ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλησπερα Ψαχνω μια εταιρεια η οποια 1) Να μου προσφερει hosting για το site της εταιρειας που δουλευω 2) Να μην μου ζητησει να φτιαξει το site απο την αρχη μιας και το site ειναι ετοιμο και στημενο απο μενα 3) Να μου δωσει γυρω στα 10 mail addresses και να μπορω απο 2 απο αυτα να στελνω mail σε πολλους παραληπτες καθε φορα ΄(απο 150 και πάνω) Το site μας ειναι αυτη τη στιγμη φιλοξενουμενο σε ενα provider Ο οποιος χωρις να μας ειδοποιησει , απο κει που που στελναμε σε 150 παραληπτες την καθε φορα , το εριξε στους 30 για να γλυτωσει τον φορτο... Αφου μαλώσαμε του ζητησαμε να μας προτεινει καποια υπηρεσια η οποια θα κανει αυτη τη δουλεια. η απάντηση ηταν οτι τετοια υπηρεσια υπάρχει αλλά στοιχίζει 2000 € ευχαριστω εκ των προτερων οποιον βοηθήσει
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ευχαριστω για την απαντηση σου Φαινεται πολυ καλη υπηρεσια και θα την προτεινω αλλα δεν νομιζω να δεχτουν μιας και βρισκεται στο εξωτερικο... Αν υπαρχει τιποτα στο Ελλαντα...
alexgreat Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Ola ayta poy zhtas einai apolytos normal kai den prepei na soy kostisoyn panw apo 20 eyrw/mhna. Oles oi etaireies poy paroysiazontai sto http://www.webhosting.gr mporoyn na soy prosferoyn kati tetoio. To orio twn 150 email einai anhkoysto.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Οι εταιρειες το ξερω οτι προσφερυν κατι τετοιο και λογικο ειναι αλλα απο οτι ακουσα επειδη οι εταιρειες εχουν καποιο backbone απο καποιο provider , ακουσα οτι οι provider εχουν κανει αυτη την ρυθμιση για να μην εχουν φορτο και ετσι οι εταιρειες δεν μπορουν να κανουν κατι για αυτο διορθωστε με αν ειμαι λαθος..
alexgreat Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δοκίμασες να δημιουργήσεις mailing list; Ή απλά στέλνεις e-mail σε 150 διευθύνσεις;
anthony_crete Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 eixa steilei 3000 email xwris kanena prob mesw enos script apton host mou.. 1and1 exw... perissotera dn mporousa na steilw mou evgaze internal error!! mallon etrwge limit sto CPU !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.