kag3to Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το προϊόν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805657. Λέτε να ανεβάζει θερμοκρασία το μηχάνημα λόγο των 4mm του ηχομωνοτικού υλικού?
Sermac Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δε θα δεις ή μάλλον δε θα ακούσεις καμία διαφορά αν το βάλεις. Αν τελικά το αγοράσεις και δεν έχεις ανεμιστήρα στο PC που να βάζει αέρα, πρόσεξε μη καλύψεις τις τρύπες των πλαϊνών. (μια 2η χρήση του προϊόντος είναι να το βάλετε σαν χαλάκι κάτω από το subwoofer ή τα ηχεία σας για να μη τρίζουν καθώς δονούνται)
isaias1983 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 thks file pou eftiaxes auto to psot!epsaxna auti tin mamakia 2 mines twra k den evriska pouthena stin ellada!mallon twra efere to eshop!!sermac to exeis dokimasei k den kovei katholou thorivo?thelw na to valw sto katevastiri mou gia na ligostepsei ligo to thorivo tou..
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δε θα δεις ή μάλλον δε θα ακούσεις καμία διαφορά αν το βάλεις. Adding the Magic fleece increased my temperatures by around 4 degrees over a nude case. During one of my frequent chats with Amil from Chillblast, he started rabbiting on about me reviewing something called "magic fleece" In conclusion, Magic Fleece is just the thing you have been looking for if you want the benefits of a fast fan without the ear-ache of its huge db output. http://www.bytesizedreviews.com/index.php?rev_id=39&page=3&action=reviews (μια 2η χρήση του προϊόντος είναι να το βάλετε σαν χαλάκι κάτω από το subwoofer ή τα ηχεία σας για να μη τρίζουν καθώς δονούνται) Ta kala subwoofer kai ixeia exoun rubber pads gia auto to logo. de xreiazontai tipota allo.
godlike Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ο Sermac έχει δίκιο. Το έχω το εν λόγω και δεν παρατήρησα την παραμικρή διαφορά γιατί ο ήχος βγαίνει από μπρος και πίσω. Μετά από αυτό και μια μαλακία ψήκτρα(ρα) για την κάρτα γραφικών κατάλαβα ότι το extreme moding είναι κοροϊδία (πλην ελαχίστων και ακριβών εξαιρέσεων).
kag3to Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι δε θα δεις ή μάλλον δε θα ακούσεις καμία διαφορά αν το βάλεις.Αν τελικά το αγοράσεις και δεν έχεις ανεμιστήρα στο PC που να βάζει αέρα, πρόσεξε μη καλύψεις τις τρύπες των πλαϊνών. (μια 2η χρήση του προϊόντος είναι να το βάλετε σαν χαλάκι κάτω από το subwoofer ή τα ηχεία σας για να μη τρίζουν καθώς δονούνται) το έχεις δοκιμάσει ή το έχεις δει κάπου αλλού και το ξέρεις???
Sermac Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Παιδιά έχω ντύσει 2 PC και ξέρω τι λέω. Μεγαλύτερη διαφορά θα δείτε αν ελαττώσετε κατά 10% τις στροφές ενός ανεμιστήρα σας παρά αν βάλετε pax mate... Ο Sermac έχει δίκιο. Το έχω το εν λόγω και δεν παρατήρησα την παραμικρή διαφορά γιατί ο ήχος βγαίνει από μπρος και πίσω. Στο ένα το PC κάλυψα και τις 2 πλευρές που λες (εννοείτε έκανα τρύπες για τα ανεμιστηράκια και το cd-rom) αλλά και πάλι ακουγόταν το ίδιο.
kag3to Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 οκ παιδιά...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. τσάμπα θα τα έσκαγα
madsc Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 οκ παιδιά...ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.τσάμπα θα τα έσκαγα Indeed. Με ricofon (aka "αυγοθήκες") >25mm θα κάνεις δουλειά μόνο & εκεί μην νομίζεις ότι δεν θα ακούγεται τίποτα. Πέφτει λίγο η ένταση, αλλάζει η χροιά του ήχου κ κόβονται οι υψηλές συχνότητες. Το βουητό παραμένει. Η συνταγή μεγαλύτερες/καλύτερες ψύκτρες, πιο αργοί ανεμιστήρες βοηθάει καλύτερα σε όλους τους τομείς. /sc
Satsok73 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Indeed. Η συνταγή μεγαλύτερες/καλύτερες ψύκτρες, πιο αργοί ανεμιστήρες βοηθάει καλύτερα σε όλους τους τομείς. /sc επισης υπαρχει και η παθητικη ψυξη, με ψυκτρες χωρις fan δηλαδη αποτελεσματικο ειναι επισης το να μην υπαρχουν στο συστημα παλιοι δισκοι (κατι αρχαιοι 20αρηδες πχ που τους κραταμε αγνωστο γιατι), μιας και ανεβαζουν τη θερμοκρασια αλλα και το θορυβο το προιον παντως το εχω δοκιμασει και ειναι πεταμενα λεφτα
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Εγώ το αγόρασα θα το παραλάβω την Τρίτη. Έστω και λίγο να κόβει το βουητό από το κατεβαστήρι αξίζει. Θα δώ και την Τρίτη θα σας πώ εντυπώσεις.
FarCry Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Εγώ το αγόρασα θα το παραλάβω την Τρίτη. Έστω και λίγο να κόβει το βουητό από το κατεβαστήρι αξίζει. Θα δώ και την Τρίτη θα σας πώ εντυπώσεις. Ma kanenas den eipe oti tha kopsei teleios to thoribo. aplos tha ton meiosei. apo to olotela kali kai i panagiotena
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Εγώ το αγόρασα θα το παραλάβω την Τρίτη. Έστω και λίγο να κόβει το βουητό από το κατεβαστήρι αξίζει. Θα δώ και την Τρίτη θα σας πώ εντυπώσεις. τελικά το αγόρασες? τι λέει? άκουσα πως υπάρχει μια καινούργια συσκευή η οποία μπαίνει μέσα στο PC και εκπέμπει ακριβώς αντίθετη συχνότητα ήχου από αυτή του υπολογιστή και δεν ακούγεται τίποτα:wink:
madsc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 τελικά το αγόρασες? τι λέει? άκουσα πως υπάρχει μια καινούργια συσκευή η οποία μπαίνει μέσα στο PC και εκπέμπει ακριβώς αντίθετη συχνότητα ήχου από αυτή του υπολογιστή και δεν ακούγεται τίποτα:wink: Σαν παραμύθι ακούγεται. Link; /sc
kag3to Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Σαν παραμύθι ακούγεται. Link; /sc sorry αλλά δεν ξέρω ακόμα πού μπορείς να το βρείς .. θα ψάξω και θα γράψω:wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.