RapidShade Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Σε PC πρέπει να ήταν το Paper Boy ή το Prehistoric ένα Huyndai με δίχρωμη οθόνη ενός ξαδέρφου μου. Σε έγχρωμη οθόνη, πάλι σε ξαδέρφου μου, στον ολοκαίνουργιο τότε 386 το ανεπανάληπτο desert strike.Στον δικό μου 486 δεν θυμάμαι αν ήταν το Wacky Racers, ¨η το Jazz Jack Rabbit!!! Paperboy & Paperboy II...!!! Τι θυμηθηκες ρε παλίκαρε!!!!
kazanas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Prin to ATARI epaiza to NBA (den 8imamai pliri titlo) se disketa se pc asta na pane..
plakalis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 καπου '87-'88 ενα arkanoid με το χαρακτιριστικό χειριστήριο.. αυτό το στρογγυλό που είναι σαν το τιμόνι στα τηλεκατευθυνόμενα!! και τηv επομενη μέρα Βubble bobble!
dinos_a Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Πρωτο παιχνιδι το 1988 σε ενα AMSTRAD PC 1512 ηταν το TEST DRIVE της ACCOLADE.......
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Στον zenith bull 2.86 στα 25mhz σε dos είχε εγκατεστημένο ένα παιχνιδάκι με το όνομα zexen, xenen ή κάπως έτσι δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς. Με κάτι κίτρινες πίστες και ήχο προερχόμενο από το κουτί haha. Το πρώτο παιχνίδι σε cdrom στην σύγχρονη εποχή ('96, pentium στα 75.....) ήταν το civil war generals, tbs που ήταν τρελό κόλλημα. Ακολούθησε το warcraft2 το οποίο έχει κερδίσει 700mb σε κάθε σκληρό κάθε μηχανήματος μου από τότε xD.
kitsos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μμμ ούτε καν αταρι... πιο πριν λοιπόν ειχε παρει ο πατέρας ενα πραγμα ασπρόμαυρο ( στην ασπρόμαυρη τηλεόραση) το οποιο ειχε 4-5 παιχνίδια (ο θεός να τα κάνει) τεννις, ποδοσφαιρο, σκοποβολή και κατι αλλα αλλάζαν με διακόπτες...κατι ασημένιους και ειχε και ενα πιστόλι για να σημαδεύεις ή δυο χειριστήρια με καλώδιο που επαιζες και διπό!!! βεβαια τα χειριστίρια είχαν μόνο ενα σαν ροοστάτη που γύρναγε δεξιά αριστερά απο ηλεκτρονικά μμμ πρώτα φανταστικά φλιπεράκια (αυτά με ...τις μπάλες , τις μπάλες που λέει και το γνωστό wav στα κινητά ) και μετά asteroids, arcanoid... και ενα με ενα ραλλάκι που πέταγε καπνούς πίσω για να καθυστερήσει τους άλλους!! Μα καλα μόνο εγώ είμαι ο παππούς εδω?
manic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 need for speed 2 το 2001 αχχχχχ αλλα η μεγαλη μου αγαπη ειναι το MAFIA μεχρι τωρα δεν εχει φυγει απο το pc
snik Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 η πρωτη κονσολα που πηρα ηταν ενα αταρι και το πρωτο μου παιχνιδι ηταν κατι σαν το pong νομιζω αργοτερα πηρα ενα nes και μετα ηρθε η επανασταση με το playstation που το ειχε αγορασει σχεδον ολη η ελλαδα...οπου και αν πηγαινα playstation εβλεπα,μετα περασα στην pc εποχη οπου το πρωτο παιχνιδι που ετρεξα στο δικο μου pc ηταν το far cry οπου εμεινα μολις ειδα τι γραφικαρες ειχε
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Dn milousa kan tote (p leei o logos) .. dn 8imame apo pou pragmatika ksekinisa .. alla prin kanw "koumpara" spazontas mia pexnidomixani apo ta nevra mou pou exana .. Apoti m leei o br0 m .. epeza ena pexnidaki san to Pacman ston Amstrad tou ..
Harkon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Icari Warriors, Dogs of War, Alien Breed, Moonstone, Sabre Team, Super Cars II, Kick Off, Goal!, Turrican, Dune II κάποιο από αυτά
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 need for speed 2 το 2001 αχχχχχ to nfs 2 ego to thimamai triti gimnasiou mazi me to atlantis to proto to 1997 . tote itan paketo me to leaked video tis pamelas Ase thimamai eixa dei to atlantis kai eixa meinei kagkelo apo ta grafika. Meta ematha oti auta einai pre rendered sto background kai oxi real time
Sadman Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 tin prwti fora pou epeksa game itan to Super Mario sto Atari. To prwto PC game pou epeksa kai pou ekana setu psto pc mou itan to Counter_strike. Alla sto prwto mou PC(P3 ???Ghz) itane ena Yu-Gi_oh. Sto PS2 to prwto mou itane to FF10 fisika. Kai meta to DB Budokai Tenchaich 1.
ilos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Γενικά ή tehkanWC/Double Dragon σε coin-op ή κάτι σε 2600 boxing/soccer/pitfall κτλ. Σε IBM-PC καποιό παλαιοληθικό rpg ή eye of the beholder ή dungeon master ή ultima UW ή arena κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.