Προς το περιεχόμενο

Ψάχνω για εταιρεία Hosting

andrewz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά....

Θα ήθελα να μου προτείνετε εταιρεία ή εταιρείες hosting.

Να είναι αξιόπιστες πάνω απο όλα.

Μερικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι να έχει απεριόριστο bandwith αν γίνεται και φυσικά όλα τα παρεχόμενα για να μπορέσουμε να σηκώσουμε forum, blog, σελίδα, portal και όλα τα σχετικά....

Όσο αναφορά το οικονομικό θα ήθελα αν υπάρχουν επιλογές που να μην ξεπερνούν τα 10 ? το μήνα...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά στηρίζομαι στην εμπειρία σας για να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι σοβαρό.

Δημοσ.
Server not found:???:

Λόγω προβλήματος του routing της OTEnet με το AMS (αντίστοιχο με το δικό μας AIX αλλά για το Amsterdam, Ολλανδία) o server1 που φιλοξενεί μόνο τη δικιά μας σελίδα δεν είναι προσβάσιμος. Από άλλους ISP όπως Forthnet, Tellas, HOL, Vivodi, Grnet εμφανίζεται κανονικά. Δυστυχώς το πρόβλημα οφείλειται μόνο στην OTEnet και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Οι σελίδες των πελατών μας βρίσκονται σε άλλο server που δεν παρουσιάζει πρόβλημα ούτε με την OTEnet.

>
2  athe10kl-l1.otenet.net (62.103.129.33)  31.025 ms  31.753 ms  31.992 ms
3  vlan55-k2.otenet.net (62.103.14.193)  33.573 ms  34.029 ms  27.592 ms
4  62.103.6.145 (62.103.6.145)  30.867 ms  32.459 ms  33.782 ms
5  * * *
6  athe-GSRb-ge23.otenet.net (62.103.7.4)  34.412 ms  40.239 ms  37.454 ms
7  gig4-0-0-cr02-otenet.ath.OTEGlobe.net (62.75.3.5)  36.414 ms  36.266 ms  40.339 ms
8  pos6-0-cr01.ams.OTEGlobe.net (62.75.4.94)  90.606 ms  89.264 ms  85.608 ms
9  * * *

Όπως βλέπεται είναι καθαρά πρόβλημα σύνδεσης μεταξύ OTEnet και AMS. Έχουμε ενημερώσει την OTEnet σχετικά με αυτό και ελπίζουμε να το διορθώσει άμμεσα.

EDIT: Βλέπω το ίδιο πρόβλημα έχει αναφερθεί και στο http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=102419

EDIT2: Μετά από reboot στο modem μου βλέπω ότι με συνδέει κανονικά (ΟΤΕnet το μεγαλείο σου)

Δημοσ.

Στη emaxhosting.com έχω το site μου 6 μήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ένας φίλος έχει πάρει πακέτο από τη webhostingbuzz.com και δεν είχε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Μιλάω πάντα για Shared Hosting (= χαμηλές τιμές). Για όποια άλλη ερώτηση μας λες :)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά....

Θα ήθελα να μου προτείνετε εταιρεία ή εταιρείες hosting.

Να είναι αξιόπιστες πάνω απο όλα.

Μερικά χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι να έχει απεριόριστο bandwith αν γίνεται και φυσικά όλα τα παρεχόμενα για να μπορέσουμε να σηκώσουμε forum, blog, σελίδα, portal και όλα τα σχετικά....

Όσο αναφορά το οικονομικό θα ήθελα αν υπάρχουν επιλογές που να μην ξεπερνούν τα 10 ? το μήνα...

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και πραγματικά στηρίζομαι στην εμπειρία σας για να μπορέσουμε να φτιάξουμε κάτι σοβαρό.

Φίλε μου,απεριόριστο bandwidth και με 10?/μήνα είναι πολύ δύσκολο ίσως και απίθανο να βρεις.Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με δύο εταιρείες που είχα συνεργαστεί.Παλιότερα με την hyperhosting (http://www.hyperhosting.gr) και τώρα με την netdynamics (http://www.netdynamics.gr).Και με τις δύο εταιρείες,είχα,όποτε χρειάστηκα,άμεση υποστήριξη.Και οι τιμές τους είναι πολύ λογικές.

Δημοσ.
Έκανα λάθος που έγραψα εδώ;:oops: :oops:

oxi apla to webhosting.gr einai mia selida me plirofories gia etairies hosting giayto sou zitise na prostheseis ekei thn apopsi sou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...