papayios Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εχω ηδη εναν Ε4400 c2d και ενα σετ mushkin em-6400 . Ειμαι στο ψαξιμο για μητρικη και καρτα γραφικων . Βλεπω λοιπον οτι η ASUS P5N-E SLI εχει πεσει πλεον στα 68 ευρω πολυ αποτομα ενω αλλες καρτες στην ιδια κατηγορια εχουν λιγη η και καθολου μειωση . Παιζει καποιο προβλημα με αυτο το μοντελο και κοιτανε να τις διωξουνε ;; Για παραδειγμα η MSI P6N SLI-FI που εχω βαλει στο ματι ειναι σταθερα στα 114 ευρω στο e-shop ενω η asus εχει πεσει 40+ ευρω . Κοιταω για το συγκεκριμενο chipset γιατι εχεi 2 x Ultra DMA 66/100/133 για να βαλω 2 σκληρους και dvd-rom και dvd-rw που εχω . Επισης θελω το λιγοτερο 2 pci για να βαλω skystar2 kai winfast pvr . Στις pci μερικες μητρικες εχουν version 2.2 και αλλες 2.3 . Οι καρτες μου σε τι version θα δουλεψουν ;; Να περιμενω ακομα η να παρω την asus ;; Οποιαδηποτε αλλη προταση καλοδεχουμενη . Για καρτα γραφικων θα παω η για χ1950gt η για 8600 gt . Vista προς το παρων δεν με ενδιαφερει να βαλω .
Gary_Kokkin Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Πάντα υπάρχουν προσφορές με διαφορές τιμής από κατάστημα σε κατάστημα. Αυτό εχει να κάνει με τι stock υπάρχει,τι έκδοση (νεώτερο,παλιότερο) chipset είναι (όχι τον τύπο μόνο),και αν είναι επίσημη ή ανεξάρτητη εισαγωγή (για την εγγύηση).Οπότε θέλει προσοχή και ψάξιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.