Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 http://billdanos.blogspot.com/2007/05/internet-explorer-6-ubuntu-feisty.html Ας διαφημιστώ και γω μια φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πόσο lame μπορεί να είναι να εγκαταστήσεις internet explorer σε linux ? No offence. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πόσο lame μπορεί να είναι να εγκαταστήσεις internet explorer σε linux ?No offence. Μήπως όταν σχεδιάζεις σελίδες χρειάζεται πολλές φορές να τις τσεκάρεις με όλους τους browsers??? Μήπως όταν έχεις ένα web based cms για να διαχειρίζεσαι μια ιστοσελίδα και παίζει μόνο με iexplorer??? Μήπως όταν βλέπεις ιστοσελίδες (ευτυχώς όχι πολλές) που έχουν ένδειξη ότι παίζουν μόνο με ΙΕ? :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 γιατι αγορι μου,γιατι?????:mrgreen:τι σου καναμε....:mrgreen:κανουμε το παν να την γλιτωσουμε απ'τη MS και συ το χαβα σου!:twisted::twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valemon Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Επίσης υπάρχει ένα extension του εξαιρετικού firefox που μπορείς να προβάλεις τις ιστοσελίδες σαν internet explorer. εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Επίσης υπάρχει ένα extension του εξαιρετικού firefox που μπορείς να προβάλεις τις ιστοσελίδες σαν internet explorer. εδώ "σαν", οχι ακριβώς! Το δοκίμασα και σε πολλές περιπτώσεις δεν παίζει σωστα! Επίσης δεν κατάλαβα το υφάκι πολλών "εξυπνάκηδων" που το παίζουν Power linux users και συγχρόνως φαντάζομαι θα έχουν καβάντζα κανα δυο partitions με xp και vista... Υπάρχει και κόσμος που αφαίρεσε εντελώς τα windows αλλά αναγκαστικά χρειάζεται εφαρμογές των windows για να κάνει τη δουλειά του! Με το ζόρι σας είπαμε να βάλετε IE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μήπως όταν σχεδιάζεις σελίδες χρειάζεται πολλές φορές να τις τσεκάρεις με όλους τους browsers??? Μήπως όταν έχεις ένα web based cms για να διαχειρίζεσαι μια ιστοσελίδα και παίζει μόνο με iexplorer??? Μήπως όταν βλέπεις ιστοσελίδες (ευτυχώς όχι πολλές) που έχουν ένδειξη ότι παίζουν μόνο με ΙΕ? :twisted: Μην τρελαίνεσαι. Δεν κρίνω το άρθρο σου. Γενικά, αναρωτιέμαι πόσο lame είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μην τρελαίνεσαι.Δεν κρίνω το άρθρο σου. Γενικά, αναρωτιέμαι πόσο lame είναι. Δεν τρελαθηκα! Απλά έγραψα μερικούς από τους λόγους που σε"αναγκάζουν" να έχεις τον IE στο linux! Χρησιμοποιώ Firefox εδώ και χρόνια αλλά υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου σωστά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δεν τρελαθηκα! Απλά έγραψα μερικούς από τους λόγους που σε"αναγκάζουν" να έχεις τον IE στο linux! Καλά έκανες και ίσως να είναι όντως αναγκαίο. Ε, τρελάθηκες λίγο. Και μου 'ριξες και μπιχτή ότι είμαι εξυπνάκιας και ντεμέκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Καλά έκανες και ίσως να είναι όντως αναγκαίο.Ε, τρελάθηκες λίγο. Και μου 'ριξες και μπιχτή ότι είμαι εξυπνάκιας και ντεμέκ. Όχι μωρέ! Απλα στην αρχή σε πέρασα απο αυτούς που ποστάρουν οπου βρουν μόνο και μόνο για πουν την εξυπνάδα τους και βλέπεις να έχουν φτάσει στα 1000 posts ενώ γράφτηκαν πριν 1 μήνα! no offence! (το "εξυπνάκηδες" δεν ήταν για σένα) Και για καταλάβεις καλύτερα το λόγο που αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ τον explorer: Διαχειριζόμαστε στη δουλειά ένα site που το φτάξανε σε .net με ένα διαχειριστικό web based εργαλείο από την MS. Και πέρα από την ενημέρωσή του, διαχειρίζομαι και exports από τα μέλη που γράφονται, πληρώνουν συνδρομές μέσω πιστωτικής κλπ! Με χρήση λοιπόν του firefox ή του Plugin για τον ie μπορούσα να κάνω μόνο login και απο κει και πέρα το χάος! Άρα τι έπρεπε να κάνω μιας και δεν έχω εγκατεστημένα κάπου αλλού τα windows??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 billdanos bravo poly katatopistiko kai xrhsimo ps: oi "muzahedin" tou linux, as mh rixnoun "bombes" stous "filyshxous polites" ! sorry gia ta greeklish, alla postaro apo puppy live . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 βρε βρε βρε!ειπα να ευθυμησουμε λιγο και με πηρατε με τις πετρες!!Μουτζαχεντιν!!???καλοο:mrgreen: και το αρθρο σου ειναι πολυ καλο και η δουλεια σου αξιολογη,απλα αυτο το οποιο πραγματευεσαι στο αρθρο σου ειναι τοσο εξυμωρο για την αφεντια μου,οσο ηταν και πριν λιγο καιρο το να βαλεις XP σε macbook.γι'αυτο και αντεδρασα ετσι.δεν ειμαι φανατικος του linux,ακομα εχω dual boot στο laptop και XP μονο στο desktop.απλα για εναν αρχαριο σαν κι εμενα το να προσπαθησει να βαλει IE σε λινουξ ειναι τραγελαφικο!προσωπικα τις ελαχιστες φορες που μου εχει χρειαστει κανω τη δουλεια μου στο desktop. συγχαρητηρια για τη δουλεια σου,και συγγνωμη αν ακουστηκα "καπως" πριν.Καλη συνεχεια offtopic:για την ιστορια,δεν γραφτηκα πριν ενα μηνα.....:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 βρε βρε βρε!ειπα να ευθυμησουμε λιγο και με πηρατε με τις πετρες!!Μουτζαχεντιν!!???καλοο:mrgreen: και το αρθρο σου ειναι πολυ καλο και η δουλεια σου αξιολογη,απλα αυτο το οποιο πραγματευεσαι στο αρθρο σου ειναι τοσο εξυμωρο για την αφεντια μου,οσο ηταν και πριν λιγο καιρο το να βαλεις XP σε macbook.γι'αυτο και αντεδρασα ετσι.δεν ειμαι φανατικος του linux,ακομα εχω dual boot στο laptop και XP μονο στο desktop.απλα για εναν αρχαριο σαν κι εμενα το να προσπαθησει να βαλει IE σε λινουξ ειναι τραγελαφικο!προσωπικα τις ελαχιστες φορες που μου εχει χρειαστει κανω τη δουλεια μου στο desktop. συγχαρητηρια για τη δουλεια σου,και συγγνωμη αν ακουστηκα "καπως" πριν.Καλη συνεχεια Δεν πόσταρα το συγκεκριμένο ούτε για να το παίξω έξυπνος ούτε για να ακούσω συγχαρητήρια κλπ (εξάλλου το έκαναν άλλοι πριν από μενα). Απλά σε μένα φάνηκε χρήσιμο και είπα να το μοιραστώ και με τους υπόλοιπους. Εσύ ας πούμε έχεις και τα xp όταν τα χρειάζεσαι ενώ στο γραφείο εμείς έχουμε μόνο ubuntu! PS. Τώρα λέω να βάλω και το Photoshop γιατί καλό το Gimp αλλά τόσα χρόνια με το photoshop ξέρω να δουλεύω καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 PS. Τώρα λέω να βάλω και το Photoshop γιατί καλό το Gimp αλλά τόσα χρόνια με το photoshop ξέρω να δουλεύω καλά! λοιπον αν το κανεις αυτο σου φτιαχνω αγαλμα.ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 λοιπον αν το κανεις αυτο σου φτιαχνω αγαλμα.ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΜΩΣ Κοίτα η έκδοση που τρέχει χωρίς εγκατάσταση (είναι μόνο ένα .exe 300mb) δούλευε μια χαρά με το wine! Απλά επειδή εδώ έχουμε κανονική άδεια χρήσης, ψάχνω να το εγκαταστήσω κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.