Προς το περιεχόμενο

Ποιο ηταν το πρωτο παιχνιδι που παίξατε?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

250px-Pong.png

Το Pong σε μια άγνωστη κονσόλα (θυμάμαι ήταν σε ξύλινο κουτί).

Ήμουν πολύ μικρός αλλά πρέπει να ήταν το 1988.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ασχετο: γιατι μπαναριστικε το KORITSI GIA PC?

σχετικο: πριν need for speed 2 επαιζα το mario σε μια παιχνιδομηχανη αγνωστου ταυτοτητας!!!

Δημοσ.

Πρέπει να ήταν το Space Invaders σε Atari.. μια κουμούτσα που συνδέαμε στη τηλεόραση. Μέσα 80s πρέπει να ήμουν κάπου 5-6, ακόμα θυμάμαι την αγωνία όταν κάναμε 1-2 ώρες να το στήσουμε πρώτη φορά και τον ενθουσιασμό όταν σκοτώναμε τη βασίλισσα που πέρναγε από πάνω 8)

Μέτα τα πρώτα games ήταν στον Amstrad 6128 του ξαδέρφου. Θυμάμαι κάτι Commando, Harrier Attack, Fruity, Bad Lands, Gauntlet.

Αυτά θυμάμαι και συνειδητοποιώ ότι η χαρά όταν παίζεις ένα παιχνίδι προέρχεται από απλά πράγματα και όχι από τα καλά γραφικά ή το εκσυγχρονισμένο gameplay ή πόσο dps κάνουν οι sorcerers ή πόσο lag έχει ο server σήμερα ή αν το 2 handed Αxe μου έχει dexterity bonus ή αν κάνει hitching το game όταν αλλάζεις UI ή αν πέφτουν τα FPS όταν ΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααρκετααααα!!!!!!!!!!! :shock:

Δημοσ.

Το πρώτο παιχνίδι που φόρτωσα σε δικό μου μηχάνημα ήταν το 1987 σε Amstrad 6128.

Ήταν το αλησμόνητο commando με την ντελιριακή μουσική και την ασύλληπτη ταχύτητα.

Στην ίδια δισκέτα είχε μαζί και το International Karate και το Saboteur, αλλά εμένα με τράβηξε ο τίτλος commando περισσότερο, μάλλον γιατί λίγο πριν καιρό είχα δει το commando με τον Schwargenegger!..

Φυσικά το καλύτερο παιχνίδι από τα τρία ήταν εύκολα το saboteur.

Δημοσ.
+1, το Boxing (αυτό που ο boxer έμοιαζε με καβούρι) στο 2600 και το Fruity Frank στο δικό μου 6128. Στα μπλιμπλίκια ήταν σίγουρα PacMan.

To boxing!!!XAXAXA!Ειχαμε ριξει τρελα match με τον πατερα μου!Το 2600 ειχε κι ενα με μια formula που οδηγουσες και νυχτωνε και ξημερωνε...!:mrgreen:

Δημοσ.

Ninza λεγόταν το παιχνίδι 8086 το PC που το πρωτοέπαιξα.

Όσοι το έχουν πάιξει ας ποστάρουν γιατί ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός που το έπαιξα.

Στο τέλος αν δεν κάνω λάθος το σκας με μια μηχανή..

Δημοσ.
Σε PC πρέπει να ήταν το Paper Boy ή το Prehistoric ένα Huyndai με δίχρωμη οθόνη ενός ξαδέρφου μου. Σε έγχρωμη οθόνη, πάλι σε ξαδέρφου μου, στον ολοκαίνουργιο τότε 386 το ανεπανάληπτο desert strike.

Στον δικό μου 486 δεν θυμάμαι αν ήταν το Wacky Racers, ¨η το Jazz Jack Rabbit!!!

Paperboy & Paperboy II...!!! Τι θυμηθηκες ρε παλίκαρε!!!!

LMAO.. Σε Hercules.. ετσι ετσι.. Το Paperboy γαμ.. :P Το Prehistoric αν θυμαμαι καλα ηταν αργοτερα σε EGA :P :lol:

Και Defender of the Crown και North and South :lol:

Παντως πρωτο παιχνιδι για μενα ηταν το Zaxxon στο Spectrum και εντελως τυχαια και στο PC ηταν παλι το πρωτο game που επαιξα..

Δημοσ.

Για μενα ητανε το psst και το jetpac σε spectrum αν και ειχα παιξει παλιοτερα σε atari και καποια αλλα παιχνιδια αλλα δεν θυμαμαι πιο ητανε.

Δημοσ.
Ninza λεγόταν το παιχνίδι 8086 το PC που το πρωτοέπαιξα.

Όσοι το έχουν πάιξει ας ποστάρουν γιατί ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι ο μοναδικός που το έπαιξα.

Στο τέλος αν δεν κάνω λάθος το σκας με μια μηχανή..

Στο saboteur που λέω εγώ έφτανες με ένα ελικόπτερο. Στο saboteur 2 ξεκινούσες φτάνοντας με μια μηχανή. Στο saboteur 2 χειριζόσουν μία γυναίκα. Αυτό είναι;

Δημοσ.

Σε spectrum zx ήταν το Jet Set Willy ....σε κασέρα βέβεα,περίμενα κανένα μισάωρο να φορτώσει!....ά είχα και το after burner που τα έσπαγε!

Δημοσ.

Λοιπον πρωτο παιχνιδι που επαιξα πρεπει να ηταν το tetris σε αυτονομη handheld console,ακολουθησαν ηλεκτρονικα παιχνιδια της tiger,σε κονσολα σε τηλεοραση ηταν το sonic the hedgehog για master system και σε pc το road rush ή το quake σε pentium133Mhz(16MBram,2.1gbHD,2MB VGA)!Ωραιες εποχες,ειλικρινα τις νοσταλγω πολλες φορες

!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...