Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κεφαλαία

dali13gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει ότι άν κάποια λέξη που γράφω ξεκινάει με κεφαλαίο γράμμα, τότε μόλις κάνω υποβολή του post αυτή βγαίνει με μικρό. Αυτό γίνεται σε post που κάνω και από το κινητό με τον Opera Mini αλλά και από το Mac με Firefox & Safari και από pc με Firefox.

Αυτό δεν συμβαίνει πάντα όπως παρατηρείτε και σ' αυτό το μήνυμα.

Δείτε π.χ. ΕΔΩ κι ΕΔΩ

Και όχι, δεν ξεχνάω να βάλω κεφαλαία!!! :)

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει όταν ένα post έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.

Δοκίμασε να έχεις έστω κι ένα χαρακτήρα λατινικού αλφάβητου μέσα στο post και το πρόβλημα λύνεται. blink.gif

Για παράδειγμα, εγώ αντικαθιστώ ένα «Ο» σε λέξεις που δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν οποιαδήποτε αναζήτηση, όπως ας πούμε τα άρθρα ή άλλες λέξεις τριών γραμμάτων. blink.gif

Δημοσ.

:roll: Ααααα! Γι αυτό δεν μπορούσα να το λύσω με τίποτα και αναγκάστηκα να κάνω post.

Δημοσ.

Μάλλον είναι χακιά αυτών που γράφουν greeklish κατά του περιορισμού στο Μπλα Μπλα! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αυτό συμβαίνει όταν ένα post έχει μόνο ελληνικούς χαρακτήρες.

Δοκίμασε να έχεις έστω κι ένα χαρακτήρα λατινικού αλφάβητου μέσα στο post και το πρόβλημα λύνεται. blink.gif

Για παράδειγμα, εγώ αντικαθιστώ ένα «Ο» σε λέξεις που δεν θα μπορούσαν να επηρεάσουν οποιαδήποτε αναζήτηση, όπως ας πούμε τα άρθρα ή άλλες λέξεις τριών γραμμάτων. blink.gif

Και όμως δε λύνεται.

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1652634&postcount=433

Δημοσ.

Δοκιμή:

Πιθανόν η E.e. να μετράει διαφορετικά. Γιατί αν κάποιος πεθάνει 1 εβδομάδα μετά το ατύχημα, νεκρός είναι αλλά το θέμα είναι πώς υπολογίζεται στην κάθε στατιστική.

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα.φαντάζομαι πως κάθε πρόθεση να γράψεις στα Ελληνικά πλέον υπονομεύεται. Αναρωτιέμαι πως ξαφνικά προέκυψε αυτό το χοντρό bug.

Ελπίζω να διορθωθεί, γιατί είναι κρίμα να παίζουμε με handicap ορθής εμφάνισης.

.άσε που χάθηκαν και τα αποσιωπητικά.

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα, είναι ότι όταν έχεις σαν γλώσσα του φόρουμ τα αγγλικά τα κεφαλαία τα κάνει πεζά, ενώ το φόρουμ στα ελληνικά είναι εντάξει.

Κι εγώ είχα πρόβλημα, αλλά έβαλα σαν γλώσσα τα ελληνικά εκεί το πρόβλημα δεν υπάρχει.

Edit: Τώρα το κάνει και στα αγγλικά και στα ελληνικά.

Edit2: Τώρα στα ελληνικά εντάξει.

Edit3: Εντάξει και τα αγγλικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...