Προς το περιεχόμενο

www.tophost.gr-βιος και πολιτεια

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετω απαντες.

εδώ και περίπου 3 μήνες έχω παρε-δωσε με την εταιρεία hosting:http://www.tophost.gr

το ζητημα που προκυπτει ειναι οτι προσωπικα δεν εχω μεινει καθολου ευχαριστημενος απ'την συγκεκριμενη εταιρεια.πριν αρχισω να αραδιαζω τι ακριβως εχει συμβει,θα υπενθυμισω οτι τιποτα δεν το λεω στο ντουκου,οτι εχω αποδειξεις,mail,καθως επισης οι ιδιοι οι ανθρωποι της tophost.gr σε κατ'ιδιαν συνομηλιες μας δεν αρνουνται τιποτα απ'αυτα που περιγραφω εδω.μαλιστα εφτασα στο σημειο να τους απειλησω μια φορα οτι αν δεν μου παρειχαν τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωσα θα τους διεσυρα και θα τους δυσφημουσα με οποιονδηποτε τροπο.ο εκβιασμος ομολογω οτι επιασε.

ξεκινω λοιπον.

Αρχικα θα πρεπει να πω οτι εχουν αψογο τηλεφωνικο κεντρο.ποτε δεν καθυστερησα πανω απο 5 λεπτα να μιλησω με καποιον εκπροσωπο τους.επισης ειναι απολυτα ευγενικοι.δεν σημαινουν ομως τιποτα ολα αυτα αν δεν μπορεις να κανεις την δουλεια σου.

1)διαχειριζομαι 3 διαφορετικα domains,ολα αγορασμενα απ'το papaki.gr (papaki.gr=tophost.gr).δεν θα αναφερθω σε ποια,παρα μονο στο δικο μου poscaman.gr (σ´αυτο το σημειο,αν καποιος απ'την εταιρεια διαβαζει το ποστ θα χαμογελασει.δικαιολογημενα.εχουμε επικοινωνησει απειρες φορες,κοντευω να τους μαθω με τα μικρα τους ονοματα)αυτα τα 3 domains ειναι αγορασμενα σε 3 διαφορετικα ονοματα.σε δυο ομως απ'τα 3 χρησιμοποιηθηκε η ιδια πιστωτικη.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟ PANEL ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ POSCAMAN.GR,ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 DOMAINS?εγω παντως δεν μπορω.επικοινωνησα μαζι τους,τους διευκρινησα οτι το τριτο domain ουδεμια σχεση ειχε με μενα,ειναι αγορασμενο με διαφορετικη πιστωτικη με αλλα στοιχεια αγοραστη,ΑΛΛΑ απ'την δικη μου ΙΡ.θεωρησαν μαλλον σωστο να καταχωρουν ερημι domains σε IPs αγοραστων.

2)μονιμα,αντιμερωπιζα (τωρα τελευταια καπως εχουν φτιαξει τα πραγματα) προβληματα με το SWSOFT sitebuilder.αυτο ειναι ενα sitebuilder της εταιρειας SWSOFT το οποιο το παρεχει δωρεαν η tophost στους πελατες της.ε,μονιμα προβληματα εβγαζε.τη μια δεν μπορουσα να κανω αλλαγες στο site,την αλλη δεν λειτουργουσε ο κωδικος μου και το username μου (!!!!!) για να συνδεθω την επομενη δεν υπηρχαν οι 300 templates που στο site της εταιρειας διαβαζουμε οτι χορηγουνται δωρεαν.

3)για 20 περιπου μερες το site ηταν κατω.ΑΠΛΑ.δεν δουλευε.υπηρχε λεει καποιο προβλημα με τον server,μια ανεβαινε μια κατεβαινε,μια δεν μπορουσα να το πειραξω καθολου κλπ...αυτη τη στιγμη μετα απο 2 μηνες σχεδον,ΑΚΟΜΑ δεν εχω mail της μορφης [email protected].τους εχω ειδοποιησει οτι δεν λειτουργει,ακομα δεν εχουν αξιωθει να το φτιαξουν.

4)ξαφνικα προχτες,παω να μπω στο panel που διαχειριζομαι τα οικονομικα του domain μου,και για αλλη μια φορα ο κωδικος μου δεν ηταν δεκτος.εστειλα mail,μου απαντησαν οτι ναι,υπηρχε ενα προβλημα και το διορθωσαν,μετα απο λιγο καταφερα να μπω.

5)καποια στιγμη (μετα απο την 20μερη νιλα) παω να παραμετροποιησω το site και μου παρουσιαζεται καποιο προβλημα με το asp.net. (δεν ξερω,αλλα ουτε και με ενδιαφερει τι ειναι αυτο!)επικοινωνω μαζι τους και μου λενε θα το κοιταξουν.και τι κανανε νομιζετε?εσβησαν,ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον φακελο /httpdocs με αποτελεσμα αρχεια τα οποια ειχα μεσα (εκτος απο αυτα της ετοιμης template που χρησιμοποιουσα) να πανε στο βροντο!!!ευτυχως ειχα κρατησει back-up.

6)στο 3 domain το οποιο αγορασα,(αυτο με την ξενη πιστωτικη) "ξεχασαν" να στειλουν mail με τις απαραιτητες πληροφοριες για τον ftp server κλπ.και με επαιρνε ο καημενος ο ανθρωπος που ειχε αγορασει το domain και με ρωταγε τι γινεται τωρα.

7)στο 3ο domain παλι.ενω ειχα πληρωσει κανονικα,δεν ειχαν ενεργοποιηθει ολες οι προσφερομενες υπηρεσιες.αποτελεσμα?επρεπε να στειλω ΞΑΝΑ mail, να τους ενημερωσω οτι η συγκεκριμενη υπηρεσια δεν λειτουργει και να μου απαντησουν οτι θα το κοιταξουν κλπ κλπ κλπ.τελικα μετα απο μιση μερα το φτιαξανε

αυτα τα ολιγα θυμαμαι αυτη τη στιγμη.αν θυμηθω κατι καινουριο θα το ποσταρω.συγγνωμη για το μακροσκελες ποστ,αλλα νιωθω την υποχρεωση να ενημερωσω.

Δημοσ.
...και μου λενε θα το κοιταξουν.και τι κανανε νομιζετε?εσβησαν,ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον φακελο /httpdocs με αποτελεσμα αρχεια τα οποια ειχα μεσα..

haha wtf?!

Ώστε όχι και τόσο top τελικά ε...

Αυτό το 99.9% uptime το 'χουν ξεφτιλίσει τελείως οι χοστάδες, έχει χάσει κάθε βαρύτητα πλέον. Οι συγκεκριμένοι τουλάχιστον στο SLA τους λένε οτι σου επιστρέφουν μέχρι το 50% του κόστους/μήνα. Όταν την κάνεις, διεκδίκησέ το, αν έχεις το μικρό πακέρο μιλάμε για €1,75!

:-D

Δημοσ.

Καλησπέρα,

σε κάθε εταιρεία πάντα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι πελάτες. Από ότι καταλαβαίνω πέρασες ένα γολγοθά αλλά αυτό πίστεψε με δεν χαρακτηρίζει την ΚΑΘΕ εταιρεία, όποια και αν είναι αυτή.

Καλό είναι που ενημερώνεις για την προσωπική σου ιστορία.

Από κει και πέρα η συνέχεια ποια είναι;Σου λύθηκαν τα προβλήματα;

Καλό είναι, σαν συμβουλή, επειδή το email είναι "άψυχο" να τηλεφωνείς σε οποιοδήποτε πρόβλημα διότι ο χρόνος επίλυσης είναι μικρότερος.

Δημοσ.

Έχουμε στην tophost περίπου ένα χρόνο το stiloclub.gr μαζί με άλλα 4 site. Ποτέ δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα....

Μου φαίνονται περίεργα ρε γμτ όλα αυτά σε σένα μαζεμένα....όχι όμως και παράλογα....

Τι να πώ μάλλον δε σε πάει η εταιρία...

Δημοσ.

poscaman, ba_eas, θα σας ήταν μήπως εύκολο να καταχωρήσετε την αξιολόγησή σας για την TopHost και εδώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
poscaman, ba_eas, θα σας ήταν μήπως εύκολο να καταχωρήσετε την αξιολόγησή σας για την TopHost και εδώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δοκιμασα να κανω καταχωρηση αλλα δεν φαινεται πουθενα...(αυτο που καταχωρησα)

η συνεχεια ειναι να:καμμια.οσο δεν τα σκαλιζω τοσο δεν παρουσιαζονται προβληματα.αν κανω καιρο ομως να ασχοληθω παω στοιχημα οτι παλι δεν θα μπορω να κανω την δουλεια μου και θα πρεπει να επικοινωνησω ειτε τηλεφωνικα ειτε με mail,οπως εχει συμβει πολλες φορες.αυτο ειναι αφενος μεν κουραστικο,αφετερου δε σου σπαει τα νευρα περισοτερο απ΄την καλομοιρα να τραγουδαει:θελω τα ωπα μου!

δεν εχω κανενα παραπονο απ'την επικοινωνια μας.καθε φορα που εστελνα mail απαντουσαν σχετικα γρηγορα.

Δημοσ.

Εμφανίζεται τώρα. Ευχαριστώ. Αν θέλεις να καταχωρήσεις κάποιο άλλο σχόλιο, μπορείς να το κάνεις και το προηγούμενο θα αντικατασταθεί αυτόματα με το καινούριο.

Δημοσ.
Καλησπέρα,

σε κάθε εταιρεία πάντα υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι δυσαρεστημένοι πελάτες. Από ότι καταλαβαίνω πέρασες ένα γολγοθά αλλά αυτό πίστεψε με δεν χαρακτηρίζει την ΚΑΘΕ εταιρεία, όποια και αν είναι αυτή.

Ναι όντως...απλά στην Ελλάδα οι δυσαρεστημένοι είναι το 95% και οι ευχαριστημένοι το 5% και αυτή είναι η δισεκατομμυριοστή περίπτωση που αναφέρεται με ΤΟΣΟ σοβαρό αίσχος από Ελληνική εταιρεία web hosting.

Δημοσ.

Γιατί πάντα σε κάθε τέτοια περίπτωση πιπιλίζετε αυτήν την καραμέλα;Δηλαδή αν συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ξένη εταιρεία θα ταν άχρηστη;

Ενα γεγονός δεν χαρακτηρίζει κάθε εταιρεία. Τα γεγονότα και όχι το γεγονός τις χαρακτηρίζουν.

Είπαμε πάντα υπάρχουν πελάτες δυσαρεστημένοι, σε κάθε είδους εταιρεία.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το χεις ψάξει, αλλά και τα παράπονα για μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού (μεγάλες σε αριθμό πακέτων που κάνουν oversell :D , όχι ποιότητα κτλ, αυτές που με $5-10 σου δίνουν 500gb και χώρο και bw) είναι άπειρα.

Απ' την άλλη, οι ελληνικές εταιρίες με datacenters σε Ελλάδα (ή Ευρώπη) είναι πανάκριβες ρε γμτ... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το χεις ψάξει, αλλά και τα παράπονα για μεγάλες εταιρίες του εξωτερικού (μεγάλες σε αριθμό πακέτων που κάνουν oversell :D , όχι ποιότητα κτλ, αυτές που με $5-10 σου δίνουν 500gb και χώρο και bw) είναι άπειρα.

Συμφωνώ, κάθε εταιρεία θα έχει παράπονα και για μένα πρέπει να έχει για να γίνει πιο ανταγωνιστική και πιο καλή.

Απ' την άλλη, οι ελληνικές εταιρίες με datacenters σε Ελλάδα (ή Ευρώπη) είναι πανάκριβες ρε γμτ... μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Μην το λες αυτό, υπάρχουν πολλές εταιρείες αξιόπιστες στην Ελλάδα που είναι καλές και σε λογικές τιμές.

Δημοσ.

egw 1 and 1 xrisimopoiw paidia kai eixa akousei ena karo vrisidia ma to 8eo!!!!

gemates oi selides!!!!

to mono p exw na paratirisw einai i ligo ka8usterimeni apantisi mesw email (3 days max) kai to oti paizontai kati mlkies me ta DNS kai me petaei apo ton fakelo /123 ston / enw exw mesa ston 123 arxeia (index.html, php klp)

Δημοσ.
Μην το λες αυτό, υπάρχουν πολλές εταιρείες αξιόπιστες στην Ελλάδα που είναι καλές και σε λογικές τιμές.

Όταν λες λογικές τιμές;

Τα πακέτα των περισσότερων ελληνικών εταιριών με datacenter σε Ελλάδα ή Ευρώπη αρχίζουν με κάτι αστεία specs της τάξης των 10, 50 100 MB χώρου και αντίστοιχα νούμερα για bandwidth. Κι όταν βλέπω και κάτι γελοίους περιορισμούς στον αριθμό email/ftp accounts και sql DBs, που να τις λάβεις υπόψη...

Άρα, για να επιστρέψω στο αρχικό ερώτημά μου, τι τιμή είναι λογική για 4GB χώρο και καμιά 35/40GB bw/μήνα; Οι περισσότερες ελληνικές που έχω δει δε δίνουν τέτοια specs ούτε στο reseller πακέτο τους με 50-70e/mo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...