Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα κινητού

korpi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανέις αν μπορώ να κλειδώνω τα αρχεία του κινητού μου και αν μπορώ επίσης να κλειδώσω το bluetooth και το μενού?:-D

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στα Sony Ericsson δυστυχώς δεν μπορείς να κλειδώσεις το μενού όπως στα Nokia που θέλει κωδικό ασφαλείας για να ανοίξει. Βολεύει πάρα πολύ και δεν ξέρω αν στείλεις email στην εταιρία να μπορέσει να ενσωματώσει κάτι τέτοιο σε κάποιο επόμενο firmware.

• Moderators
Δημοσ.
Στα Sony Ericsson δυστυχώς δεν μπορείς να κλειδώσεις το μενού όπως στα Nokia που θέλει κωδικό ασφαλείας για να ανοίξει. Βολεύει πάρα πολύ και δεν ξέρω αν στείλεις email στην εταιρία να μπορέσει να ενσωματώσει κάτι τέτοιο σε κάποιο επόμενο firmware.

Μην το γενικευεις.Δεν ισχυει σε ολα τα sony ericsson.Σε ενα P900 που εχω,μπορεις να κανεις εγκατασταση διαφορα προγραμματα γι αυτην την δουλεια.Ενα απο αυτα κ το οποιο εχω εγκατεστημενο ειναι της Fsecure και εκτος απο προσβαση στο κεντρικο μενου ειναι ιδιαιτερα παραμετροποιησιμο(μπορεις να αποτρεψεις την εισοδο στα μηνυματα ή στις φωτο ή και στα δυο μαζι,κλπ).

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μην το γενικευεις.Δεν ισχυει σε ολα τα sony ericsson.Σε ενα P900 που εχω,μπορεις να κανεις εγκατασταση διαφορα προγραμματα γι αυτην την δουλεια.Ενα απο αυτα κ το οποιο εχω εγκατεστημενο ειναι της Fsecure και εκτος απο προσβαση στο κεντρικο μενου ειναι ιδιαιτερα παραμετροποιησιμο(μπορεις να αποτρεψεις την εισοδο στα μηνυματα ή στις φωτο ή και στα δυο μαζι,κλπ).

ποιο πρόγραμμα είναι αυτό;

• Moderators
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα (..περασαν και μερικα χρονια απο τοτε), πρεπει να λεγοταν F-Secure Protect.

Μια ματια στο site της F-secure δεν το εμφανιζει με αυτο το ονομα πια, αλλα υπαρχει αυτο, το οποιο υποθετω πως ειναι ο απογονος του και μαλιστα ειναι δωρεαν, σε αντιθεση με αυτο που ειχα χρησιμοποιησει.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα (..περασαν και μερικα χρονια απο τοτε), πρεπει να λεγοταν F-Secure Protect.

Μια ματια στο site της F-secure δεν το εμφανιζει με αυτο το ονομα πια, αλλα υπαρχει αυτο, το οποιο υποθετω πως ειναι ο απογονος του και μαλιστα ειναι δωρεαν, σε αντιθεση με αυτο που ειχα χρησιμοποιησει.

Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Χμμμ... θα ήθελα να σε ρωτήσω επίσης το P900 τι λογισμικό διαθέτει;

• Moderators
Δημοσ.

Symbian 7 αν θυμαμαι καλα. Υποτιθεται πως μπορουσες να κανεις flash μεγαλυτερη εκδοση (εκτος specifications), αλλα δεν το ειχα δει πουθενα με τα ματια μου για να το επιβεβαιωσω.

Edit: Το λεει και η wikipedia, οποτε υποθετω πως ισχυει

Καλο κινητο παντωςhappy.gif

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινουργιο θέμα... σκεφτομαι να αγοράσω ενα κινητο απο έξω,και επικοινωνησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι το κινητο ειναι locked και οτι θα πρεπει να το ξεκλειδώσω... τι σημαινει αυτο;τι εννοει κλειδωμενο κινητο; επισης αν του βάλω την sim της cosmote θα ειναι ok; χρειάζεται τίποτα ρυθμίσεις;

• Moderators
Δημοσ.

επισης αν του βάλω την sim της cosmote θα ειναι ok;

Οχι. Aυτο εννοει κατα πασα περιπτωση ο πωλητης. Για επιβεβαιωσει κανε την ιδια ερωτηση στον ιδιο και ανεφερε το μοντελο του κινητου εδω, ολο και καποιος θα το χει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...