Salvia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 νομιζω σε ενα παλιο atari επαιζα εναν μπατσο που κυνηγουσε ενα κλεφτη! ανεβαινες με το ασανσερ σε αλλους οροφους,τον κυνηγουσες στην ταρατσα!!! χα χα....είχε πολύ πλακα!! Ελεος! Τωρα το ειδα! :lol: Σε μια παιχνιδομηχανη....ζιγκ-ζαγκ κυνηγητου πανω- κατω και ο χρονος ελαχιστος! Μηπως θυμαται κανεις πως λεγοταν το παιχνιδακι???
Sadman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2008 Σε PC. Τα θρυληκα χαρτοπαχνιδια που εχουνε τα παραθυρα. το Yu-Gi-Oh(ουτε πο θυμαμε ονομα)στο παλιο μου P1. Μετα το AOM για το οποιο αγορασα και καινουργιο PC τοτε(το υπογεγραμμενο απο κατω,αλλα λιγο παραλαγμενο). Μετα το θρυληκο αθανατο Counter-Strike. NFSU1&2.Και ενα flight simulator δωρο με ενα joystick πουειχα παρει(δεν θυμαμε ουτε ονομα ουτε καν το εχω)
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Πρεπει να ηταν ATARI..ειχε μονο δυο παιχνιδια,το ενα τεννις, δηλαδη μια παρασινη οθονη δυο γραμμουλες και μια κουκκιδα σαν μπαλα που πηγαινε δεξια αριστερα και το αλλο σκοποβολη με ενα τετραγωνακι στην πρασινη οθονη που το στοχευες με μια καραμπινα!ο μπαμπας μου το πηρε για τον εαυτο του και τελικα εγω επαθα τη ζημια...εχω παιξει απο τοτε σχεδον ολα τα τεννις μεχρι το virtua tennis 3 που ειναι και το μεγαλο μου κολλημα! Πλάκα κάνεις? Και ο δικός μου πατέρας το είχε αγοράσει για τον εαυτό του και τελικά η αδελφή μου έφαγε το κόλλημα, μέχρι που τώρα πια ανταλλάζει φουστανάκια με την Williams και ζαχαρώνει τον Haas στο Virtua tennis 3 Salvia also said: Ελεος! Τωρα το ειδα! Σε μια παιχνιδομηχανη....ζιγκ-ζαγκ κυνηγητου πανω- κατω και ο χρονος ελαχιστος! Μηπως θυμαται κανεις πως λεγοταν το παιχνιδακι??? Τι μου θύμησες τώρα... Ωωωωωρες παίζαμε με τον Μιχάλη, θυμάσαι??? :p:p Οποιος το θυμηθεί το παιχνιδάκι ας πει!
stavris Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Πω πω ρε παιδιά με συγκινήσατε γέρασα .πρώτος Η/Υ TI-99/4A TEXAS INSTRUMENTS με κασετόφωνο και ειδική κασέτα MODULE? αν θυμάμαι καλά.Απο παιχνίδια ένα σωρό στα ηλεκτρονικά με δεκάρικο.Πως περασαν τα χρονια:cry::cry:Να είστε καλά.ΣΝΙΦ
livewire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Ελεος! Τωρα το ειδα! :lol: Σε μια παιχνιδομηχανη....ζιγκ-ζαγκ κυνηγητου πανω- κατω και ο χρονος ελαχιστος! Μηπως θυμαται κανεις πως λεγοταν το παιχνιδακι??? Τι μου θύμησες τώρα... Ωωωωωρες παίζαμε με τον Μιχάλη, θυμάσαι??? :p:pΟποιος το θυμηθεί το παιχνιδάκι ας πει! Just a wild guess...
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 @ Livewire Ναιιι αυτό είναι!!!! Πωπω είσαι θεός!Εγω και η γενιά του Keystone Kapers σε ευχαριστούμε!!! Αλλο game ήταν και το Super Mario (που επίσης το σκίζαμε για ώρες μέχρι που έγινε ρουτίνα το ρέσκιου της γλυκανάλατης πριγκίπισσας )
livewire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 @ Livewire Ναιιι αυτό είναι!!!! Πωπω είσαι θεός!Εγω και η γενιά του Keystone Kapers σε ευχαριστούμε!!! Παλιοσειρά και γω βλέπεις.... Α! Παρεμπιπτόντως(hint), έχω μερικά ακόμα που παλεύουν στα βάθη της μνήμης μου να κερδίσουν τη θέση του πρώτου παιχνιδιού που έχω παίξει. Frogger Dig Dug Centipede Stampede Τι σου είναι το ιντερνέτ ε?
Φρού-Φρού Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ^ αναχαθείς, είχες δεν είχες με συγκίνησες
Salvia Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 livewire...respect Φρου-φρου Φερε ενα καπνο και χαρτακια οπως θα ερχεσαι!
livewire Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Υπερβολές... Απλά, μεγάλωσα και εγώ με αγάπη και προδέρμ.
Harkon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 ωωωωωχχχχ.... είχαμε την "μία" τώρα πλάκωσε και "η άλλη" δέσαμε! οντοπικ: πέρα από το κλασικό αταροειδές με τα χειριστήρια με το περιστρεφόμενο κεφάλι που έπαιζες τέννις..κ καλά.. κ το κλασικό με τους αστεροειδείς, νομίζω ήταν το Ikari Warriors.
blashyrkh+ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 η κουδουνιστρα μου..μετα η μαμα μου πηλε υπολογιθτη και επαιχθα νομιζω πρωτα Diablo..
Salvia Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 ωωωωωχχχχ....είχαμε την "μία" τώρα πλάκωσε και "η άλλη" δέσαμε! Μην ανησυχεις βρε ..εγω περαστικη ειμαι..8α κανω ενα τσιγαρο και 8α παω σπιτι
kirdou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2008 το πρωτο παιχνιδι αν θυμαμε καλα ειναι το dragons lair στον amstrad 6128
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.