aposal Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Επιδιώκω την αντικατάσταση του DVD-RW σε ACER 1680 διότι τα έφτυσε παρά τις ελάχιστεςώρες λειτουργίας του αλλά υποθέτω, μετά από αυτοψία οτι πρέπει να αφαιρεθεί το πληκτρολόγιο. Υπάρχουν κάποιες εγκοπές περιμετρικά αλλα δεν μπόρεσα με λεπτό κατσαβίδι να κάνω τίποτα. Το εγχειρίδιο χρήσης δεν δίνει καμμία πληροφορία τεχνικού περιεχομένου σχετικά με την αφαίρεσή του. Αν υπάρχει κάτοχος παρόμοιου μηχανήματος και ασχολείται με λεπτοδουλιές του είδους, ας φωτίσει λίγο την υπόθεση φιλικά Αποστόλης
tasosvel Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 se polla laptop to antigrafiko sthrizetai mono se mia h duo vida 1! thn xevidoneis kai meta to travas kai vgainei !! allios einai oloklhrh istoria gia na to vgaleis !!
danaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αν δεν πας στο service, πρέπει οπωσδήποτε να βρεις τεχνικό manual. Εγώ, για το HP dv6187ea, το βρήκα και μάλιστα στο site της HP. Για δες εδώ: http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2&searchstring=ACER+Aspire+1410_1680 Σε εξυπηρετεί;
aposal Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 καλά μην τρελαθούμε τελείως οτι το να σηκώσεις το πληκτρολόγιο είναι μεγάλη ιστορία! δύο λεξεις τεχνικές να σου πει κάποιος που το έχει κάνει αρκούν για να το υλοποιήσεις αν ασχολείσαι με το αθλημα.... ! !
tasosvel Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 den mporo na katalavo vasika ton logo pou thes na vgaleis to plhkrtologio !! thes na to vgaleis gia na vgaleis meta to dvd? sigoura etsi ginetai ? exo thn entuposh oti prepei na to anoixeis apo kato gia na vgaleis to dvd ( isos exo kai lathos den to xero to sugkekrimeno montelo laptop:) )
aposal Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Υπάρχει βίδα κατω από το πληκτρολόγιο που συγκρατεί το drive. Την αφαιρείς και τον ξεσυρταρώνεις!
ilMarios Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Και φίλε μου αν επιτρέπετε ποιο αντιγραφικό θα βάλεις? Γιατί μάλλον θα κάνω το ίδιο.
heroicentaur Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Επειδη εχω κ εγω ACER τον Ferrari 3000 ομως δες τις παρακατω φωτο μηπως κ σε βοηθησουν. Στην πρωτη φωτο ειναι η κατω πλευρα του Λαπ τοπ εκει θα δεις δυο βιδες (η κ παραπανω σε εσενα) που εχουν ενα Κ διπλα αυτες ειναι το πληκτρολογιο. (βλεπε κοκκινα κυκλακια κ βελακια) Μετα πας πισω απο την οθονη κ θα δεις 4 βιδες (μπορει εσενα να ειναι παραπανω) της βγαζης αυτες. Μετα με το κατσαβιδι σιγα σιγα τραβας την προσοψη κ εμβανιζοντε 4 βιδες που κρατανε το πληκτρολογιο. Αφου της βγαλης προσεξε μην το τραβηξης αποτομα κ κοψης την καλοδιακη ταινια του πληκτρολογιου. Κ εκει θα δεις μια βιδα που κρατα το DVD. Tωρα αν δεν βγαινει το DVD πρεπει να ξεμονταρης ολο το Λαπ Τοπ κ να βγαλης καποιες βιδες που ειναι στο πλαι του DVD. Ειδα καποιες φωτο απο το δικο σου Λαπ Τοπ εχουν αρκετες διαφορες αλλα ελπιζω πανω κατω να ειναι τα ιδια σε θεματα βιδοματος αντικειμενων.
aposal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Φίλε heroicentaur σ΄ευχαριστώ πολύ για τις φωτο θα προσπαθήσω μεσα στο Σαββατοκύριακο να ακολουθήσω αυτά τα βήματα, με την προυπόθεση οτι και στο δικό μου centrino Aspire 1680 η Acer ακολουθεί την ίδια κατασκευαστική λογική. Για αντικατάσταση λέω να πάρω ενα φθηνό slim drive LG γύρω στα 55 ευρώ ,δεν αξίζει νομίζω κάτι παραπάνω . Το δικό μου κάηκε με ελάχιστες ώρες λειτουργίας!
aposal Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τελικα δύο βίδες συγκρατούν το πληκτρολόγιο κάτω από το οποίο υπάρχει η βίδα για το dvd-rw. Εχω βγάλει και μιά φωτο αλλα δεν κατάφερα να την ανεβάσω, Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ανεβάσματος μιας φωτο σε jpg ας βοηθήσει !
ilMarios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 http://www.imageshack.us απο έδω. browse kai host it
aposal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Αυτές οι δύο βίδες συγκρατούν το πληκτρολόγιο κάτω από το οποίο υπάρχει μία και μοναδική βίδα για το dvd-rw. Την αφαιρείς και τραβάς συρταρωτά το drive.
heroicentaur Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Mπραβο φιλε ελπιζω μην χρειαστη να ξεμονταρης κατι αλλο τωρα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αυτές οι δύο βίδες συγκρατούν το πληκτρολόγιο κάτω από το οποίο υπάρχει μία και μοναδική βίδα για το dvd-rw. Την αφαιρείς και τραβάς συρταρωτά το drive. σωστος τελικα το εβγαλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.