leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οχι μονο θελει να κανει προταση γαμου, αλλα θελει να την κανει και εντυπωσιακη... Ας ρωτησει κι εμας τους παντρεμενους... Σε δεκα χρονια απο τωρα, οποτε θυμαται την ολη φαση θα μουτζωνει τον εαυτο του
FarCry Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 οχι μονο θελει να κανει προταση γαμου, αλλα θελει να την κανει και εντυπωσιακη... Ας ρωτησει κι εμας τους παντρεμενους... Σε δεκα χρονια απο τωρα, οποτε θυμαται την ολη φαση θα μουτζωνει τον εαυτο του αχα καλο ε? :mrgreen: αχα χουχα
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ο γάμος, είναι η απόδειξη ότι και οι άντρες κάνουν λάθη!!!!!!!!!!!!!!!!! μου άρεσε η ιδέα του προσκλητήριου....
JohnKaL- Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 εγο σκεφτικα κατι αλλο. ειναι λιγο αισχρο αλλα το θυμαμαι απο την τολμη και γοητεια ενα επισοδειο. ηταν με το μπουρνουζι και της ειπε να βαλει το χερι της αναμεσα στα ποδια του που ειχε κρυψει το δαχτιλιδι. +1
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ενας γνωστος ηθελε να κανει ενα δωρο στην κοπελα του.(οχι τιποτα σπουδαιο-συμβολικης αξιας).αγορασε λοιπον ενα πλαστικο "ζευγαρι" (αντρας γυναικα πανω σε μια βαση αντικριστα και να φιλιουνται) και το πηγε στην κοπελα του.ομως εκανε την εξης γκαφα.ο αντρας (απ'το ζευγαρι το πλαστικο ντε!) ειχε το ενα χερι πισω απ'την πλατη και κρατουσε ενα δαχτυλιδι.ολο κι ολο 10 ποντους υψος ειχε το "ζευγαρι" δεν το παρατηρησε ο γνωστος.σαν αποτελεσμα μολις το χαρισε στην κοπελια αυτη εβαλε τα κλαμματα,αρχισε να τον αγκαλιαζει και να του λεει με αναφιλητα:"Θέλω,Θέλω,δεχομαι..."ο τυπος επαθε πλακα!"βρε μωρο μου δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο για να κανεις ετσι" της κανει."τι λες τωρα" του λεει αυτη,"δεχομαι να γινω γυναικα σου"!μετα το σοκ και τα εγκεφαλικα συνειδητοποιησε τι ειχε συμβει....η κοπελα ειδε το κουκλακι που κραταγε δαχτυλιδι και νομισε οτι ο τυπας της εκανε προταση γαμου....να σημειωσω δε οτι η κοπελια δεν ειναι κανα χαζοχαρουμενο... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ(ασχετο):ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΡΘΙΕΣ εγο σκεφτικα κατι αλλο. ειναι λιγο αισχρο αλλα το θυμαμαι απο την τολμη και γοητεια ενα επισοδειο. ηταν με το μπουρνουζι και της ειπε να βαλει το χερι της αναμεσα στα ποδια του που ειχε κρυψει το δαχτιλιδι. μπορω να φανταστω που ειχε περασει το δαχτυλιδι....:mrgreen::mrgreen:
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 έχεις μεγάλη φαντασία ρε pos !... (εκτός κι αν ο τύπος είχε πολύ μικρό ..... ή η τύπισσα πολύ χοντρά δάχτυλα !)
poscaman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 αααααααχ......γυναικες... νομιζουν οτι μονιμα ο αντρας εχει φουσκωματα στο παντελονι...
GIANNISPATRA Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 και γιατί να μην κάνει την πρόταση η γυναίκα ?
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 και γιατί να μην κάνει την πρόταση η γυναίκα ? +1 "Αγαπητή κυρία ..................(συμπληρώστε όνομα πεθεράς) ζητώ το ... εεεε... χμμμμμ.... χέρι του Νικολάκη !"
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 χμμμμ... τωρα που το σκέφτομαι αν μια γυναίκα "πεσει στα γόνατα" όπως είναι και το σωστο και ζητήσει με όλο της το ταλέντο απο τον συντροφο της να την παντρευτεί δεν νομίζω οτι ο δεύτερος θα αρνηθεί (ειδικά αν η πρόταση γινει στην "κορύφωση" της συζητησης ... .!!!!!
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ φτου-φτου σου ! (...να μη βασκαθείς βεβαίως-βεβαίως)
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ φτου-φτου σου ! (...να μη βασκαθείς βεβαίως-βεβαίως) α γεια σου χαπάκι, στα λόγια μου έρχεσαι !!!!! χαχαχαχαχαχα!!!
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Φρού-Φρού,ΑΙΣΧΟΣ,ντροπή!!!!! κοκκίνησα!!!! Θα το συνεχιζα αλλα πισω μου σ' εχω σατανα....
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 θα το συνεχίζα,αλλά θα αρχίσει να γαβγίζει ο ....σκύλος του φόρουμ ότι μιλαω άσχημα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.