giannak7 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Ηταν αρκετα παιχνίδια που επεζα πιτσιρικας!!!! Για να θυμηθώ.... το pacman ηταν το πρώτο μαζί με arkanoid,Prehistoric,metal mutand, test drive aaa το Realms of the secret blade(D&D), night, digger, και αρκετα άλλα τα οποια δεν τα θυμαμαι. Το μόνο που με ξενερωναι εκεινη την εποχη ηταν οτι ειχα ενα αεροπλανακι F-16 το οποίο δεν έτρεχε γιατι το pc μου είχε 4 χρώματα cga ενω αυτό ήθελε 16 vga κάρτα
Harkon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Μην ανησυχεις βρε ..εγω περαστικη ειμαι..8α κανω ενα τσιγαρο και 8α παω σπιτι όχι βρε, άραξε... οντοπικ: τώρα που το σκέφτομαι, το πρώτο παιχνίδι που "έλιωσα" ήταν το Sabre Team κ μετά το Dune II στην Amiga
KINGLUCAS Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 atari 2600zx choplifter, pacman, pitfall.... se PC 8086 4.77mhz , test drive 1, strip poker 1 Larry Laffer 1...ktl ktl good old days
mimisdutch Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Κάποιο wonderboy στον Amstrad CPC 6128 περίπου πριν από καμιά 20αριά χρόνια, τώρα έτσι όπως το υπολογίζω.
alestr9s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Πρώτο λιώσιμο σε κοσνόλα ήταν το Alex Kid στο SEGA Mastersystem To uber μ'αυτό το παιχνίδι ήταν στους αρχηγούς που για να τους νικήσεις έπαιζε Πέτρα-Ψαλίδι-Χαρτί Στο pc Starcraft!!!! Πήγαινα 1η-2α γυμνάσιου και για να παίξουμε με φτηνό ΕΠΑΚ (σκάγαν κάτι 80χίλιαρα λογαριασμοί σπίτι.. ) ξυπνούσαμε με τους φίλους μου 5-6 τα ξημερώματα μπαίναμε BattleNet και λίωναμε μέχρι τις 8 και μετά σχολείο... Και εννοείται όλα αυτά με την ευγενική χορηγία του παρόχου Extreme NET!!!! Τι κάψιμο είχε πέσει εκείνες τις εποχές!!! p.s. Ψάχνω έναν Songuko από BattleNet εδω και χρόνια! Παίζαμε κάτι Ladder μαζί. Αν είναι κανείς από σας να σηκώσει το χέρι
SagoniasSlutRos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Super Mario Warrion @ GameBoy Λιωσιμο....
delmparmpounel Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 To ίδιο ακριβώς αλλά στο μαύρο μου Gameboy Pocket
jakegate7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Η πρώτη μου παιχνιδομηχανή ένα SNES και το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα σε αυτή ήταν ο χοντρούλης υδραυλικός που χοροπηδούσε ασταμάτητα ο :oSUPER MARIO:o
chek2fire Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Το πρώτο μου game που έπαιξα σε home computer ήτανε τόσο χαζό όσο ήτανε όλα τα game εκείνης της εποχής.Αναφέρομαι στο psst για spectrum http://en.wikipedia.org/wiki/Pssst Είχα την τύχη πάντως μαζί με το παραπάνω game να έχω και τo άλλο ανεπανάληπτο jetpac http://en.wikipedia.org/wiki/Jetpac Το πρώτο όμως game που έπιασα στα χέρια μου ήτανε το donkey kong http://en.wikipedia.org/wiki/Donkey_Kong_%28video_game%29 Ανεπανάληπτες 3d εμπειρίες.
bluray Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 age of empires 1 μιας και χρησιμοποιουσα πολυ ps1
Slaiprite Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 και εγώ νομίζω στο pc ήταν το A.O.E.1,,θυμάμαι επίσης και ενα fifa το 2000 νομίζω..σε συσκευή ήταν το μαριο ένα αρχαίο και pacman όπως και ενα με τανκς, χεχ!
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Bruce Lee σε εναν Spectrum ZX80 πριν καμμια 20αρια χρονια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.