_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Aυτή η τεχνολογία που αναπαρήγαγε τους ενοχλητικούς ήχους σε αντίθετη φάση και τους ακύρωνε,είναι παλιά ιστορία που βγήκε στην επιφάνεια στα μέσα του 90'. Αλλο ένα τεχνολογικό <<θαύμα>> της ακουστικής αυτή τη φορά,που δεν προχώρησε..γιατί άραγε(ς); :roll: Υπόψην ότι αυτά τα μονωτικά είναι μαγνήτης για την σκόνη.
Sadamiraq Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μην αγοραζεται τπτ ρε ο παλιος καλος τροπος εινα με τις αυγοθηκες.Τζαμπα ειναι κι αμα μειωνει το θορυβο και 0,1 db καλα ειναι.Εγω παντος λεω να το δοκιμασω στο δευτερο pc το οποιο ειναι για πατεντες.
kag3to Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 σόρρυ ρε παιδιά αλλά όταν λέτε αυγοθήκες τί εννοείται ? μήπως κάτι τέτοιο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 mallon ennooun autes tis xartines pou vazoun ta auga sth laikh... (xwris plaka eixa gnwsto pou mazeue apeires gia na hxomonwsei to dwmatio tou...)
leftermann Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ είδα τεράστια διαφορά στον θόρυβο όταν έκοψα με έναν κόφτη τις τρυπούλες που έχει στην θέση του πίσω ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να περνάει ελεύθερα από μια μεγάλη τρύπα. Μιλάμε ησύχασε ο τόπος...
madsc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ είδα τεράστια διαφορά στον θόρυβο όταν έκοψα με έναν κόφτη τις τρυπούλες που έχει στην θέση του πίσω ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να περνάει ελεύθερα από μια μεγάλη τρύπα. Μιλάμε ησύχασε ο τόπος... Ότι καλύτερο μπορείς να κάνει κανείς για να γλιτώσει από τους στροβιλισμούς του αέρα (οπότε κ extra θόρυβο) στην έξοδο του ανεμιστήρα. Αν σας χρειάζονται γρίλιες (fan guard), επιλέξτε αυτού του τύπου: /sc
kag3to Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Θα ήθελα να ρωτίσω αν οι "αυγοθήκες" στην πραγματικότητα δεν μειώνουν τον θόρυβο αλλά λόγο της εισόδου ή της εξόδου του αέρα από μικρότερη τρύπα ακούγεται σαν ρούφηγμα πιο δυνατα?
Sermac Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Παιδιά εγώ είδα τεράστια διαφορά στον θόρυβο όταν έκοψα με έναν κόφτη τις τρυπούλες που έχει στην θέση του πίσω ανεμιστήρα, έτσι ώστε ο αέρας να περνάει ελεύθερα από μια μεγάλη τρύπα. Μιλάμε ησύχασε ο τόπος... Το έκανα κι εγώ αυτό και έχει αποτελέσματα. Ειδικά το τροφοδοτικό ακούγεται πολύ λιγότερο.
De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Eμένα που αντί για τρύπες έχει οριζόντιες γρίλιες πολύ πυκνές πως γίνεται να τις κόψω χωρίς να βάλω σέγα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.