Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Φίλε, Imagine,<BR>και όμως οι τρύπες αυτές κάνουν δουλειά. Όντως ο θερμός αέρας δεν πηγαίνει με τις πάντες, αλλά προς τα πάνω. Πρόσεξε όμως την ροή του 1ου πλαϊνού fan (του πάνω), ο οποίος βάζει αέρα μέσα στο κουτί. Λόγω διαφοράς πίεσης (2 fans βάζουν αέρα, 1 βγάζει (πίσω) ), δημιουργείτε hot-spot στην περιοχή του DVD. Εκεί οι πλαινές τρύπες αναλαμβάνουν να διώξουν-απεγκλωβήσουν ένα μεγάλο ποσοστό του ζεστού αέρα. <P>Όχι άλλο fan, είναι πλεονασμός!!!<p>[ 12-11-2001: Message edited by: timiman ]
doc1000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Πάντως παιδιά εγώ έκανα μόλις την αναβάθμισή μου σε AthlonXP1600+ με τη νέα motherboard της Epox via266a (η οποία είναι ΤΡΟΜΕΡΗ !) και ο επεξεργαστής μου πιάνει 39-41 C ακόμα και μετά από πολύωρη λειτουργία!! <BR>Μου φαίνεται απίστευτο να έχω τόσο χαμηλή θερμοκρασία μετά απ' αυτά που έχω διαβάσει στο forum, ειδικά με ένα cooler Antec Jetcool με μόλις 4700RPM, 24,1 CFM !<BR>Δεν ξέρω αν οφείλεται στη νέα χαμηλή κατανάλωση των AthlonXP, αλλά σίγουρα σημαντικό ρόλο παίζει και το Antec κουτί μου που κάνει καταπληκτική εξαγωγή θερμού αέρα!! (χωρίς κραδασμούς)
yositosi Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Mpa file doc1000.... min xairesai adika!!! Prwton o XP exei poli xamilo Wattage... alla mallon to system monitoring tou neou sou mobo den einai kai poli akriveias!!! Oti kai na kaneis tetoia temperatures mono me sindiasmo Delta fan kai XP petixaineis (den paei na exei kai air conditioning to Antec den peftei toso xamila)
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2001 PIADIA PANTOS PROSOXH GIA OTI KANETE GIATI EGW MOLIS XTYPH8HKA APO TO REUMA!!!!!!<P>GRRRRRRRRRR...<BR>APO MIA THLEORASH POU EIXA PAEI NA KANW MIA TSATSIA KAI ENW HTAN EKTOS MPRIZAS MALLON FORTHSE KANENAS PYKTOTHS KAI PARALIGO PAPALA TO DAXTYLO.<BR>PALI KALA MOU AFHSE MONO ENA SHMADAKI..<P>
pyro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2001 egw xtuph0hka me 220, kai to daxtulo mou eixe ginei mob!!!!<BR>pws kai den pe0ana...
alfa457 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2001 doc1000<BR>Πολύ ωραία. Ναι είναι υπεύθυνος και ο ΧΠ για την χαμηλή ένδειξη. Θύμησέ μου από που πήρες τον Antec cooler. Αρχισα τα παιχνίδια με τους ανεμιστήρες του κουτιού. Θα σε ενημερώσω για το καλύτερο configutation. Το ωραίο είναι από μια πρόχειρη ματιά, ότι ΔΕΝ χρειάζονται και οι τέσσερεις ανεμιστήρες. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τους δύο εμπρός. Εναν έναν χωριστά και μετά και τους δύο μαζί. Για πες μας ενδείξεις θερμοκρασίας τότε. Θα πέσει γέλιο. Και είμαστε και Ελλάδα με 25 μεγίστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.