Gaou Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Παιδιά καλησπέρα σας. Έχω ένα σύστημα με έναν opteron 175 και μαμίσια ψύκτρα . Την άλλη βδομάδα σκόπευα θα την αλλάξω με κάποια άλλη ποιο αποδοτική και λιγότερο θορυβώδης......αλλά. Σκέφτομαι γιατί να μήν βάλω μια υδρόψυξη άν είναι κάτι εύκολο, συμφέρον ( μπορεί να καλύψει και την κάρτα γραφικών ) και φτηνό. Έχω ακούσει ότι μέχρι 100 εβρόπουλα μπορείς να βρείς κάτι σε υδρόψυξη . Ποια η γνώμη σας λοιπόν.....????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 βρε παιδιά βοηθήστε λίγο . δεν θέλω να μου πείτε χαρακτηριστικά κτλ . αν αξίζει να πάω σε υδόψυξη ρωτάω. για να γίνω πιο συγκεκριμένος. βρίσκεις λοιπόν σε αυτά τα λεφτά κάτι θέλεις άλλο ένα κουτί απο χώρο για να βάλεις τα συστήματα ή χωράνε μέσα σε full tower. συμφέρει απο πλευράς θορύβου ( γιατί στο κάτω κάτω και αυτά ανεμιστήρες χρησιμοποιούν ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 φιλε μου με τον opteron που έχεις και βεβαια αξίζει αλλα όχι με 100 ευρώ εγώ για την δικη μου έδωσα σχεδόν 150 αλλα την θερμοκρασία που είχε ο p4 northwood σε idle ( 30 βαθμούς ) τώρα την έχω σε load 26c μετά από ένα ολόκληρο βραδυ με orthos βεβαια εγώ ακόμα έχω μονο 1 block στον cpu αλλα σε λίγο θα βάλω και άλλο ένα για μια 8600 για εμενα αξίζει αλλα δώσε από 150 και πάνω αν μπορείς αυτά που θα προσέξεις να είναι καλο το block σου και να έχει μικρή αντίσταση στο νερό και να πάρεις μια δυνατή αντλία από 1000 λίτρα και πάνω μιας και θες και για vga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. είναι κατανοητό αυτό που λές αλλά είναι και ένα trip στο οποίο δεν θα ήθελα να μπώ και το οποίο έχει ξεκινήσει απο 30-50 euros και έστι όπως θα πάει θα φτάσει καμία 200. φυσικά ήδη έχω μία προσφορά που είναι αρκετά συμφέρουσα αλλά είδωμεν. απο όγκο ???? θα χρειαστώ και άλλον χώρο ? γιατί ήδη το shark είναι αρκετά μεγάλο :roll: . και επίσης η εγκατάσταση είναι εύκολη ? η θα κάνω καμία μαμακία και θα στείλω τον υπολογιστή μου για surf στα καλύτερα κύμματα . edit : και όταν λές αξίζει εννοείς ότι θα παρατείνω την ζωή του επεξεργαστή ( κρατώντας χαμηλές θερμοκρασίες ) ή θα ανέβει η συχνότητα ή μήπως και τα δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 η εγκατάσταση είναι αρκετά εύκολη αν είσαι προσεκτικός τώρα και εγώ που σου μιλάω είναι 2 βδομάδες που ασχολήθηκα με το θέμα για χορό ανάλογα τι θα πάρεις ανάλογο χώρο θα χρειαστείς εμενα πχ το ψυγείο στο midi κουτί μου δεν χώρεσε αλλά αν πάρεις κάποιο μονο ψυγείο τότε δεν θα έχεις πρόβλημα πέρνα μια βόλτα απο εδώ και θα δείς πολά υδρόψυχτα συστήματα να πάρεις ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.