IOCTL Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Έχετε ξεχάσει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονέκτημα. Κάθε μέρα φόρτιση η μπαταρία.
anesperos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εμενα δεν ειχε καρτα μνημης αγορασα μια 30 ευρω απο το πλαισιο 2Γκικα τρανσεντ. Εγω εχω και τα 2 αλλα οντως λεω να περιμενω... Χρειαζονται ρυθμισεις για το gps. Τωρα κατεβαζω χαρτη Αθηνας. Και η μπαταρια για δευτερη μερα μια χαρα... Αγορασα φορτιστη αυτοκινητου παντως...! 8 ευρω ρε παιδια! Μια χαρα! Εχω και εναν ηλιακο!
anesperos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Βαζω να κατεβασει με το MapLoader και ενω κανει μιση ωρα περιπου μολις ολοκληρωσει το 100% μου βγαζει αρνητικο χρονο και συνεχιζει... Και επειδη κραταει ωωωωρα... Το σταματαω... Και κοιταω τη μνημη και μου λεει οτι χρησιμοποιει 50mb (χωρις εγω να εχω κατεβασει απο το ιντερνετ τοσα) και μετα παταω μορφοποιηση και παλι το ιδιο... Μετα βγαζω τη καρτα (κανοντας πριν μορφοποιηση) και τη βαση στο πολυμηχανημα που εχει εισοδο (και λειτουργει κανονικα) για καρτες και μου λεει σφαλμα καρτας μνημης... Τι να φταειι;;
S2Katana Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Εμενα δεν ειχε καρτα μνημης αγορασα μια 30 ευρω απο το πλαισιο 2Γκικα τρανσεντ. Εγω εχω και τα 2 αλλα οντως λεω να περιμενω... Χρειαζονται ρυθμισεις για το gps. Τωρα κατεβαζω χαρτη Αθηνας. Και η μπαταρια για δευτερη μερα μια χαρα... Αγορασα φορτιστη αυτοκινητου παντως...! 8 ευρω ρε παιδια! Μια χαρα! Εχω και εναν ηλιακο! Εμενα δεν ειχε καρτα μνημης και περιμενω μια απο ebay.Πως κατεβαζεις χαρτη Ελλαδας?Αν τον κατεβασω μετα θα μπορει να λειτουργησει ως GPS, εντος του αυτοκινητου? @anesperos ισως φταιει η καρτα μνημης.Αν εχεις αλλη δοκιμασε.
anesperos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δοκιμασα Route 66 και ΤΟΜ ΤΟΜ αλλα παιδια ψαχνουν οντως για εξωτερικη συσκευη και νομιζω υπαρχει και συμφωνια μεταξυ των εταιριων για να μην βγει προγραμμα για Ν95... Οσο για τη καρτα τη πηγα πλαισιο Καλλιθεας και μου παν μεχρι Σαββατο!! για να ελεγξουν αν λειτουργει!! Ημαρτον! Δεν την αφησα... Δεν εχω αλλη!
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Παντως σε εμενα η μπαταρια μια χαρα τα παει...Παντως ο,τι απορια εχει κανεις για το Ν95 ας το συζητησει εδω.
anesperos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Oλα ενταξει! Δεν ξερω τι εγινε τελικα. Αλλα φορτωθηκαν μετα απο αρκετες προσπαθειες. Η καρτα βεβαια δειχνει οτι εχω καταναλωσει 80μβ! Δε ξερω ισως χρησιμοποιει μερος της καρτας για την εφαρμογη. Πολυ καλο το προγραμμα περιηγησης παντως. Εχει και χαρτες απο Θεσσ/ Λαρισα και απο αρκετες περιοχες (πχ βολο κορινθο κτλ) αλλα χωρις όλες τις οδους. Μονο κύριες.
stelios2809 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 paidia exw akousei pws oso xrhsimopoieis to gps toso xrewnsai isxyei?
anesperos13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 oxi den xrewnese se kamia periptwsh. mono na prosexeis na apenergopoihseis apo tis ru8miseis th sundesh me to diktyo sou (pragmatopoihte mono gia na deis px kapio 8eatro, pia venzinadika einai anoixta ktl) an de 8es auth th leitourgia. k profanws den sundeete akoma kai etsi automata. alla se rwtaei. alliws einai teleiws dwrean. kai leitourgei kanonikotata.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δλδ η πλοηγηση εντος αυτοκινητου δουλευει απο μονη της ή χρειαζεται να κατεβασεις κατι?Εμενα δε μπορει να εντοπισει δορυφορο!
anesperos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Θα το αφησεις ενα δυο λεπτα να βρει δορυφορο. Ομως απο ΕΡΓΑΛΕΙΑ/ΔΕΔΟΜΕΝΑ GPS/ΘΕΣΗ/επιλογες/ΚΑΤ. ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ. Το αφηνεις εκει ακινητο 2 λεπτα (τη πρωτη φορα θελει πιο πολυ ωρα) και σε ανοιχτο χωρο. Ομως ακινητο! γιατι χανει τη θεση του. Και μολις βρει συνδεση πηγαινε στους χαρτες. Και θα σου εντοπισει τη θεση. Τωρα οσο για τη πλοηγηση δυστυχως ενω εχει χαρτη ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ να σχεδιασεις διαδρομη, μπορεις να κανεις προσωμοιωση, μπορεις να βρεις διαφορα σημεια κτλ.. (και χωρις συνδεση GPS). Ενω με GPS ΜΠΟΡΕΙΣ να βλεπεις που εισαι και ενω εισαι σε κινηση να βλεπεις τους δρομους που προχωρας κτλ... αν θες να κανεις πλοηγηση ομως πρεπει να πληρωσεις. Δλδ αν θες να σου λεει την ωρα που εισαι σε κινηση πως να πας καπου (και με φωνητικες εντολες κτλ) τοτε πρεπει να πληρωσεις: 8 ευρο για 30 μερες ή 60 ευρο για ενα χρονο ή 70 ευρο για τρια χρόνια!! αν κανω λαθος διορθωστε με!
S2Katana Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για τη βοηθεια.Ας ειναι κ'ετσι.Οποτε απλα πρεπει να το βαλω μια φορα να βρει δορυφορο και απο εκει και περα θα μπορει να εντοπιζει θεση, ετσι? Για τα ποσα, νομιζω πως ειναι λιιιγο ακριβοτερα.
anesperos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 οχι τοσο ειναι σιγουρα οι τιμες. πριν λιγο τις διαβαζα. Τα 3 χρονια ειναι πολυ καλη προσφορα αλλα και του ενος χρόνου. Τη πρωτη φορα θα βρει (βαλτο τωρα στο μπαλκονι) και μετα καθε φορα πριν οδηγησεις θα κανεις το ιδιο. Σε 30 δευτερολεπτα θα βρισκει δορυφορο. Απλα το πληκτρολογιο (πρεπει να ειναι ανοιχτο γιατι εκει ειναι η κεραια) να βλεπει ουρανο αρχικα.
anesperos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Καποιος εδω στη γειτονια εχει WLAN και μπαινω FREE Internet απο το δωματιο μου! Καλη φαση! Το θεμα ειναι οτι μερικες σελιδες χρειαζονται Flash player και μου λεει οταν παω να το κατεβασω οτι δεν βρηκε κανενα συμβατο με τον Browser μου. Τι μπορω να κανω;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.