kag3to Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Πήρα Q καρτοκινητή πριν λίγες μέρες και όταν έβαλα την κάρτα στο κινητό δεν έβρισκε μόνο του το δύκτιο, και να πεις πως δεν έχω καλό κινητό να πω οκ, αλλά έχω το Nokia N70........έτσι αναγκάστηκα να βάλω χειροκίνητα δύκτιο και επέλεξα της ΤΙΜ το οποίο και δούλεψε. Τώρα όσον αναφορά το σήμα είναι για τα πανηγύρια, και να πεις πως είμαι σε κανα φαράγγι και εγώ δεν ξέρω που.....αθήνα είμαι. Έχει κανείς κανένα παρόμοιο πρόβλημα?
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 h idea s einai...oles idio shma exoun...ektos k an bgalan kamia keraia logo paraponwn sthn perioxh sou. opws xereis outws h allws tim einai to diktuo
johnykim Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Αρκετοί φίλοι μου έχουν Q και αυτοί δεν έχουν καθόλου σήμα.Για να στείλουν ένα μήνυμα πρέπει να προσπαθήσουν αρκετές φορές και φυσικά να μην είναι σε κλειστό χώρο.Δεν ξέρω αν φταίει η περιοχή μου.
proton Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kalhmera. mhn to nomizete.. anhkei sthn Tim edw kai 1 xrono. Aftyo shmainei ena pragma sigoura: apo shma 8a skizete! eggyhsh paidia! Kai de milame gia eparxia... ekei einai akomh pio dyskolo. (syggnwmh gia thn eirwnia alla dystyxws etsi einai to 8ema me thn Tim kai an den veltiw8ei 8a paei apath.)
metalmike Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kalhmera. mhn to nomizete.. anhkei sthn Tim edw kai 1 xrono. Aftyo shmainei ena pragma sigoura: apo shma 8a skizete! eggyhsh paidia! Kai de milame gia eparxia... ekei einai akomh pio dyskolo. (syggnwmh gia thn eirwnia alla dystyxws etsi einai to 8ema me thn Tim kai an den veltiw8ei 8a paei apath.)Πεσ'τα ρε φιλε,μας εχει βγαλει την ψυχη αυτη η TIM (παει και η Q...),στα Πετραλωνα που μενω πρεπει να κανω ακροβατικα μεσα στο σπιτι αλλα και εξω για να πιασω σημα,δηλαδη τι ειναι αυτο το πραγμα,ελεος...
LEONakis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εχω την εντυπωση πως το προβλημα για τις συνδεσεις Q μπορει να ξεπεραστει αλλαζοντας μια ρυθμιση. Στην ρυθμιση επιλογης φορεα βγαλτε τον αυτοματο εντοπισμο και βαλτε manual ΤΙΜ!
antreaslam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 kage,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι η ιδέα του ! έχω ΤΙΜ, ο κολλητός μου κοσμοτε,και ο αδερφος μου Q. Σε τουλάχιστον 20-30 διαφορετικά σημεία που έχουμε βρεθεί μαζί , ο αδερφός μου είναι ο μοναδικός της παρέας που δεν έχει σημα! (για αυτό και στις διαφημίσεις της λέει ότι είναι η φθηνότερη.... αν δεν έχεις ποτέ σήμα,δε μπορείς να πάρεις τηλ,οπότε κάνεις οικονομία)!
kag3to Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 (για αυτό και στις διαφημίσεις της λέει ότι είναι η φθηνότερη....αν δεν έχεις ποτέ σήμα,δε μπορείς να πάρεις τηλ,οπότε κάνεις οικονομία)! καλό...haha
MrSeanKon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Tωρα χωρις να θελω να γινω πικροχολος οι εταιρειες αυτες ειναι για τον πο*τσο. Η ΤΙΜ λεγοταν παλια Τelestet την αγορασε ενας Αιγυπτιος Κροισος η Q χρησιμοποιουσε παλια σημα της Vodafone για τα πανηγυρια δηλαδη οποτε βαλτε Cosmote και θα ηρεμησετε. Οσες φορες εχει τυχει να μιλησω απο κινητο ΤΙΜ το κεφαλι μου γινεται π**τσοκεφαλο (ακτινοβολια RULEZ)
kage Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ρωτηστε ρε παιδια στο customer service ths q... oπως ειπα κ πιο πανω αν λογο παραπονων κατεβασαν κεραια δεν μπορουν να κανουν κατι...εκτος κ αν θες να την βαλεις στην δικια σ πολυκατοικια. κ γω εχω φιλο με cosmote k στο σπιτι τ ειχε σημα μεχρι π κατεβασαν κεραια κ ψαχνει σημειο για να βρει..
proton Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 re paidia to provlhma den h Q. einai ka8ara ths TIM pou ypoti8etai pws einai mia sovarh etairia h opoia exei ependysei arketa ekatomyria euro sta dyktia triths+ genias kai telika den yparxei tropos a3iopoihshs tous giati den exei keraies. Egw exw mia akomh aporia. kapote epaize diafhfimhsh by TIM pws 8a exeis epistrofh sto logariasmo an logw aneparkeias dyktiou xaseis klhseis. akousate kanenan pou na tou ta epestrepse? egw pantws oxi. To 8ema me to shma einai sxetiko giati keraia mporei na yparxei alla na yparxoun empodia (opws diafora ylika kataskevastika 'h topografika stoixeia px koilades kai farragia). ayta tyxainoun. Apla sthn TIM tyxainei na symvainei ayto PANELLADIKA! Egw exw cosmote kai vodafone kai pote den eixa provlhma akomh kai sta ellhnovoulgarika synora ston Evro.
kag3to Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Πάντος ρε παιδιά άμα αγοράζατε κάρτα λόγο κάλυψης θα παίρνατε Cosmote ή Vodafone. Και από άποψη τιμής Cosmote ή Vodafone. (καρτοκινητή)
vdanasto Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά, εγώ εδώ και 3 χρόνια έχω Q και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το σήμα. Πρώτα χρησιμοποιούσα το δίκτυο της Vodafone και τώρα πλέον της ΤΙΜ. Το σήμα μου εξαρτάται καθαρά από τις 2 αυτές εταιρείες. Αυτό που λες antreaslam δεν νομίζω ότι ισχύει, εκτός και εάν ο αδερφός σου δεν έχει ρυθμίσει το κινητό του ώστε να χρησιμοποιεί το δίκτυο της TIM (η Q από μόνη της έχει ελάχιστες κεραίες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.