Ic3m@N Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Για όσους δεν κατάλαβαν η μπίλια είναι στην θέση της ροδέλας... Να ρωτήσω κάτι άλλο... για όσους το έχουν... αξίζει να δώσω 40+ ευρώ που κάνει ή να πάρω ένα άλλο που θα μου κοστίσει περίπου τα μισα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrethan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Για όσους δεν κατάλαβαν η μπίλια είναι στην θέση της ροδέλας... Να ρωτήσω κάτι άλλο... για όσους το έχουν... αξίζει να δώσω 40+ ευρώ που κάνει ή να πάρω ένα άλλο που θα μου κοστίσει περίπου τα μισα; Αγαπητέ μου φίλε Ic3m@N, έχω κι εγώ το ποντίκι αυτό και δη το ασύρματο και το οποίο δεν το βρήκα πολύ βολικό (τζάμπα έδωσα τα 70 ευρώπουλα). Έτσι, προτίμησα να δουλέψω με το Logitech VX Revolution και το οποίο αξίζει, για μένα, τα λεφτά που ξόδεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Καλά, η Logitech είναι κορυφή στα desktop περιφερειακά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 συμφωνω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
foufoutios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Εμενα ποτε δε με βολεψε, εχω ομως ενα φιλο που δε μπορει χωρις τετοιο ποντικι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μαλιστα...ευχαριστώ...μάλλον κι εγώ σε logitech θα καταλήξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nimrod7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αν μάθες να δουλεύεις τη μπίλια, δεν μπορείς μετά να δουλέψεις με άλλο ποντίκι. Στο logic π.χ. που δουλεύω όλη την ώρα κάνεις αριστερά δεξιά πάνω κάτω, και με τη μπίλια είναι παιχνιδάκι. Η ροδέλα φαίνεται προιστορική μετά και πρέπει να έχεις συνεχεια τα χέρια στο πληκτρολόγιο για να κάνεις scroll. Όλα εξαρτώνται απο τι το θες το ποντίκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.