rotten crusader Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ πάλι ως νέος πρόλαβα σε ουφάδικο μόνο το street fighter...πόρωση..είχα χαλάσει του κόσμου τα κατοστάρικα...ο αγαπημένος μου ήταν αυτός με τα χέρια "στύλ wolverine"
Jos3ph Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Η κουδουνίστρα μου, αλλά δεν την θυμάμαι , επίσης είχα ένα Φωτεινούλι .... Τώρα στο PC είχα το Cats και το Pac Man ...
tmjuju Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 xmmmmmmmmmm, malov kai egw avoikw sthv katigoria pou dev 8umouvtai alla stoiximatizw oti 8a htav 'h to Invaders 'h PacMan se hlektrovikadiko Alla sigoura eimouv polu mikros gia va 8umame
Voodooman Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μπράβο ρε tsiouvider στο saboteur 2 είναι..Θυμάσαι ποια ημερομηνία είχε βγει αυτό το παιχνίδι? Όχι τίποτα άλλο για να υπολογίσω ποιά χρονιά έχασα την ''παρθενιά'' (στον χώρο των games) 1988, στη χειρότερη περίπτωση 1999. Jos3ph ήθελα και εγώ έναν φωτεινούλη, αλλά όταν κυκλοφόρησε ήμουν αρκετά μεγάλος (11 χρονών) και ντρεπόμουν να ζητήσω!.. Ήταν υπέροχος, αλλά ο original αγκαλίτσας μόνο, μετά βγήκε και ο αγκαλίτσας μελισσάκι αλλά δεν μου άρεζε! Και καταγγέλω τό ότι έχει σταματήσει η παραγωγή του. Έφαγα τον κόσμο φέτος να πάρω έναν για την κόρη μου, αλλά δυστυχώς τον έχουν σταματήσει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! Συγνώμη για το off topic, αλλά ο αγκαλίτσας ήταν τρέλα!
Nikos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το πρώτο παιχνίδι που είχα παίξει ήταν το Pole position σε μαγαζί με ηλεκτρονικά δίπλα από το μαγαζί του πατέρα μου, εποχή 1984-1985. Σε υπολογιστή ήταν το frutty frank σε Amstrad ενώ τα πρώτα παιχνίδια που είχα ηταν το World Games και το Alley Cat σε PC
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ως παιχνίδια το περιορίζουμε αυστηρά στα electronic ε? Τότε για μένα ήταν το περίφημο Phoenix, αν το γράφω σωστά.
lotr_4_ever Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 τα πρωτα 2 παιχνιδια που επαιξα/ειδα για πρωτη φορα ηταν το Tekken 3 και το crash bandicoot στο playstation .
Shocker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το 1995 το Heroes 1. Άσχετα εαν έβλεπα απο 3ετών τα αδέρφια μου να παίζουν. Θυμάμαι είχαν φάει τρελό κόλλημα με το Arcania
dalton85 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Καλα το πρωτο παιχνιδι που ειχα και επαιζα ηταν σε atari ενα με κατι αεροπλανακια που πηγενε συνεχεια μπροστα και επρεπε να αποφευγεις εμποδια. Θεϊκα χρονια τρελη ποροση. Μετα σε pc ηταν ενα που ηταν σε μαυρη καρτα δεν θυμαμαι πως της λενε τωρα που ηταν πριν της δισκετες 3.14. Ηταν νομιζω το Εxterminaitor που ηταν ενα χερι που κουνουσες και παταγες ενα κουμπι και σκοτονως ητε πυροβολοντας απο το δακτυλο ητε με σφαλιαρα μερικα εντομα ιπταμενα και μη. Και pacman
damino Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Το πρωτο μου ηταν το Harrier Attack σε amstrad cpc 464
SL9S9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Jetpac σε spectrum zx το 1985 Συγκινήθηκα http://www.mobygames.com/game/zx-spectrum/jetpac/screenshots
red7genius Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Pac Man σε ενα pc μονο με dos Metal Slug σε μηχανημα
lord undertaker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 heretic 2 το 1998 στο pc και απο την εποχη εκεινη εφτασα στο Τοmp raider που παιζω τωρα:smile: :smile: :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.