Προς το περιεχόμενο

Case Cooling

yositosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Erwtisi 1: Kserei kanenas ama mporw na valw extra fan mesa sto trofodotiko??? Skeftomai na tripisw apo katw ti kouti tou trofodotikou kai na valw ena athorivo fan 80x80mm. Episis thelw na tou dwsw reuma apeutheias apo to trofodotiko sindeontas to sto idio meros apo opou travaei to idi iparxon anemistiraki tou PSU - kserete an auto mporei na dimiourgisei provlima???<BR>Erwtisi 2: O gazontenekes pou exw gia case den exei pisw anemistira eksagwgis dipla sto cpu alla mono tripes. Opote lew na valw alles merikes tripes kai na topothetisw ena fan 80x80mm. Kserete an iparxei periptwsi na vraxikiklwsw to mobo an anoiksw tripa me Black&Decker xwris na vgalw to mobo apo to case?<BR>Erwtisi 3: Epeidi skeftomai na allaksw ta idi iparxonta case fans me athoriva, kserei kaneis an pragmati ta fans tou Checkmate eina 100% silent?? Episis kserei kanenas poso kanoun??

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File yositosi exoume kai leme:<BR>1on den nomizo na xreiazetai deytero anemistira to trofodotiko alla an theleis na baleis oposdipote den nomizo na exeis problima ama kaneis oti egrapses.<BR>2on kalo tha itan na ebgazes to mobo gia na kaneis aytin tin douleia oxi gia tipota allo alla min tyxon sou ksefygei to trypani kai meta asta na pane, min ksexaseis na bgaleis to pc apo to reyma otan to kaneis kai episis an den exeis ki'olas kalo tha itan na baleis kai ena fan mprosta sto case opote mazi me ton allo pou tha baleis piso apo tin cpu na kanei to aparaitito reyma aeros.<BR>3on tha sou proteina na min pas stin checkmate gia ta silent fans epeidi einai exei ligo tsimpimenes times se ayta, koitakse se kanena magazi me ilektronika gia fans me rouleman tetoia exo balei ego sto diko mou ta opoia einai athoryba, alla den thymamai timi na sou po, ta eixa parei persi.<BR>Elpizo na boithisa.

Δημοσ.

"Erwtisi 1: Kserei kanenas ama mporw na valw extra fan mesa sto trofodotiko??? Skeftomai na tripisw apo katw ti kouti tou trofodotikou kai na valw ena athorivo fan 80x80mm. Episis thelw na tou dwsw reuma apeutheias apo to trofodotiko sindeontas to sto idio meros apo opou travaei to idi iparxon anemistiraki tou PSU - kserete an auto mporei na dimiourgisei provlima???"<P>To trofodotiko den xriazete 2o fan. Ena einai iperarketo. Vevea mporis na to kaneis kai den tha iparxi kanena provlima ean to sindesis stis idi iparxouses epafes.<P>Erwtisi 2: O gazontenekes pou exw gia case den exei pisw anemistira eksagwgis dipla sto cpu alla mono tripes. Opote lew na valw alles merikes tripes kai na topothetisw ena fan 80x80mm. Kserete an iparxei periptwsi na vraxikiklwsw to mobo an anoiksw tripa me Black&Decker xwris na vgalw to mobo apo to case?"<P>Oxi den iparxi kanena provlima . Kalo tha itan vevea na vgalis to revma apo to trofodotiko =)<P><BR>"Erwtisi 3: Epeidi skeftomai na allaksw ta idi iparxonta case fans me athoriva, kserei kaneis an pragmati ta fans tou Checkmate eina 100% silent?? Episis kserei kanenas poso kanoun??"<P>Tha sou protina " Sunon Low Output 80mm" Tha ta vris se magazia pou asxolounte me ilektronika . Einai para poli athoriva me poli kalo airflow.

Δημοσ.

Φίλοι μου,<P>Για δείτε και <A HREF="http://www.timiman.8m.com/coolcase.html" TARGET=_blank>αυτό</A>, για παραπάνω ιδέες.<P>Όσο για το 2ο fan στο τροφοδοτικό, είναι ανούσιο, δεν χρειάζετε..Μερικές γρύλιες από το κάτω μέρος όμως, ναι χρειάζονται...<P>Στην παραπάνω σελίδα η τελευταία εικόνα-σχέδιο είναι το ζουμί της υπόθεσης.

Δημοσ.

deite kai auto smile.gif" border="0 (O OverClocker eimai egw grin.gif" border="0)<BR> <A HREF="http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=d71478db62cffc70b17170425d1d4e3e&threadid=36801'>http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=d71478db62cffc70b17170425d1d4e3e&threadid=36801" TARGET=_blank>http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?s=d71478db62cffc70b17170425d1 d4e3e&threadid=36801</A><P><BR>PS: vlepete to palio mou kouti Juno P3 me mia IWillKK266R voltage modded kai ena Taisol 760...to PSU einai to palio mou Enermax 431W.<p>[ 08-11-2001: Message edited by: TonyMontana ]

Δημοσ.

Paides na eiste oloi kala gia tin voithia.<BR>1) Gia deutero fan akrivws apo katw (gia natravaei aera apo to cpu) den to katevasa apo to kefali alla to eida se ena pdf arxeio me thema proper case cooling pou katevasa apo tin AMD.<BR>2) Sto sistima mou iparxoun ta eksis fans: 1 Delta 6800RPM sto CPU, ena Evercool 29CFM patentarismeno panw stin karta grafikwn (piasmeno me mia vida kai ligi logo etsi wste oi proeksexouses akres na fisane stis mnimes. To eidi iparxon fan tou PSU. Ena fan apo ton palio mou K6II patentarismeno panw stin northbridge tou mobo mou. Enas anemistiras tous case mprosta gia eisagwgi aera (80x80mm). Mia karta morfis pci me anemistira gia eksagwgi apo pisw topothetimeno akrivws katw apo tin Philips epidi i sound card psiloanavei eukola. Telos exw kai mia malakia Hard Drive fan.<BR>Apo oti katalavenete exw POLI thorivo alla kai poli xamiles thermokrasies. Opote skeftomai sovara na dwsw podi ston Delta kai na antikatastisw to mprostino fan me ena athorivo (auto pou eixe to case einai psilomoufa). <BR>Oso gia esena tonymontana... mporw na pw oti to case sou einai treliariko. Vasika skeftomoun apo kairo na kanw mia tetia kinisi. Opote tha ithela na se rwtisw an o swlinas eixe apotelesma. Episis, alitheuei oti me to tube akougetai to cpu fan ligotero? Telos, ksereis an poulane pouthena tetoia tubes?

Δημοσ.

file yosi..o swlinas einai polu kali lusi giati fernei sunexws fresko aera sto cpu enw oi upoloipoi fans apla analamvanoun na vgaloun to zesto eksw...twra sto Juno P6 (einai full tower) ta pragmata einai polu pio aneta logo xwrou kai 3 YSTech ftanoun gia na kanoun teleia douleia...i memvrani exei fugei giati o Swiftech exei 80mm fan kai o swlinas sunexizei na fernei mesa fresko aeraki smile.gif" border="0 ...episis logw tou oti den uparxoun Blowholes kai to kouti einai kleisto fisika meiwnetai kai o thotivos... twra pio polu fasaria kanei to rimadi to blueorb para oi 80arides (leme twra ...apla akougetai ena eugeniko hhhhhh kai oxi to tsirixto enos Delta smile.gif" border="0 )<P>to swlina ton pira agglia...vasika einai eksagwgi gia stegnwtirio opote fantazomai tha vreis kai edw tetia se magazia me teties m@[email protected]tiker isws...

Δημοσ.

Tha trelathw re paidia... piga kai pira to GlobalWin WBK68 kai den xwraei to gamimeno. To rimadi to mobo exei enan gaidourino capacitor ekei dipla kai tha prepei na paw aurio na troxisw 5mm apo ti mia pleura!!! Panw pou eipa oti tha isixasw apo tin vavoura... den leei na me afisei to mobo mou!! Twra me ena Delta 7000Rpm se ena heatsink Evercool NV9 pianei 53C se full load to cpu mou (entelws fola auto to Evercool me to manisio fan kai as leei i AMD oti to eggrinei), me to WBK68 lete na anevei kai allo i temperature tou cpu?

Δημοσ.

Entometaksi eimai etoimos na saltarw... evgala to heatsink gia na dokimasw na valw to WBK68 kai proseksa oti to stepping tou Athlon mou einai "AYHJA" o opoios einai ikanos na paei mexri 1.65Ghz aneta (twra sta 1.48Ghz pou ton exw to Vcore einai 1.82V) kai paw na trelathw pou to mobo mou den dexetai panw apo 13x multiplier!!!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by yositosi:<BR><STRONG>Entometaksi eimai etoimos na saltarw... evgala to heatsink gia na dokimasw na valw to WBK68 kai proseksa oti to stepping tou Athlon mou einai "AYHJA" o opoios einai ikanos na paei mexri 1.65Ghz aneta (twra sta 1.48Ghz pou ton exw to Vcore einai 1.82V) kai paw na trelathw pou to mobo mou den dexetai panw apo 13x multiplier!!!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>to WBK einai amd approved diladi kratatei to cpu katw apo 70C panw katw otan 90C pou leei i AMD oti einai to MAX grin.gif" border="0 tongue.gif" border="0....<P><BR>to stepping tou cpu sou einai kalo alla to 1.65 "aneta" den to vlepw ektos an exeis polla volt >2 kai kalo cooling pou kai pali oi 1.3/1.33 ftanoun mexri 1.6 to polu stin pleiopsifia tous...1.55gig gia mena einai pio realistiko...<P>erwtisi logw pou eida to stepping...ti exeis 1.3 (200fsb) i 1.33 (266 FSB me ksekleidwmeno/allagmeno multiplier wste na xrisimopeieis to 200FSB tis mobo?

Δημοσ.

File Tonymontana sou eixa pei oti einai apo kataskeuis unlocked to cpu mou kai telika den einai mono to diko mou alla oloi oi 1.33Ghz. Check it out: <A HREF="http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=athlon1333&page=2&mscssid=&tp=" TARGET=_blank>http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=athlon1333&page=2&mscssid=&tp=</A> <BR>Vasika molis twra diavasa to review kai simperana oti: na tous xesw se auti tin fasi tous xp+, mazeuw fraga... xtipaw ena KT266A (Epox i MSI) kai to travaw overclocking oso paei. Gia ta 1.65Ghz pou sou eipa to epsaksa kai telika paei toso mono me Delta kai pali me ipsiles thermokrasies. Pantws molis twra vrika oti paei 1.6Ghz xwris kanena provlima. Vasika auto to stepping exei pio xamilo power consumption (ligotero vcore), kai ti trelo einai oti prin 5 lepta to ekana underclock XWRIS KANENA provlima se 800Mhz kai to Vcore prosgeiwthike. Gia tin erwtisi sou... i FSB tou mobo mou einai 200Mhz default kai tin exw paei sta 220Mhz. Me auto to mobo ton exw na ipoleitourgei ton Athlon.. pantws me auta pou diavazw arxisa na to erwteuomai to cpu mou. Twra gia neo mobo mallon tha paw gia MSI giati exoun ta megalitera capacitors tis agoras pou ipodilwnei megali anesi kai statherotita stin auksisi tou Vcore (tha to tapeinwsw to Mpourdelo kai as xreiastei na faw sta moutra kai dio delta gia na min kaei!)

Δημοσ.

ETSI GAMW TIN TRELA MOU!!!!!!!! Na dw ti tha kanei pio poli thorivo... to club i to spiti????? Den paizesai file TonyMontana... twra me eftiakses kai me poroses gia ta kala (na'sai kala giati itan poli kwlomaira i simerini). Pantws apo oti eida sto review me to "AXIA" stepping paei mexri 1.5Ghz opote me to diko mou stepping pisteuw na kataferw na aggiksw ta 1.6Ghz me ena kalo mobo!

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by yositosi:<BR><STRONG> opote me to diko mou stepping pisteuw na kataferw na aggiksw ta 1.6Ghz me ena kalo mobo!</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>lol smile.gif" border="0 ...sto euxomai wink.gif" border="0<P>PS: ...kai me ena kalo cooler...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...