Προς το περιεχόμενο

Ηχομόνωση!!!!!

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aυτή η τεχνολογία που αναπαρήγαγε τους ενοχλητικούς ήχους σε αντίθετη φάση και τους ακύρωνε,είναι παλιά ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια στα μέσα του 90'.

Αλλο ένα τεχνολογικό <<θαύμα>> της ακουστικής αυτή τη φορά,που δεν προχώρησε..γιατί άραγε(ς); :roll:

Υπόψην ότι αυτά τα μονωτικά είναι μαγνήτης για την σκόνη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην αγοραζεται τπτ ρε ο παλιος καλος τροπος εινα με τις αυγοθηκες.Τζαμπα ειναι κι αμα μειωνει το θορυβο και 0,1 db καλα ειναι.Εγω παντος λεω να το δοκιμασω στο δευτερο pc το οποιο ειναι για πατεντες.

• Super Moderators
Δημοσ.

mallon ennooun autes tis xartines pou vazoun ta auga sth laikh...

(xwris plaka eixa gnwsto pou mazeue apeires gia na hxomonwsei to dwmatio tou...)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είδα τεράστια διαφορά στον θόρυβο όταν έκοψα με έναν κόφτη τις τρυπούλες που έχει στην θέση του πίσω ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να περνάει ελεύθερα από μια μεγάλη τρύπα. Μιλάμε ησύχασε ο τόπος...

Δημοσ.
Παιδιά εγώ είδα τεράστια διαφορά στον θόρυβο όταν έκοψα με έναν κόφτη τις τρυπούλες που έχει στην θέση του πίσω ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να περνάει ελεύθερα από μια μεγάλη τρύπα. Μιλάμε ησύχασε ο τόπος...

Ότι καλύτερο μπορείς να κάνει κανείς για να γλιτώσει από τους στροβιλισμούς του αέρα (οπότε κ extra θόρυβο) στην έξοδο του ανεμιστήρα.

Αν σας χρειάζονται γρίλιες (fan guard), επιλέξτε αυτού του τύπου:

G80.JPG

/sc

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτίσω αν οι "αυγοθήκες" στην πραγματικότητα δεν μειώνουν τον θόρυβο αλλά λόγο της εισόδου ή της εξόδου του αέρα από μικρότερη τρύπα ακούγεται σαν ρούφηγμα πιο δυνατα?

Δημοσ.

Το έκανα κι εγώ αυτό και έχει αποτελέσματα. Ειδικά το τροφοδοτικό ακούγεται πολύ λιγότερο. :-D

Δημοσ.

Eμένα που αντί για τρύπες έχει οριζόντιες γρίλιες πολύ πυκνές πως γίνεται να τις κόψω χωρίς να βάλω σέγα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...