S2Katana Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Ανοιγω το τοπικ αυτο για συζητηση γυρω απο το Νοkia N95 Smartphone, για extra νομιμα προγραμματα και εφαρμογες, προβληματα κτλ. Απο χθες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος του Ν95 και με εχει συναρπασει.Παρεχει οσο υποσχεται και τιποτα λιγοτερο.Αν προλαβω θα ανεβασω pics και βιντεο που τραβηξα.Φοβερη καμερα, ωραιο μενου, γρηγορη πλοηγηση και πανευκολη συνδεσιμοτητα. Ακομη και το GPS ειναι καλο, αν και επιβαρυνει πολυ το τηλεφωνο. Περισσοτερες πληροφοριες εδω. Εκανα ενα search και δε βρηκα καποιο τοπικ, οποτε ανοιξα αυτο εδω.
Speed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μπορείς φίλε μου να με βοηθήσεις λίγο με τις ρυθμίσεις του Gps????
Speed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Κανονικά 730 euro αλλά είχα επιδότηση καλή και το πήρα 300 ...
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Kαι εγω μια απο τα ιδια. Ως προς το GPS, που εχεις προβλημα?Εντυπωσεις απο το κντ?
anesperos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 και γω απο αποψε το εχω!! Εχει μεσα χαρτες? δεν το εχω ανοιξει!!
S2Katana Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Αν προσεξα καλα δεν εχει χαρτες αλλα δεν παιρνω και ορκο!Βασικα με εχει μπερδεψει λιγο το GPS. Δε σε χαλασε πολυ που δεν εχει καρτα μνημης μεσα?
anesperos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δεν με χαλαει γιατι ειναι φτηνη! αλλιως θα με χαλαγε!! με χαλαει ομως αποτι καταλαβα χρειαζεται καρτα για να φορτωσεις τους χαρτες απο το ιντερνετ! ενω ειναι μονο 10 μβ... και ηθελα αποψε να το δοκιμασω!
anesperos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εφαρμογες .sis δεν παιρνει;; ξερει κανεις;; γιατι μου λεει δεν υποστηριζει.
activex Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 εφαρμογες .sis δεν παιρνει;; ξερει κανεις;; γιατι μου λεει δεν υποστηριζει. giati ola ta .sis den einai idia. yparxoun versions 1rd 2rd 3rd to n95 einai Series 60 3rd Edition FP1 kai den paizi palies ekdosis programaton.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Ετσι και αλλιως θα βγουν απειρες εφαρμογες!
polidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Me tis efermoges min anxoneste tha vgoune para poles kai giafto to tilefono apos egine me ola ta s60
anesperos13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 paidia na valw route 66? h tom tom? h na krathsw auto pou exei mesa? uparxei periptwsh na epivarunei to kinito?
john_the_tiger Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δε σε χαλασε πολυ που δεν εχει καρτα μνημης μεσα? Παιδια εμενα ειχε 512 μαζι απο που το πηρατε εσεις χωρις καρτα? Εγω απο Γερμανο,παντως αγορασα μαζι και μια 2 gb... paidia na valw route 66? h tom tom? h na krathsw auto pou exei mesa? uparxei periptwsh na epivarunei to kinito? Φιλε εγω δοκιμασα το route66 αλλα ενω ανοιγει κανονικα δεν συνδεεται γιατι ψαχνει να βρει εξωτερικο gps (bluetooth) και ειναι η τελευταια εκδοση μαλλον πρεπει να περιμενουμε λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.