποτα γιατί χτυπάει 76 C Ξεκινάμε Thermalatake Sonic Tower + 120mm fan 40e, Scythe Ninja Plus 33.6e, Zalman 9500 41e, Thermalright 120 42e + 120mm fan 50e, Scythe Samurai 42e, και τέλος την πανέμορφη και καταπληκτική σε επιδόσεις Asus Silver Knight 53.5e... Όλες πολύ καλές και αποδοτικές ακόμα και σε συνθήκες o/c Καλή επιτυχία στην αγορά σου :wink:
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 στάκα μάγκες πολλοί λένε ότι τα silen X είναι μάπα για ψαχτώ λίγο το θέμα πριν τα αγοράσεις
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ήδη φοράω αυτήν (χωρίς πάστα να πω την αμαρτία μου. το απόγευμα θα πάρω και θα δούμε από θερμοκρασίες). Αλλά είναι φυσιολογικό να χτυπάει 75; @ Vatos_locos: Το ψάχνω- το ψάχνω γ*** τις επιλογές μου γ*** !!!
george_o/c Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ποιος είπε ότι η Rubi Orb είναι καλή??? Το ίδιο ισχύει και Blue Orb... Υπάρχουν πολύ καλύτερες στα χρήματά τους. Με λίγα πιο πολλά παίρνεις Scythe Ninja Plus... πολύ καλύτερη... Δεν έχω ψάξει ακόμα το θέμα της Τt MaxOrb...
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εμ με την ψύχτρα που πήρες ναι μάντεψε ? και για αυτήν λένε ότι είναι μάπα για ψύχτρα αν θες αέρα πήγαινε σε zalman (9500/9700) η το sonic tower που σου είπε ο Γιώργος είχα και τα 2 και ήμουν ευχαριστημένος απόλυτα μέχρι που έβαλα νεράκι και ησύχασα από παντού
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δεν το είπαμε αλλά την έχουμε !!! @ Vatos_locos: πρέπει να συγχρονιστούμε ! Όποτε γράφω βλέπω απάντηση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.