Προς το περιεχόμενο

Ποιο ηταν το πρωτο παιχνιδι που παίξατε?

SupaCoopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα αλλα δεν βρηκα παρομοιο θεμα...

Ποιο ηταν λοιπον το ΠΡΩΤΟ "ηλεκτρονικό" παιχνιδι που παιξατε σε computer, κονσολα ή ουφαδικο?

Για μενα ολα αρχισαν με το Cauldron σε ενα ZX Spectrum + το 1985.

1118857105-00.png

Οσοι θελουν να ποσταρουν και κανενα screenshot θα τους βοηθησει το http://www.mobygames.com

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Pacman σε ένα 8008 (ή 8080, η μνήμη μου με απατά), στα τέλη της δεκαετίας του 80!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.

Σε δικο μου μηχανημα ηταν το Freedom Forces, το 2002.

Σε Celeron 1,7Ghz, 256/266ram, i845chip, onboard 48MB shared vga....

17 ειμαι, λογικο ειναι :P

Δημοσ.

Ego de thimamai pio itan akribos kapoio apo ta shinobi, pang, toki, tetris, pacman kai alla tha einai ipopsiazomai

1118857105-00.png

Οσοι θελουν να ποσταρουν και κανενα screenshot θα τους βοηθησει το http://www.mobygames.com

Fainetai oti exei anti-leeching protection :P

Δημοσ.

Δε θυμαμαι, θυμαμαι ομως το spectrum που ειχε ο ξαδερφος μου που εκανε απιστευτη ωρα να φορτωσει ενα παχνιδι, αλλα αργοτερα με τον δικο μου amstrad cpc 6128 ενα απο τα πρωτα ηταν το galaxia

Δημοσ.

Σε PC πρέπει να ήταν το Paper Boy ή το Prehistoric ένα Huyndai με δίχρωμη οθόνη ενός ξαδέρφου μου. Σε έγχρωμη οθόνη, πάλι σε ξαδέρφου μου, στον ολοκαίνουργιο τότε 386 το ανεπανάληπτο desert strike.

Στον δικό μου 486 δεν θυμάμαι αν ήταν το Wacky Racers, ¨η το Jazz Jack Rabbit!!!

Δημοσ.

Σε PC το πρώτο ήταν το Prince (ο πατήρ της σειράς Prince of Persia) το οποίο έτρεχε σαν πρόγραμμα DOS μέσα απο τα Windows 95.:-D

Μιλάμε για τρελό κόλλημα,τόσο δύσκολο παιχνίδι δεν έχω ξαναπαίξει,αλλά το είχα προχωρήσει αρκετά.

Σε κονσόλα ήταν είτε το Crash Bandicoot είτε το Metal Gear Solid,είτε το Lara Croft,είτε (:mrgreen: ) το Resident Evil.

• Moderators
Δημοσ.

Κάτι σε Spectrum ZX και μένα αλλά δεν θυμάμαι. Είμουν πολύ μικρός και ήταν του αδερφού μου.

Κάποιο με έναν μάγειρα που πέταγε κάτι...τον λέγαμε Cookie, δεν θυμάμαι αν ήταν το όνομα του παιχνιδιού ή κάτι που μας είχε κολλήσει. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...