Προς το περιεχόμενο

ASUS P5N-E SLI στα 68 ευρω ?????

papayios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ηδη εναν Ε4400 c2d και ενα σετ mushkin em-6400 . Ειμαι στο ψαξιμο για μητρικη και καρτα γραφικων . Βλεπω λοιπον οτι η ASUS P5N-E SLI εχει πεσει πλεον στα 68 ευρω πολυ αποτομα ενω αλλες καρτες στην ιδια κατηγορια εχουν λιγη η και καθολου μειωση . Παιζει καποιο προβλημα με αυτο το μοντελο και κοιτανε να τις διωξουνε ;; Για παραδειγμα η MSI P6N SLI-FI που εχω βαλει στο ματι ειναι σταθερα στα 114 ευρω στο e-shop ενω η asus εχει πεσει 40+ ευρω .

Κοιταω για το συγκεκριμενο chipset γιατι εχεi 2 x Ultra DMA 66/100/133 για να βαλω 2 σκληρους και dvd-rom και dvd-rw που εχω . Επισης θελω το λιγοτερο 2 pci για να βαλω skystar2 kai winfast pvr . Στις pci μερικες μητρικες εχουν version 2.2 και αλλες 2.3 . Οι καρτες μου σε τι version θα δουλεψουν ;;

Να περιμενω ακομα η να παρω την asus ;;

Οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη . Για καρτα γραφικων θα παω η για χ1950gt η για 8600 gt . Vista προς το παρων δεν με ενδιαφερει να βαλω .

Δημοσ.

Πάντα υπάρχουν προσφορές με διαφορές τιμής από κατάστημα σε κατάστημα.

Αυτό εχει να κάνει με τι stock υπάρχει,τι έκδοση (νεώτερο,παλιότερο) chipset είναι (όχι τον τύπο μόνο),και αν είναι επίσημη ή ανεξάρτητη εισαγωγή (για την εγγύηση).Οπότε θέλει προσοχή και ψάξιμο :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...