Προς το περιεχόμενο

dvd recorder αντι video με σκληρό δίσκο

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moυ χάλασε το video και αποφάσισα να πάρω ένα dvd recorder να γράφω από την τηλεόραση, μιας και απ'ότι κατάλαβα τα VCR μας αφήνουν χρόνους...

Πήγε λοιπόν η μάνα μου να ρωτήσει για DVD recorder και της είπαν για κάτι μοντέλα με σκληρό δίσκο. Συμφέρουν αυτά με το σκληρό δίσκο η είναι μια πιασάρικη μπούρδα για να εντυπωσιάσουν εμάς τους αδαείς??

Καλοδεχούμενες γενικότερες συμβουλές για dvd recorder...

Κάτι παλιές κασέτες που τις έχω κρατήσει για να τις ξαναβλέπω μπορώ να τις περάσω σε dvd σε κανα μαγαζι? Aν ναι πόσο κοστίζει περίπου?

Δημοσ.

Εξαρτάται το τι ακριβώς θέλεις, αν δεν έχεις πρόβλημα να μην μπορείς να γράφεις διάφορες ταινίες από την tv στον σκληρό του rec., τότε πάρε ένα recorder χωρίς σκληρό που θα σου έρθει και φθηνότερα. Αν και η διαφορά στην τιμή σε σχέση με κάποιο που θα έχει σκληρό δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλη. Εναλλακτικά υπάρχουν και recorders που είναι παράλληλα και vcr players, 2 σε 1 δλδ, κοίταξε και αυτήν την επιλογή.

Όσον αφορά την μετατροπή τους σε dvd, μπορείς να το κάνεις και μόνος αν έχεις και τα κατάλληλα σύνεργα στο σπίτι. Θα χρειατείς πάντως και μια κάρτα τηλεόρασης για να μπορέσει να πιάσει την εξωτερική πηγή της εικόνας. Αν και εγώ πιστεύω ότι πλέον αυτό είναι ένα θέμα αποθήκευσης και χώρου μόνο γιατι ακόμα και αν το κάνεις η τελική ποιότητα της εικόνας θα παραμείνει ακριβώς η ίδια, η μόνη διαφορά θα είναι πως η ταινία θα' ναι γραμμένη σε dvd. Γι' αυτόν τον λόγο εγώ δεν έχω μετατρέψει ποτέ καμιά ταινία από βιντεοκασσέτα, το βρίσκω περιττό όπως και να το κάνουμε.

Δημοσ.

Καρτα TV εχω, video δεν εχω!!! Και αρκετό σκληρο για να γραψω 7 περιπου ωρες στον σκληρο δεν εχω......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...