Προς το περιεχόμενο

Πρωτότυπη Πρόταση Γάμου...

2arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ο σκύλος του φόρουμ είναι αυτός ο μορφονιός ο παρεδώσε ? :roll:

μαααααααααααααααου ??????????????????

αυτός αυτός είναι.... από χθες καλόμαθε βλέπεις,που κυνηγούσε τον /kome ή πως τον ελεγαν,και του έσβηνε συνέχεια τα ποστς..... καιροφυλακτεί σου λέω!

off topic....ends!

Δημοσ.

φχαρστώ ! Κάτσε να μασκαρευτώ σε σοβαροφανή σκύλο κι εγώ....

μμμααα... βουφ ! ΒΟΥΦ ! (καλύτερα δείχνω ?)

παντως εγώ γελούσα πολύ με το μουρλάκι τον ΚΟΜΝ...

Δημοσ.
ο σκύλος του φόρουμ είναι αυτός ο μορφονιός ο παρεδώσε ? :roll:

μαααααααααααααααου ??????????????????

Μορφονιός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ο paredwse;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ωχ, Θέε μου, τι διαβάζω σήμερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

γιατι βρε wizzy ???? Γιατί γίνεσαι κακός τώρα ? Αν κρίνω από το αβατάρ του πρέπει να είναι ομορφάντρας (ή ομορφογυναίκα , δεν γνωρίζω το φύλο του)... :-P :-P :D

Δημοσ.

"Οι άντρες παντρεύοντε τις γυναίκες με την ελπίδα οτι δεν θα αλλάξουν.

Οι γυναίκες παντρεύοντε τους άντρες με την ελπίδα οτι θα αλλάξουν.

Τίποτε από τα δύο δεν πραγματοποιήτε"

Ας το ξανασκεφτεί το παλληκάρι!!:-D

Δημοσ.

ο μόνος λόγος ύπαρξη του θρησκευτικου (μπρρρ) και μη γάμου ειναι η μικροαστική αντίλληψη της χώρας μας οσων αφορά τα παιδιά εκτος γάμου.

ευχαριστω ..

Δημοσ.

μπορω να φανταστω που ειχε περασει το δαχτυλιδι....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Aμεσος το πονηρό μυαλό σου.

1) Αυτό δε γίνεται

2) ήταν στο κουτάκι απλός το κάλυπτε το μπουρνούζι σε εκείνο το σημείο. Απλός είπε βάλε το χέρι και το έπιασε το κουτάκι βέβαιος βέβαιος :P

Δημοσ.

Bασικά ο δικός μου την πρόταση μου την έκανε επάνω σε συζήτηση περί γάμου! Δεν ήταν κάτι πρωτότυπο κι ούτε έπεσε στα γόνατα κι ούτε λουλούδια είχα... Τίποτε - τίποτε!

Μια ιδέα που μου'ρθε είναι: να αγοράσει το παλικάρι ένα δαχτυλίδι, να βάλει φυσικά ένα ραβασάκι με την πρόταση μέσα στο κουτάκι μαζί με το δαχτυλίδι και να της το ρίξει στην τσάντα της χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση. Φυσικά αυτό μπορεί να παίξει σε μια έξοδο του ζευγαριού κι όταν εκείνη πάει να χαιρετήσει κάναν γνωστό ή πάει προς νερού της! Και φυσικά... τσιμουδιά για όσο κρατήσει η έξοδος! Απλά ο ενδιαφερόμενος να περιμένει τηλεφώνημα της!

Δημοσ.

1) Αυτό δε γίνεται

2) ήταν στο κουτάκι απλός το κάλυπτε το μπουρνούζι σε εκείνο το σημείο. Απλός είπε βάλε το χέρι και το έπιασε το κουτάκι βέβαιος βέβαιος :P

ελα τωρα....τι μου το χαλας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Που να τρεχεις μεχρι εκει. Σιγα μην παει και μεχρι την Αλασκα να πιασει καμια αρκουδα και να την μαθει να κανει η αρκουδα προταση. Ποιο βολικο θα είναι. Θα ηταν προταση με περισια προτοτυπια, θα του μεινει και η αρκουδα. Θα μου πεις τι να την κανει την αρκουδα??? Μια σχεσει που εχει ως μελλοντικο στοχο να κανει παιδια θα ηταν καλα να παρει πρωτα κατοικιδιο για να μαθουν να μοιραζονται και αλλες ευθυνες και μετα να βαλουν μπρος για την ενισχυση της υπογενετικοτητας τις Ελλαδας.

..σ' αυτό εδώ το σημείο,

και μετα να βαλουν μπρος για την ενισχυση της υπογενετικοτητας τις Ελλαδας
,η αρκούδα θα έχει κάποια συμμετοχή;;...Διότι μπερδεύτηκα....
Δημοσ.

Δεν ξέρω... αυτού του είδους οι «ρομαντικές» προτάσεις γάμου μου φαίνονται πολύ αμερικανόφερτες.

Μου θυμίζουν περιπτώσεις όπως π.χ πρόταση γάμου σε γήπεδο baseball:mrgreen:

Πιο πολύ επίδηξη πλούτου και ισχύος μου θυμίζουν.

Δημοσ.

Οπως εχει πει ο μεγαλος Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ

Οι αντρες χρωστανε την πρωτη τους επιτυχια στην γυναικα τους και την 2η γυναικα τους στην επιτυχια τους

Δημοσ.
εγο σκεφτικα κατι αλλο. ειναι λιγο αισχρο αλλα το θυμαμαι απο την τολμη και γοητεια ενα επισοδειο. ηταν με το μπουρνουζι και της ειπε να βαλει το χερι της αναμεσα στα ποδια του που ειχε κρυψει το δαχτιλιδι.

Άντε να τρέχεις να βρεις τόσο μεγάλο δακτυλίδι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...