ata1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Παιδιά δεν έχω ήχο καθόλου είτε με mplayer, είτε με aviplay είτε με vlc ενώ παίζουν κανονικά, έβαλα αρκετά codecs. Τι μπορεί να παίζει? Υπάρχει μήπως κανένα πακετάκι στυλ ffdshow να κάνω τη δουλειά μου με τη μια?!!! Ubuntu έχω τα 6.10 32bit Υ.Γ.: Όπως καταλάβατε είμαι λίγο newbie οπότε απλά πραγματάκια πείτε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 μαλλον δεν πρεπει να αναγωνριζετε η καρτα ηχου σου. για δωσε ενα sudo asoundconf list σε κονσολα και γραψε μας τι σου εβγαλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μόνο στα avi δεν έχω ήχο, mp3 πχ παίζει κανονικά Η εντολή που λες έβγαλε Names of available sound cards: SB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Keydo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 alsamixer έτρεξες σε κονσόλα (αν και δεν νομίζω..)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δώσε και την εντολή sudo gpasswd -a user audio Όπου user το όνομα του χρήστη. Π.χ. ata1983. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.