Προς το περιεχόμενο

nForce

yositosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Den kserw gmt... polla kaloudia vlepw kai ama sindiaseis to oti einai Nvidia, mallon polla lefta tha kanei! Aaaaa... kai twra pou to thimithika... auto einai gia autous pou espeusan na thapsoun tin MSI.

Δημοσ.

Edo kai meres exoun kukloforhsei reviews apo tis duo megales etairies (ASUS kai MSI) me tis protaseis tous gia to nForce kai anamesa se autes protimo thn MSI giati einai kata polu kaluterh kai exei kai Dolby Digital 5.1 hxo se anti8esh me ths ASUS pou den exei..H MSI exei kai TV-OUT, h ASUS den ksero..<BR>Ego epeidh psaxnomai edo kai kairo gia thn nForce exo dei oti exei kukloforhsei sto internet( KYRIOLEKTIKA OTI EXEI KUKLOFORHSEI!) kai exo para polla links ama ta 8elei kaneis..<BR>Apo times, ths MSI pou hdh pro-poleitai se kati sites, se ena germaniko to eixe guro stis 80.000drx, alla se ena allo site, sto amdworld.co.uk pou bghke x8es to review, sthn teleutaia selida eixe kai poioi (sthn Agglia) 8a to poulane kai poso kanei kai eixe timh 160 lires + FPA, koinos 105.000drx peripou..An exei guro stis 80, ego thn exo parei me to pou 8a bgei! Pragmatika einai teleio motherboard kai exei kai overclocking options paizontas me to FSB (to anevasan sto 153 pou pistevo einai arketa kala, sta8era gia olous paei sta 147 me aplh psuksh)..Gia perissotera peite, edo eimai!

Δημοσ.

To FSB anevhke sta 153 me h xwris karta sto agp bus? Apo oti exw akousei otan douleyei me thn integrated kanei sxetika kalo overclock (outws h allws panw apo 155 apokleietai na ftasoun oi ram pou poulane edw) alla ama valeis mia karta sto AGP tote peftei gyrw sto 143 pou den einai arketo gia mena.....Exei kanas allos akousei tipota tetoio h lene oti tous katevei?

Δημοσ.

"Apo bandwidth polla leei, apo OC den ta paei kala kai me xalaei...."<P>Afto einai veveos lathos . Mono 2 motherboards exoun kikloforisi . I MSI opos kai i ASUS den exoun "sovara" overclocking features . To nForce einai arketa overclockable kai doulepse mexri kai 170Mhz fsb . Tha prepi na perimenoume motherboards me kala overclocking features . Opos fenete to chipset den periorizi to overclockability .<P>Mer / Icrontic Member.

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Opos fenete to chipset den periorizi to overclockability <HR></BLOCKQUOTE><P>Apo to stoma sou kai sto theou t'afti smile.gif" border="0

Δημοσ.

Nai alla pote 8a bgoun? Epeidh ego epeigomai, den mporo na perimeno..Alloste (gia enan filo pou leei oti me thn AGP karta den anevazei polu to FSB) na mhn ksexnaei oti autos pou 8a thn parei, 8a thn parei giati den 8elei na agorasei kai AGP karta kai karta hxou kai ethernet..Ta exei ola pano kai sumferei! Alloste me enan AthlonXP sta 1900+ (pou mallon auton 8a paro h ton 1800+, analoga ta lefta pou 8a exo), me enan multiplier sta 11,5 as poume gia ton 1800, e me FSB sta 147 paei sta 1700 MHz PRAGMATIKA! Den nomizo na xalaei kanenan!Kai auto me extra AGP karta, giati me thn default pou exei onboard paei os ta 153 FSB, koinos 1760 Mhz! Ego pantos pistevo oti aksizei ths MSI, oso gia ths ABIT pou bgainei ton Dekembrh den exei akoustei tipota..H Gigabyte oute kan exei anakoinosei akoma tipota (an kai einai mesa stis 4 etairies pou sigoura 8a bgaloune nForce)..

Δημοσ.

Koita ama kapoios einai va8eia xwmenos sta paixnidia mporei kai na mhn ton en8ousiasei..Emena pantos pou paizo mia stis toses kana paixnidi mou einai uperarketh..An kai na sou po thn alh8eia, prin eixa mia 3DProphet2MX 32MB Dual Display kai epaiza ta panta se 1024x768 (16bit) kai den eixa pote kanena provlima! Tora apo ekei kai pera gia tous extreme gamers, e fainetai isos ligh..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...