wiseufc Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Γεια σας παιδες εδω και λιγο καιρο εχω ερθει κυπρο για δουλεια(πληρωνουν καλα) εχω το εξης προβλημα κατεβασω ταινιες και της βαζω στο ConvertXtoDVD για να βαλω υποτιτλους και να γινουν και dvd οταν τελιωνει ολοι η διαδικασια και παω να την δω μου βγαζει ακαταλαβιστικους του ιποτιτλους εχω κανεις ολες της ρυθμησεις http://www.greeksubs.com/forum/viewtopic.php?t=4744 αλλα παλι τα ιδια βασικα το εκανα και στην ελλαδα και μου λειτουργουσε κανονικα και μου εβγαζε ελληνικους χαρακτηρες η μονη διαγορα που υπαρχει ειναι οτι εχω win xp αγγλικα εδω αλλα παλι εχω κανει της ρυθμησεις για ελληνικα μεσα στο control panel και εχω κατεβασει και ελληνικα font.. καμια ιδεα???
kastel Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Start>Control Panel>Regional and Language Options στο tab Advanced βάζεις κι εκεί Greek.
wiseufc Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Το εχω κανει φιλε μου τι να πω δεν ξερω βαρεθηκα να περιμενω 3 ωρες και μετα να μου βγαζει μουφα ιποτιτλους
kastel Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δοκίμασε να ανοίξεις τους υποτίτλους με το Subtitle Workshop (free). Αν κι εκεί εμφανίζονται "παραμορφωμένοι" τότε στα αριστερά στην πρώτη επιλογή μετά το "Work with" το ποιο πιθανό είναι να είναι επιλεγμένο ANSI, βάλε "Greek". Και κάνε save (File>Save...). Και βλέπουμε. Επίσης μη δοκιμάζεις με το ConvertX αλλά με το WinAvi Video Converter που στο preview φαίνονται και οι υπότιτλοι.
wiseufc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ευχαριστω φιλε για την βοηθεια ξανα κατεβασα το converte X εκανα απο την αρχη της ρυθμησεις και τελικα μου δουλευει τωρα ευχαριστω παντος για την βοηθεια κατεβασα και το προγρ. που μου ειπες ειναι χρισιμο παντος το θελω για το μελλον.. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.