dali13gr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Καλησπέρα Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι άν κάποια λέξη που γράφω ξεκινάει με κεφαλαίο γράμμα, τότε μόλις κάνω υποβολή του post αυτή βγαίνει με μικρό. Αυτό γίνεται σε post που κάνω και από το κινητό με τον Opera Mini αλλά και από το Mac με Firefox & Safari και από pc με Firefox. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όπως παρατηρείτε και σ' αυτό το μήνυμα. Δείτε π.χ. ΕΔΩ κι ΕΔΩ Και όχι, δεν ξεχνάω να βάλω κεφαλαία!!!
Cristina Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Αυτό συμβαίνει όταν ένα post έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασε να έχεις έστω κι ένα χαρακτήρα λατινικού αλφάβητου μέσα στο post και το πρόβλημα λύνεται. Για παράδειγμα, εγώ αντικαθιστώ ένα «Ο» σε λέξεις που δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν οποιαδήποτε αναζήτηση, όπως ας πούμε τα άρθρα ή άλλες λέξεις τριών γραμμάτων.
dali13gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 :roll: Ααααα! Γι αυτό δεν μπορούσα να το λύσω με τίποτα και αναγκάστηκα να κάνω post. Thanks
dali13gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μάλλον είναι χακιά αυτών που γράφουν greeklish κατά του περιορισμού στο Μπλα Μπλα!
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 λέω και γω τόσο καιρό. κάντε το επισημασμένο να το βλέπει ο κόσμος!
KWSN_Men Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Αυτό συμβαίνει όταν ένα post έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.Δοκίμασε να έχεις έστω κι ένα χαρακτήρα λατινικού αλφάβητου μέσα στο post και το πρόβλημα λύνεται. Για παράδειγμα, εγώ αντικαθιστώ ένα «Ο» σε λέξεις που δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν οποιαδήποτε αναζήτηση, όπως ας πούμε τα άρθρα ή άλλες λέξεις τριών γραμμάτων. Και όμως δε λύνεται. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1652634&postcount=433
Cristina Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δοκιμή: Πιθανόν η E.e. να μετράει διαφορετικά. Γιατί αν κάποιος πεθάνει 1 εβδομάδα μετά το ατύχημα, νεκρός είναι αλλά το θέμα είναι πώς υπολογίζεται στην κάθε στατιστική.
blueviper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Περίεργα πράγματα.φαντάζομαι πως κάθε πρόθεση να γράψεις στα Ελληνικά πλέον υπονομεύεται. Αναρωτιέμαι πως ξαφνικά προέκυψε αυτό το χοντρό bug. Ελπίζω να διορθωθεί, γιατί είναι κρίμα να παίζουμε με handicap ορθής εμφάνισης. .άσε που χάθηκαν και τα αποσιωπητικά.
andreaslfc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι όταν έχεις σαν γλώσσα του φόρουμ τα αγγλικά τα κεφαλαία τα κάνει πεζά, ενώ το φόρουμ στα ελληνικά είναι εντάξει. Κι εγώ είχα πρόβλημα, αλλά έβαλα σαν γλώσσα τα ελληνικά εκεί το πρόβλημα δεν υπάρχει. Edit: Τώρα το κάνει και στα αγγλικά και στα ελληνικά. Edit2: Τώρα στα ελληνικά εντάξει. Edit3: Εντάξει και τα αγγλικά.
S2Katana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Εγω ειχα για 3 μερες αυτο το προβλημα και ξαφνικα λυθηκε.
Hal9000 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 'Οχι και τόσο ξαφνικά. Τώρα πάντως πρέπει να είναι ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.