mc02036 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλησπέρα, δεν είμαι ιδιαίτερα σχετικός με το αντικείμενο και γι αυτό θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθειά σας για το εξής πρόβλημα: Θέλω να αποκτήσω πρόσβαση μέσω modem από το pc μου σε απομακρυσμένο (Industrial Ethernet) LAN του οποίου ένα switch είναι συνδεδεμένο με modem. Καταρχάς ΠΩΣ ορίζεται αυτό το δίκτυο και που θα μπορούσα να βρω περισσότερες πληροφορίες πάνω σ αυτό το θέμα?? Α να τονίσω ότι η σύνδεση πρέπει να είναι απευθείας μεταξύ των δύο modem και όχι μέσω Internet.. AYTA!
blk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Θα πάς στο modem που είναι μέσα στο lan και μέσω των windows θα κάνεις accept incoming connections. Μετά απο το σπίτι σου θα φτιάξεις μια σύνδεση όπου θα πέρνεις τηλέφωνο το νούμερο που έχει το Modem και θα συνδέεσαι.
mc02036 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Σε ευχαριστώ blk αλλά ξέχασα να αναφέρω ότι στο ένα μόντεμ δεν είναι συνδεδεμένο pc(είναι συνδεδεμένο switch που κουμπώνει σε δίκτυο plc) οπότε this is not an option Μπορώ μέσω κάποιας εφαρμογής (όπως το hyperterminal) να επικοινωνήσω με to modem αυτό χωρίς να πρέπει από εκεί να γίνει κάποια ενέργεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.