stiv78 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 καλησπερα σε ολους...παρελαβα τα δισκακια των vista και σκεφτομαι να τα περασω.....στις οδηγιες γραφει να σωσω τα δεδομενα μου πριν τα βαλω...πρεπει να τα περασω σε εξωτερικο σκληρο που ομως δεν διαθετω? η υπαρχει αλλος τροπος...αυτα που με ενδιαφερουν ειναι τα βιντεο και οι φωτο...εψαξα με την μεθοδο της αναζητησης στο forum αλλα δεν καταλαβα και πολλα γιατι δενγνωριζω και πολλα απο ηλ. υπολογιστες.....
mrFrodo Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ναι, φαίνεται Όπου θέλεις μπορείς να τα σώσεις. Σε Cd, Dvd γενικά σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο. Καλή επιτυχία
stiv78 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ναι, φαίνεται Όπου θέλεις μπορείς να τα σώσεις. Σε Cd, Dvd γενικά σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο. Καλή επιτυχία ευχαριστω πολυ..
21century Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Καλυτερα προηγουμενως να κανεις ενα καλο back up..
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 καλησπερα σε ολους...παρελαβα τα δισκακια των vista και σκεφτομαι να τα περασω.....στις οδηγιες γραφει να σωσω τα δεδομενα μου πριν τα βαλω...πρεπει να τα περασω σε εξωτερικο σκληρο που ομως δεν διαθετω? η υπαρχει αλλος τροπος...αυτα που με ενδιαφερουν ειναι τα βιντεο και οι φωτο...εψαξα με την μεθοδο της αναζητησης στο forum αλλα δεν καταλαβα και πολλα γιατι δενγνωριζω και πολλα απο ηλ. υπολογιστες..... Οταν λες τα δισκακια των vista ποσα ειναι ???? Εγω ξερω για ενα dvd μονο. Μπορεις αν δεν εχεις αλλο δισκο να φτιαξεις ενα partition στον υπαρχοντα δισκο και να τα περασεις εκει χωρις να σβησεις τα παλια με οτι εχουν μεσα.
stiv78 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Οταν λες τα δισκακια των vista ποσα ειναι ???? Εγω ξερω για ενα dvd μονο. Μπορεις αν δεν εχεις αλλο δισκο να φτιαξεις ενα partition στον υπαρχοντα δισκο και να τα περασεις εκει χωρις να σβησεις τα παλια με οτι εχουν μεσα. ενα ειναι το dvd με τα vista και ενα ακομα με τους οδηγους.και τα 2 ειναι της toshiba.
stiv78 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 τελικα τα περασα .εσωσα πριν φωτο ,βιντεο και μουσικη αλλα τελικα δεν σβηστηκε τιποτα.....και δουλευουν ολα μια χαρα και ο εκτυπωτης.....το μονο πρβλημα ειναι οτι δεν μπορω να διαγραψω το προγραμμα της sonic γιατι ειναι ασυμβατο........δεν καταργηται με τιποτα ...τι να κανω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.