Προς το περιεχόμενο

Ποιο ηταν το πρωτο παιχνιδι που παίξατε?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
to Tekhan World Cup les

tehkan%202.jpg

10ρικα.20ρικα.50ρικα.

οι εποχές άλλαζαν αλλά εγώ εκεί.κολημένος σε ένα μαγαζάκι στο εξοχικό μου που είχε αυτό και το double dragon & έπεζα εναλάξ με τον αδερφό μου και άλλα παιδιά.

Όταν το βρήκα στο MAME συγκινήθηκα και εννοείται ότι το τερμάτισα με την μία :)

α ρε adi τι μου θύμησες

Δημοσ.
Μπράβο ρε tsiouvider στο saboteur 2 είναι.

Θυμάσαι ποια ημερομηνία είχε βγει αυτό το παιχνίδι?

Όχι τίποτα άλλο για να υπολογίσω ποιά χρονιά έχασα την ''παρθενιά'' (στον χώρο των games) :-D

Έχω την αμυδρή εντύπωση πως ήταν το '88, διότι είχα ένα τεύχος του Πιξελ. Μαζί με το Saboteur είχε κ review του Ikari Warriors! :D

Και παρουσίαση του υπολογιστή Archemedes. πωπωωω, ωραία χρόνισ, πιο απλά και αργά. :P

Δημοσ.
jet set willy an 8ymame kala,gia emena, tin epoxi toy spectrum.kai meta kolima me to match day.afoy exo balei kai sto kinito moy ton ixo toy san ringtone.lol

για δωσε τον ηχο

ποιο θεμα ειναι ?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Με χρονολογική σειρά...

Κάποιο διαστημικό λαθραία σε ουφάδικο (πιθανολογώ το Phoenix)

Σε σπίτι φίλου space invaders και κάποιο άλλο με καουμπόηδες που πυροβολούσαν ο ένας τον άλλο πίσω από κάτι άμαξες (αγνώστων λοιπών στοιχείων) σε Atari 2600.

Στο σπίτι μου σε Game & Watch κάποιο παιχνιδάκι που λεγόταν Railway inferno. Φοβερό παιχνιδάκι του είχα πετάξει τα μάτια (μηδένισμα στο σκορ κλπ κλπ)

Στο σπίτι μου τέλος στο πρώτο μου υπολογιστή το ghost n' goblins σε spectrum (επίσης το τέλειωσα νομίζω).

Αυτά τα λίγα από εμένα :)

Δημοσ.

Εγω το πρωτο παιχνιδι που επαιξα ηταν το DOOM1 οταν ημουν μολις 8 χρονων!! Και δεν τρομαξα καθολου! Απο τοτε η σειρα doom εγινε το αγαπημενο μου παιχνιδι!!:-)

Δημοσ.

νομιζω σε ενα παλιο atari επαιζα εναν μπατσο που κυνηγουσε ενα κλεφτη! ανεβαινες με το ασανσερ σε αλλους οροφους,τον κυνηγουσες στην ταρατσα!!! χα χα....είχε πολύ πλακα!!

Δημοσ.

Πρεπει να ηταν ATARI..ειχε μονο δυο παιχνιδια,το ενα τεννις, δηλαδη μια παρασινη οθονη δυο γραμμουλες και μια κουκκιδα σαν μπαλα που πηγαινε δεξια αριστερα και το αλλο σκοποβολη με ενα τετραγωνακι στην πρασινη οθονη που το στοχευες με μια καραμπινα!ο μπαμπας μου το πηρε για τον εαυτο του και τελικα εγω επαθα τη ζημια...εχω παιξει απο τοτε σχεδον ολα τα τεννις μεχρι το virtua tennis 3 που ειναι και το μεγαλο μου κολλημα!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...