Physics_Rulez Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Πρόσφατα εγκατέστησα τα windows vista, αλλά μετά από λίγες μέρες επανήλθα στα XP. Μου άρεσαν 2 χαρακτηριστικά τους, τα οποία πιθανον να υπάρχουν και για τα XP. -Όταν κάνω rename, θέλω να επιλέγεται μόνο το όνομα του αρχείου και όχι η κατάληξη δηλαδή Vista XP -Στο δεξί click θέλω να εμφανίζεται το "Open file Location" το οποίο πηγαίνει στον κατάλογο απ όπου προέρχεται το αρχείο/συντόμευση. Anyone?
washcloud Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 τί διάολο,δεν θες κι 1 shortcut για να κάνει αυγά με μπέικον;; (λίγο χιούμορ δεν βλάπτει,περιμένοντας κι εγώ καμμιά απάντηση γι' αυτές τις ενδιαφέρουσες ομολογουμένως ζητήσεις...έστω κι αν δεν νομίζω να γίνεται τίποτα στα xp)
venejo Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Για το 1ο υπάρχει η επιλογή (XP+Vista) στις επιλογές των φακέλων να γίνεται η απόκρυψη της κατάληξης, οπότε κάνεις edit μόνο στο όνομα του αρχείου. Για το 2ο δεν το εχεω δει πουθενά. Δεν ξέρω αν το κάνει το TweakUI της Microsoft.
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Για το 1ο υπάρχει η επιλογή (XP+Vista) στις επιλογές των φακέλων να γίνεται η απόκρυψη της κατάληξης, οπότε κάνεις edit μόνο στο όνομα του αρχείου. Δεν θέλω να κάνω απόκρυψη της επέκτασης, θέλω αυτό ακριβώς που κάνουν τα vista και δείχνω στην εικόνα... Το είχα βρεί κάποτε, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο πρόγραμμα. Για το 2ο δεν το εχεω δει πουθενά. Δεν ξέρω αν το κάνει το TweakUI της Microsoft. Θα το ψάξω, αν και δεν νομίζω
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Το είχα βρεί κάποτε, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο πρόγραμμα. Το directory opus ήταν, το οποίο τελικά πήρε τη θέση του windows explorer στο pc μου
madsc Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 >Windows Registry Editor Version 5.00 ;Adds the "Find Target" on the right-click menu [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target] @="&Find Target" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target\command] @="\"explorer.exe\" /select,\"%1\"" [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target] @="&Find Target" [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target\command] @="\"explorer.exe\" /select,\"%1\"" Copy-Paste στο notepad, σώσιμο με κατάληξη *.reg, διπλό κλικ. /sc
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 >Windows Registry Editor Version 5.00 ;Adds the "Find Target" on the right-click menu [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target] @="&Find Target" [HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Find.Target\command] @="\"explorer.exe\" /select,\"%1\"" [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell] [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target] @="&Find Target" [HKEY_CLASSES_ROOT\*\shell\Find.Target\command] @="\"explorer.exe\" /select,\"%1\"" Copy-Paste στο notepad, σώσιμο με κατάληξη *.reg, διπλό κλικ. /sc ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ωστε έτσι είναι να ξέρεις "πέντε" πράγματα παραπάνω Ευχαριστώ πολύ madsc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.