Cloud_7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα η σύνδεση dsl της Teledome στα 2 Mbit (πριν είχα 768 από forthnet) και μέχρις στιγμής δεν έχω καταφέρει να ξεπεράσω τα 120ΚΒ στο download. Μερικά αρχεία από rapidshare που κατέβασα προηγουμένως πήγαιναν με την ίδια ταχύτητα του 768, δηλ από 60-80ΚΒ. Τι πιστεύετε ότι φταίει για αυτό ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να καλυτερέψει η κατάσταση και η ταχύτητα να φτάσει στα πραγματικά της επίπεδα, ή αν τους πάρω τηλ. να δηλώσω πρόβλημα?
Hlapatsas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ma Teledome? Δοκίμασε τα κατεβάσεις και από NVidia και αν δεν πιάσεις καλή ταχύτητα δήλωσε το βλάβη. Κάτι ακόμα,πόσο καιρό έκαναν να σε ενεργοποιήσουν;;
Cloud_7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ευτυχώς δεν πήρε πολύ καιρό, είχα κάνει αίτηση στις 14 Μαίου και μου ενεργοποιήθηκε σήμερα. Εν τω μεταξύ πριν λίγο κατάφερα να πιάσω και 150KB από πολύ γνωστούς server σε ιστοσελίδες σαν της Microsoft. Και πάλι όμως λίγο είναι ρε γαμώτο. Ελπίζω να στρώσει σιγά-σιγά και να έρθει στις πραγματικές δυνατότητες η σύνδεση. HlapatsasMa Teledome? Είναι μεγάλη ιστορία φίλε, αν βρω τον χρόνο θα εξηγήσω πως με κράτησαν δέσμιο οι απατεώνες και με ανάγκασαν να μείνω στο δίκτυό τους. Το επόμενο εξάμηνο θα κάνω διακοπή συνδρομής φυσικά, απλά επειδή αυτόν τον καιρό χρειάζομαι οπωσδήποτε internet, δεν μπορώ με τπτ να περιμένω για να μου ενεργοποιήσει το dsl μια άλλη εταιρία. Η επόμενη πάντως θα είναι σίγουρα η vivodi.
Hlapatsas Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Η επόμενη πάντως θα είναι σίγουρα η vivodi. Lol:confused: Θα με φαλακρήνεις σήμερα. Από το κακό στο χειρότερο;; Πήγαινε σε καμιά forthnet ή έστω σε καμιά hol.
Cloud_7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Χαχαχα, να σου πω την αλήθεια φίλε δεν το έχω ψάξει εις βάθος, απλώς επειδή έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για την συγκεκριμένη εταιρία σχετικά με το επίπεδο των υπηρεσιών και το δίκτυο, λέω να βάλω έπειτα την vivodi γιατί και με την forthnet που είχα πριν δεν ήμουν και πολύ ευχαριστημένος. Έτσι κι αλλιώς γνώμες και απόψεις είναι αυτά, λίγο πολύ όλοι μας έχουμε να πούμε και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για όλες τις συνδέσεις που είχαμε κατά το παρελθόν. δυστυχώς προς το παρόν τα κατά είναι περισσότερα, είδωμεν στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.