Προς το περιεχόμενο

αρνητικό υπόλοιπο

sam sam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω πέντε-έξι κάρτες με αρνητικό υπόλοιπο...με μέσο όρο αρνητικού υπολοίπου κάπου στα 15 ευρώ...

δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω κανέναν...

και αναρωτιέμαι μπορούν να μου κάνουν τίποτα;

πως θα με βρουν;

(σε όλες τις συνδέσεις είμαι άγνωστος χρήστης)

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να μπορούν να σε βρούν από το ΙΜΕΙ του κινητού; οχι ε; Αν δεν μπορούσαν να σε βρουν δεν θα μπορούσες να κάνεις αρνητικό υπόλοιπο... Η λογική έτσι λέει.

Δημοσ.

στις ρυθμίσεις internet, στην επιλογή αποστολή imel εχω πατήσει όχι...

βέβαια 90% μπορούν να με βρουν και από αλλού...

στοιχεία όπως το IMEI ανήκουν στα προσωπικα δεδομένα;

Δημοσ.

Σιγά μην ασχοληθούν με σένα για 75 euro που του χρωστάς. Όμως πως κατάφερες και έκανες τέτοιο αρνητικό υπόλοιπο???

Επίσης το ΙΜΕΙ μεταδίδετε... Για να μην μεταδίδεται θέλει πολύ δουλειά.

Δημοσ.

den prokite na sou kanoun kati.akoma kai to 1330 na pires gia epektasi ipoloipou den tha ginei kati.gia auto legetai kartokinito.tora les na pesoun exo gia 100 euro px.oxi.opote den tous niazei mia.den einai simbolaio.kai ego exo petaxei etsi karta.poli pou tous eniaxe.edoxarizoun kartes strin paralia les na kinigisoun esena????

Δημοσ.

κύριος από την πλοήγηση και ταυτόχρονη αποστολή μηνυμάτων...

αυτό το υπόλοιπο δεν είναιτίποτα, πολύ παλιά όταν είχαν πρωτοβγει τα έγχρωμα κινητά και η πρόσβαση από την κόσμοτε ήταν δωρεάν (ωραία εποχή...) είχα φτάσει τα μείον 35,68 ευρώ...

Δημοσ.
κύριος από την πλοήγηση και ταυτόχρονη αποστολή μηνυμάτων...

αυτό το υπόλοιπο δεν είναιτίποτα, πολύ παλιά όταν είχαν πρωτοβγει τα έγχρωμα κινητά και η πρόσβαση από την κόσμοτε ήταν δωρεάν (ωραία εποχή...) είχα φτάσει τα μείον 35,68 ευρώ...

μμμμμμ!!!!σιγα!μαζι με κολλητο μου (τον εχω ξανααναφερει,εχει μουρλια με τα κινητα) ειχα φτασει μια καρτα COSMOTE στα -967 ευρω

μαλιστα οταν καποια στιγμη μας εκοψαν το ιντερνετ,ειχαμε το θρασος να παρουμε τηλ να ρωτησουμε:ΜΑ,γιατι μας κοψατε το ιντερνετ.Η κυρια τηλεφωνητρια επαθε πολλαπλα εγκεφαλικα φανταζομαι..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

afou itan dorean pos ta ftases?:P.ego ixera opti pas meion alla oxi toso poli.

ηταν δωρεαν η προσβαση αλλα πληρωνες για υπηρεσιες οπως ringtones,wallpapers κλπ...

Δημοσ.
kai 967 euro na tin pas poio to noima.paroxi ipiresion kanoun.den bazoun apo tin tsepi tous.den pires proion

εκτος απ'το οτι ειχαμε γεμισει τα κινητα τα δικα μας,των συγγενων μας των φιλων μας κλπ και του μισου σχολειου με ringtones,wallpapers,logos, κλπ κλπ κλπ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σκεψου λιγο για ποια εποχη μιλάμε....

• Moderators
Δημοσ.

Χαχαχαχα ''πολλαπλα εγκεφαλικα''!!!

Πωωωω να 'σαι καλα! Γελασα παλι!

Κι εμενα μου εχει τυχει να στελνω σε 3 ατομα μαζι, οποτε και το πηρα -19? σε ενα απογευμα...

Αλλα οχι και -967!!

Για πες, τι εγινε τοτε?

Δημοσ.

poscaman βγαίνεις και σε αφίσα? Εισαι ο θεός μας.... άκου 967 μείον. Μπορούμε να το κάνουμε σαν benchmark,κατι σαν 3dmark μια φάση...

Δημοσ.
Για πες, τι εγινε τοτε?

της το παιξαμε αδιαφοροι τους στυλ:"πω,πω,εχουμε αρνητικο υπολοιπο ε?καλα,δε πειραζει"

βεβαια μετα το τηλεφωνημα δοκιμασαμε με αλλη καρτα αλλα η ρομαντικη αυτη εποχη ειχε περασει ανεπιστρεπτι....:mrgreen::mrgreen:

poscaman βγαίνεις και σε αφίσα?

χμ!θα κανω μια νυξη στον HAL9000 να αναρτησω αφισες με λεζαντα του insomnia.gr.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

no commercial,of course:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

-967???

Εσπασες καθε ρεκορ!!!

Εγω μια κοσμοτε που ειχα την ειχα φτασει στα μειον 600 και κατι ενω ενας αλλος φιλος μου περιπου στα 800!!!

Ολα αυτα με απλο σερφαρισμα στο wap.Οτι εβρισκα το κατεβαζα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...