Προς το περιεχόμενο

Πρωτότυπη Πρόταση Γάμου...

2arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι κιτς σάητ είναι αυτό ρε. Φτάνει στο σημείο να σε ξεπείσει να παντρευτείς.

Καλά εσύ κάθεσαι και τα βλέπεις κι όλας; Μόνο αντιγραφή από το google έκανα το λινκ να σπάσω τη διαφήμιση...τσκ τσκ

αλλά είσαι κολιτσάκι μωλέ...

Δημοσ.
Λεπτομέρειες...ας ξαναπαντρευτούν!τζάμπα έχει στηθεί ολόκληρη βιομηχανία γύρω από το χώρο του γάμου;; Το πολύ πολύ να εμπνεύσω τόσο εγώ,το http://www.gamos-guide.gr/ που έτυχε να δω πριν, όσο και άλλες χιλιες παρόμοιες σελίδες κανέναν άλλο χριστιανό με έλλειψη φαντασίας!!!:-D

ΟΧΙ δεν κάνει διαφήμιση !!! :P:p:p

• Super Moderators
Δημοσ.

Να φιλτράρουμε και λίγο τις "προτάσεις" και "ιδεές" που μεταφέρουμε, παρακαλώ.

Δημοσ.
Καλά εσύ κάθεσαι και τα βλέπεις κι όλας; Μόνο αντιγραφή από το google έκανα το λινκ να σπάσω τη διαφήμιση...τσκ τσκ

αλλά είσαι κολιτσάκι μωλέ...

Είμαι το ίδιο ένοχη με σένα που έβαλες το λινκ.Κι αν θες να ξέρεις, αν δεν το χες ποστάρει, δεν θα το πατούσα.Πάρτα.

=p

Δημοσ.

Πρέπει να παντρευτώ με τον άνθρωπο που αγαπώ για να είμαι μαζί του και να κάνουμε παιδάκια;Για ποιό λόγο να ρίξω τόσα πολλά λεφτά για έναν ηλίθιο θεσμό και να μη κάνω κάλλιστα με τα ίδια λεφτά ένα ταξιδάκι αναψυχής μαζί του που πολύ πιθανόν να ξανα ζωντανέψει τη σχέση μας και τον έρωτα μας;Α ξέχασα όσα ζευγάρια δεν είναι παντρεμένα δεν είναι υπό τη προστασία του θεού.

/οντοπικ: Σε ένα φτηνό φαστφουντάδικο ή σε βόλτα στη παραλία με το μικρό μου αυτοκίνητο: ''Μωρό μου δεν έχω λεφτά να σε πάω σε ακριβό restaurant για ένα ρομαντικό δείπνο, ούτε να σου πάρω ένα ακριβό δαχτυλίδι.Δεν θέλω να ακολουθήσω τη πεπατημένη όπως κάνουν οι υπόλοιποι για να σε εντυπωσιάσω, δεν είμαι τέτοιος τόσο καιρό είμαστε μαζί και ξέρεις πολύ καλά τη χαρακτήρας είμαι.Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ο,τι σ'αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί σου...να ξυπνάω κάθε πρωϊ και να μου φτιάχνει τη διάθεση το χαμόγελο σου, το αγουροξυπνημένο μουτράκι σου και η ζεστή ανάσα σου.''

μπλα μπλα μπλα...νταξ, πιστεύω τη γλυτώνεις χαλαρά έτσι...ανώδυνα και οικονομικά.Στη τελική άμα δεν θέλει στα τέτοια μου.Άλλωστε εγώ μετά τα 10 πηδήματα αρχίζω και βαριέμαι.Κάθε μέρα φασολάδα;Δεμπαίζει.

Δημοσ.
...Άλλωστε εγώ μετά τα 10 πηδήματα αρχίζω και βαριέμαι.Κάθε μέρα φασολάδα;Δεμπαίζει.
[συνήγορος διαβόλου.mod.on]Προτιμάς δηλαδή να σκύβεις όταν περνάς κάτω από περβάζια;[/συνήγορος διαβόλου.mod.off]:lol:
Δημοσ.

Μπειζικλι, νομίζω ο,τι είναι άστοχο το σχόλιο σου...αλλά...

επειδή αυτό είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει έτσι άμα αποφασίσω να παραμείνω με ένα κοριτσάκι ''για πάντα'' προτιμώ να γυρνάω απο 'δω και απο 'κει και κάπου στα...(πόσα δεν ξέρω, όταν δεν μπορώ να περπατήσω) να με πετάξουν τα παιδιά της αδερφής μου σε έναν οίκο ευγηρίας και να πεθάνω σιωπηλά και αθόρυβα.ΧΑ!

Δημοσ.

Καλά, στην εποχή μας θα κάνει πρόταση γάμου? Δηλαδή σα να λέμε θα την ρωτήσει αν θέλει???

Από όσο ξέρω, οι γυναίκες βιάζονται............!

Άμα ο φίλος σου ξεκινήσει έτσι το γάμο του, με παρακάλια, άστο...........

Δημοσ.
Μπειζικλι, νομίζω ο,τι είναι άστοχο το σχόλιο σου...αλλά...

επειδή αυτό είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει έτσι άμα αποφασίσω να παραμείνω με ένα κοριτσάκι ''για πάντα'' προτιμώ να γυρνάω απο 'δω και απο 'κει και κάπου στα...(πόσα δεν ξέρω, όταν δεν μπορώ να περπατήσω) να με πετάξουν τα παιδιά της αδερφής μου σε έναν οίκο ευγηρίας και να πεθάνω σιωπηλά και αθόρυβα.ΧΑ!

Είπες εσύ τώρα.:-)

btw,κοίτα προς τάντρα μεριά,θα ανακαλύψεις καινούργια χέρσα για όργωμα...;)

Προϋποθέτει διάθεση-για-μοίρασμα:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...