Προς το περιεχόμενο

Χρήση οθόνης LCD/TFT

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα τέτοια οθόνη θα ήλεθα να ρωτίσω: κλείνετε την οθόνη όταν κλείνετε το PC ή όχι?? (από το κουμπί εννοώ)

Δημοσ.
Ποτέ δεν έκλεινα καμία οθόνη. Υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνω πέρα απο την οικονομία ρεύματος;

και εγώ γι' αυτό αναρωτιέμαι:confused:

• Moderators
Δημοσ.

Κανενας απολυτως λογος δεν υπαρχει, αλλα μου τη σπαει να αναβουν 800 λαμπακια το βραδυ...

Δημοσ.

Stis CRT PREPEI na kleinete ton diakopti gia na apomagnitizete o solinas. Stis TFT gia na kanete oikonomia revmatos kai na min epivarynete ton planiti. Den einai da kai toso dyskolo...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να την έχεις ρυθμίσει να μπαίνει σε stand by, και να μην έχεις Screensaver.

Η λάμπα που έχουν έχει περιορισμένο χρόνο ζωής. Για την ακρίβεια μειώνεται η φωτεινότητά της. Αν λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, σε 1 χρόνο θα έχει βγάλει 8760 ώρες.

Δημοσ.

Συγνώμη γιατί νομίζω οτι δεν συζητάμε για το ίδιο πράγμα.

Εγώ αναφέρομαι στο οτι όταν κλείνω το pc μου, τότε αφήνω την οθόνη σε stand-by και απλά δεν την κλείνω τελείως.

Αν φύγω με ανοιχτό το PC, τότε ναι την κλείνω τελείως την οθόνη μου.

Δημοσ.

Εγώ στο σπίτι αμα τα αφήσω όλα στο stand by και σβήσω τα φώτα έχει πάλι πολλή φως. Λαμπάκια δεξιά και αριστερά. Γι'αυτό τα κλείνω όλα.

Δημοσ.

Gia to idio milame Sorath. Apla oi CRT akoma kai otan mpainoun se stand by den kanoune apomagnitismo lyxnias (to legomeno deguassing) kai gia ayto prepei na kleinoune kanonika outos oste na apofortizetai o fosforos. Syn tou oti ksodeveis tsampa revma. Alla esy milas gia LCD opote den yparxei thema degaussing.

Δημοσ.

Παιδιά το ρώτισα αρχικά γιατί ήθελα να δώ:

1ον: αν χαλάει με το άνοιξε-κλείσε

2ον: αν χαλάει άμα μένει ανοιχτή με την έννοια όταν έχω κλείσει το PC :)

• Moderators
Δημοσ.
Gia to idio milame Sorath. Apla oi CRT akoma kai otan mpainoun se stand by den kanoune apomagnitismo lyxnias (to legomeno deguassing) kai gia ayto prepei na kleinoune kanonika outos oste na apofortizetai o fosforos. Syn tou oti ksodeveis tsampa revma. Alla esy milas gia LCD opote den yparxei thema degaussing.

Toτε και τις τηλεορασεις CRT που εχουμε πρεπει να τις κλεινουμε κανονικα απο το κουμπι καθε φορα?

Δημοσ.
Toτε και τις τηλεορασεις CRT που εχουμε πρεπει να τις κλεινουμε κανονικα απο το κουμπι καθε φορα?

Εγώ είχα μία CRT TV που την άφηνα πάντα στο stand-by..Μια φορά είχε πάθει κάτι,και έβγαζε τα χρώματα χάλια...

Την έβγαλα απο τη μπρίζα για μισή ώρα και μετά ήταν έτοιμη..

Οπότε καλό είναι να κλείνετε τις CRΤ τελείως...

Δημοσ.

Kanonika nai alla poios sikonetai apo to krevati misokoimismenos gia na to kanei? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...