Προς το περιεχόμενο

Συνδεση στο ιντερνετ με.. εκτροπη.Γινεται?

groody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

χρειαζομαι ιντερνετ απο ενα γραφειο το οποιο εχει εσωτερικο τηλεφωνικο κεντρο , αλλα δεν επιτρεπει την κληση σε αριθμους ΕΠΑΚ ωστε να συνδεθω με το λαπτοπ μου εστω με dial up.

ΕΡΩΤΗΣΗ : Αν παρω τηλεφωνο στο σπιτι μου (αστικη κληση - αυτη επιτρεπεται απο το κεντρο) και το τηλ του σπιτιου μου το εχω κανει εκτροπη στον αριθμο ΕΠΑΚ θα συνδεθω?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Κοιτα αν ειναι να συνδεθεις με αστικη χρεωση, γιατι δε χρησιμοποιεις καποιο απο τα 801 τηλεφωνα που δοαφημιζουν "δωρεαν" ιντερνετ?

Αφου ειναι τηλεφωνικο κεντρο, μηπως δεν εχει φραγη προς ΕΠΑΚ, αλλα θελει να πατησεις πρωτα το αριθμο που χρειαζεται για να παρει γραμμη προς τα εξω? Δοκιμασε να βαλεις πχ 0,89625κλπ αν πατας 0 και το κομμα το βαζεις για να εχει μια μικρη παυση πριν καλεσει το νουμερο που θες.

Δημοσ.

οχι . το κεντρο δεν ειναι αυτοματο . ειναι με χειριστη οταν προκειται για εξωτερικη κληση.Μη ψαχνετε παρακαλω λυση με το κεντρο. μπορω να παρω μονο αστικη κληση σε σπιτι. ουτε 801(τα οποια φιλε μου δεν ειναι καθολου δωρεαν) ουτε επακ ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν ειναι δωρεαν φιλε groody για αυτο το εβαλα σε εισαγωγικα. Αλλα τι να καλεσεις σπιτι σου, τι στο 801 η χρεωση ιδια ειναι η αστικη, για αυτο στο ειπα μηπως σε βολεψει. Τωρα για την εκτροπη που λες, δε ξερω δε το εχω δοκιμασει μπορει να γινεται, αλλα στην περιπτωση σου ειναι δυσκολο επειδη την κληση δε την κανει το μοντεμ αλλα εσυ.

Δημοσ.

an den APAGOREYETAI(den einai 8ema dld "meionekthmatos" tou kentrou),dokimase to,ti mas rwtas?..Alla an apogoreuetai,kai paizei thlefwnhtria,e,mallon 8a thn psylliastei th douleia(dioti siga mh dinoun ekswterikh xwris na tsekaroun ti paizei toulaxiston ka8e liga lepta,ki ama akousei "kxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvtzzzzzzzz",8a psaxneis gia douleia),opote den to syzhtas.....

Δημοσ.
an den APAGOREYETAI(den einai 8ema dld "meionekthmatos" tou kentrou),dokimase to,ti mas rwtas?..Alla an apogoreuetai,kai paizei thlefwnhtria,e,mallon 8a thn psylliastei th douleia(dioti siga mh dinoun ekswterikh xwris na tsekaroun ti paizei toulaxiston ka8e liga lepta,ki ama akousei "kxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxkrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvtzzzzzzzz",8a psaxneis gia douleia),opote den to syzhtas.....

δε ρωτησα εσενα αγενη εξυπνακια.

Ευχαριστω παντως για την απαντηση (ειλικρινα ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...