Προς το περιεχόμενο

www.tophost.gr-βιος και πολιτεια

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.....Άρα, για να επιστρέψω στο αρχικό ερώτημά μου, τι τιμή είναι λογική για 4GB χώρο και καμιά 35/40GB bw/μήνα; Οι περισσότερες ελληνικές που έχω δει δε δίνουν τέτοια specs ούτε στο reseller πακέτο τους με 50-70e/mo...

25-30€ το μήνα.

Δημοσ.
Καταρχάς συνήθως αυτοί που γράφουν τις απόψεις τους είναι αυτοί που έχουν κάποιο παράπονο...

Σωστος!!!

Αλλα βρισκω λογικο αυτοι που ειναι ευχαριστημενοι να μην γραφουν αφου θεωρουν αυτονοητο να δουλευουν ολα ρολόι αφου πληρωνουν(μερικες φορες αδρα)...

Δημοσ.
Όταν λες λογικές τιμές;

Άρα, για να επιστρέψω στο αρχικό ερώτημά μου, τι τιμή είναι λογική για 4GB χώρο και καμιά 35/40GB bw/μήνα; Οι περισσότερες ελληνικές που έχω δει δε δίνουν τέτοια specs ούτε στο reseller πακέτο τους με 50-70e/mo...

6GB χώρος και 50GB traffic με 65 ευρώ με τον ΦΠΑ τον μήνα (54,62+ΦΠΑ). Μιλάμε πάντα για φιλοξενία σε ελληνικό datacenter και οχι απλως ελληνική εταιρία με φιλοξενία σε εξωτερικό.

Δημοσ.

Αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό λοιπόν για ερασιτεχνισμούς, για κάτι απ' το οποίο δε βγάζεις χρήματα. Ακόμα και το ποσό που αναφέρει ο Γιάννης παραπάνω είναι μεγάλο, τουλάχιστον σε σύγκριση με τις τιμές του εξωτερικού.

Θυμάμαι σε ένα (πολύ) παλιότερο thread Γιώργο είχες δικαιολογήσει κάπως τις υψηλές τιμές των ελληνικών εταιριών με DC στην Ελλάδα (νοίκι του rack κτλ). Δεν παύουν όμως να είναι απαγορευτικές.... δυστυχώς... Γι' αυτό όλοι ορμάνε στους oversellers (όπως λέμε petersellers :-D) που δίνουν 200/400 με $5-10 και φυσικά τις αντίστοιχες χαμηλές επιδόσεις.... :/

Δημοσ.

Καλημέρα,

Γι' αυτό όλοι ορμάνε στους oversellers (όπως λέμε petersellers :-D) που δίνουν 200/400 με $5-10 και φυσικά τις αντίστοιχες χαμηλές επιδόσεις.... :/

Αν ορμάγαν ολοι εκεί τότε δεν θα είχαμε δουλεία. Εχω πάρα πολλούς πελάτες οι οποίοι ήρθαν δυσαρεστημένοι από διάφορες εταιρίες. Επίσης εχω αρκετούς πελάτες οι οποίοι εχουν φύγει για να πάνε σε αυτές τις εταιρίες και ενα σεβαστό ποσοστό επιστρέφει πίσω λόγω σημαντικής διαφοράς στην ποιότητα των υπηρεσιών (από uptime μέχρι ταχύτητα, από υποστήριξη μέχρι τηλεφωνική επικοινωνία).

Δημοσ.

to mono sigouro einai oti auta pou prosferei o gvard den mporoune na sigkrithoun me mia etereia sto eksoteriko, alo na eisai sthn ellada kai na exeis to hosting sou stin xora sou kai alo na einai sto eksoteriko. kai gia na min po gia ta ms ( ping) pou exoun oi hostades sthn ellada, pou mporoun na ftasoun kai ta 20ms otan se antistixo hosta stin ameriki ftanoun ta 170-250ms.

Δημοσ.

Δεν αμφισβητώ τον αριθμό των πελατών σε ελληνικές εταιρίες, απλά λέω ότι αν οι ελληνικές τιμές ήταν πιο κοντά σ' αυτές του εξωτερικού, ένας υποψήφιος πελάτης δε θα είχε λόγο να μη διαλέξει τις εγχώριες υπηρεσίες.

Δε μιλάω για σελίδες που απαιτούν λίγα ΜΒ σε χώρο και κίνηση, και άρα κατ' απόλυτη τιμή το κόστος είναι χαμηλό και εντός και εκτός Ελλάδας. Μιλάω για νούμερα όπως αυτά που έδωσα προηγουμένως...

Δημοσ.

Οντως, μακάρι οι ελληνικοί ISP να πουλήσουν σε ευρωπαϊκες τιμές στις εταιρίες hosting, ωστε να μπορούμε να περάσουμε το χαμηλό κόστος στον πελάτη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...