mitsos24 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Defender of the Crown και το Loom σε εναν 8088 μπορει και 18 χρονακια πριν!
valemon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το πρώτο παιχνίδι ήταν ένα prehistoric 2 αν θυμάμαι καλά το όνομα, σε DOS. Πολλές ώρες...
SpiderGr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 An thimamai kala sto diko mou 8088 itan to crazy cars 1 kai san proto proto prepei na itan kapia xronia pio piso se ena spectrumaki enos xaderfou i tote ekdosi tou dragon's lair (akomi thimamai pou den mporousame na perasoume oute tin arxi me kati kolosinefa pou se fisagan kai se rixnan kato apo ena ansanser )
fanpan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Στο saboteur που λέω εγώ έφτανες με ένα ελικόπτερο. Στο saboteur 2 ξεκινούσες φτάνοντας με μια μηχανή. Στο saboteur 2 χειριζόσουν μία γυναίκα. Αυτό είναι; Αυτό που είχα πρωτοπαίξει ξεκινούσες πέφτοντας με ένα ανεμόπτερο από ψηλά. Και αυτό που θυμάμε ακόμα είναι ότι τα μοναδικά σου όπλα ήταν ή αστεράκι ή κλειδί, εκτός βέβαια από τα κλώτσομπούνια. Αν σου έρχεται κανένα άλλο στοιχείο στο μυαλό πές το να σου πω αν λέμε το ίδιο.
lary7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Mr Pacman peripou 86-87' σε Atari 2600..... Prince of persia to 91' σε 286 ι πρώτη επαφή με PC. Μετα με πήρε και εμένα η μπάλα.
Arioch79 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Το target: renegade στο spectrum 48K του nzeppos. (ή ήταν 128Κ?)
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Supe Mario Bros στην κονσόλα "Nintendo Entertainment System (NES) (1983 – 1994)" Ατελείωτες ώρες...
GabrielConnor Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Supe Mario Bros στην κονσόλα "Nintendo Entertainment System (NES) (1983 – 1994)" Ατελείωτες ώρες... Πωωωωωωωωωω τι μου θύμισες τώρα! Μεγάλη αγάπη το Nes και το Super Mario! Αυτές ήταν εποχές Και το είχα πουλήσει ο μαλάκας το NES μου όταν πήρα το SNes (άλλη αγάπη αυτή)
ezhrorh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Την κονσόλα και το παιχνίδι τα έχω κρατήσει για αρχαιλογικούς λόγους...! Είχα και ένα άλλο παιχνίδι με κάτι τούβλακια αλλα δεν θυμάμαι τον τίτλο.
andrip Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Lakers vs Celtics (1989) Παιχνιδάρα ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!! ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!! τα δικά μου πρώτα είναι επίσης το lakers vs celtics και το italy 90
tsioudiver Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αυτό που είχα πρωτοπαίξει ξεκινούσες πέφτοντας με ένα ανεμόπτερο από ψηλά.Και αυτό που θυμάμε ακόμα είναι ότι τα μοναδικά σου όπλα ήταν ή αστεράκι ή κλειδί, εκτός βέβαια από τα κλώτσομπούνια. Αν σου έρχεται κανένα άλλο στοιχείο στο μυαλό πές το να σου πω αν λέμε το ίδιο. Με ανεμόπτερο έπεφτες στο Saboteur 2, και έφευγες με μηχανή. Στο 1 ερχόσουν με φουσκωτό. Αναμνήσεις... Εγώ έπαιξα το Fruity Frank στον 6128, και ήταν η αιτία να αγοράσω έναν και να ξεκινήσω την πορεία μου που καλά κρατεί! Saboteur, Commando, Hunchback, Silkworm, Basket Master, Emilio Butragenio, Matchday, BoulderDash, και πόσα άλλα...
fanpan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μπράβο ρε tsiouvider στο saboteur 2 είναι.. Θυμάσαι ποια ημερομηνία είχε βγει αυτό το παιχνίδι? Όχι τίποτα άλλο για να υπολογίσω ποιά χρονιά έχασα την ''παρθενιά'' (στον χώρο των games)
littlelouievegos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Lakers vs Celtics (1989) Παιχνιδάρα LMAO.. Ακομα θυμαμαι τον Karim Abdul Jabbar να κανει ραβερσα με το insert.. Φοβερο μπασκετ για την εποχη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.