Προς το περιεχόμενο

Free Steam Games Gia Ati Radeon Katoxous

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Free Steam Games for ATI Radeon Owners

Όχι δεν είναι ακόμα ένα spam-Topic. Πρόκειται περί συμφωνίας μεταξύ της Ati και της Valve για την δωρεάν διάθεση των δύο παιχνιδιών μέσω του Steam. wink.gif

Συγκεκριμένα:

Valve has announced that effective immediately, ATI Radeon owners can download a free copy of Half-Life 2: Lost Coast and Half-Life 2: Deathmatch through Steam. The software will automatically confirm the presence of ATI Radeon hardware and offer access to the two games. In related news, Steam will be included with the ATI Catalyst driver and software suit until early 2008 and ATI Radeon HD 2900 XT owners will, upon release, receive Team Fortress 2, Portal, and Half-Life 2: Episode Two through Valve's content delivery application.

Η προσφορά δεν θα διαρκέσει πολύ. Τρέχτεεεεε...

Δημοσ.

Οχ σορρυ ξεχασα το λινκ

οριστε! http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

πατιστε !get it now! και αν εχετε ειδι to steam πατιστε yes i already have it, αν οχι παλι απλος πατιστε την αλλη επιλογη και θα το κατεβασε τε free απο κει και μολισ κανει ινσταλλ και κανει uptade τοτε πατιστε στο αλλο και θα εχετε τα 2 games σας σε κατι ωρες

ΥΓ: Τα GAMES EINAI TA Half-Life 2 Deathmatch kai Half-Life 2 Lost Coast

Δημοσ.

ελα??????

Σοβαρα????Δεν το ηξερα αλλα απλως βρηκα αυτην την προσφορα για κατοχους ΑΤΙ ΡΑΝΤΕΟΝ Και νομιζα πως θα ηταν χρισημο να την μοιραστω μαζι σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

τα games απο που τα κατεβασες? γιατι δεν βγαζω ακρη!παρεπιπτοντως εχω κατεβασει το steam.

Δημοσ.

loipon katebazeis to steam meta to kaneis setup.

Kaneis ena account(an dn exeis eidi)enorgopoieis me e-mail klp(dn thimame an thelei apla to lew)kaneis log in me to neo sou account i to palio an exeis.

Patas i have already steam instaled sou bgazei ena parathiro mesa sto steam.

Tha se odigisei o odigos ekei pera.

Sta perisotera thelei apla next.

Kai meta perimeneis na kateboune ka i ta 2 kai pezeis.(online fisika)

Emena exoun ftasei sto 10% se misi ora.

768 DSL apo 35KB to kathena katebenei.

Δημοσ.
loipon katebazeis to steam meta to kaneis setup.

Kaneis ena account(an dn exeis eidi)enorgopoieis me e-mail klp(dn thimame an thelei apla to lew)kaneis log in me to neo sou account i to palio an exeis.

Patas i have already steam instaled sou bgazei ena parathiro mesa sto steam.

Tha se odigisei o odigos ekei pera.

Sta perisotera thelei apla next.

Kai meta perimeneis na kateboune ka i ta 2 kai pezeis.(online fisika)

Emena exoun ftasei sto 10% se misi ora.

768 DSL apo 35KB to kathena katebenei.

Μόνο αυτά τα δύο παιχνίδια μπορεί να παίξει κανείς αν εγγραφεί;

Δημοσ.
Εαν έχεις 2900ΧΤ , αρχές του 2008 θα πάρεις κι άλλα παιχνίδια ...

Δεν έχω, αλλά μέχρι το 2008, πού ξέρεις, μπορεί και να έχω απκτήσει! Τι είδους παιχνίδια είναι αυτά που παίζονται online; FPS είναι;

• Moderators
Δημοσ.

Yeap,fps ειναι.Εχω την εντυπωση πως οι κατοχοι 2900 θα παρουν και το episode 2 δωρεαν οταν βγει με τον ιδιο τροπο.

Δημοσ.

Η εγγραφή στη Steam ήταν πάντα δωρεάν; Αυτό που προσφέρει η ΑΤΙ είναι η δωρεάν παροχή των παιχνιδιών, έτσι;

• Moderators
Δημοσ.
Δεν έχω, αλλά μέχρι το 2008, πού ξέρεις, μπορεί και να έχω απκτήσει! Τι είδους παιχνίδια είναι αυτά που παίζονται online; FPS είναι;

To The Lost Coast είναι ένα -σύντομο, λίγο buggy, αλλά αρκετά εντυπωσιακό- level από half life 2, το οποίο δεν συμπεριλήφθηκε στο τελικό παιχνίδι, ούτε αποτελεί μέρος της "ιστορίας" του HL2 πλέον. Είχε γίνει κάποτε "ντόρος" γι'αυτό γιατί θα επιδείκνυε την τεχνολογία HDR. Δεν είναι online παιχνιδι. Δε ξέρω αν ήταν δωρεάν μέχρι τώρα -είχα την εντύπωση ότι ήταν δωρεάν μόνο για τους κατόχους του Half life 2.

To Half Life deathmatch είναι ένα multiplayer standalone με τη μηχανή του Half life 2. Είναι FPS και προφανώς online game.

Δημοσ.
Η εγγραφή στη Steam ήταν πάντα δωρεάν; Αυτό που προσφέρει η ΑΤΙ είναι η δωρεάν παροχή των παιχνιδιών, έτσι;

h egrafi sto steam einai dwrean.Ta games einai dwrean efoson exeis karta grafikwn ATI.

Δημοσ.
h egrafi sto steam einai dwrean.Ta games einai dwrean efoson exeis karta grafikwn ATI.

Έχω. Αφού είναι και δωρεάν θα τους ρίξω μια ματιά!

Δημοσ.

εγω ειδι τα εχω κανει και download και παιζω.

Ειναι πολυ ορεο το Deathmatch ιδικα που ειναι και στο ιντερνετ.

το μονο προβλημα ειναι οτι δν τηα βριεσ ελλινικους servers.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...