Προς το περιεχόμενο

Laptop Review !!

tasosvel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να δημιουργησουμε αυτο το θεμα και ο καθενας να γραφει ενα review για το λαπτοπ που εχει !! :) Πιστευω οτι θα ειναι πολυ χρησιμο για οσους ενδιαφερονται να αγορασουν καποιο λαπτοπ !!

Λοιπόν λεω να παρουσιάσω εδω το δικό μου notebook !! Eδώ και ένα μήνα περίπου είμαι ένας ευτυχισμένος κάτοχος ενός asus s96j verified by intel !!Έχω την έκδοση με τον T7400 στα 2,16ghz +2gb ram και 100ρι δίσκο hitachi στις 7200 στροφές!!Η κάρτα του ειναι η ATI X1600 με 256mb αυτόνομης μνήμης η οποία αποδείδει τέλεια ακομα και στα πιο απαιτητικά games (πιο συγκεκριμένα τρέχω με full γραφικά το sniper elite ,test drive unlimited ,lock on ) !! Έχω επισης να προσθέσω οτι οι επιδόσεις του δεν τελειώνουν μονο στον τομέα των games !!Το S66j αποδίδει απίστευτα και σε εφαρμογές office και multimedia !! Ασχολόυμαι γενικότερα πάρα πολύ με τα pc και ψάχνω πάντα πολύ δυνατά και αξιόπιστα μηχανήματα !! Τα asus είναι από τα καλύτερα που έχω δουλέψει !!

Στά θετίκα του στοιχεία μπορώ να αναφέρω τα εξής:

-είναι εντελώς αθόρυβο

-έχει πολύ καλές επιδόσεις σε games και σε εφαρμογές γραφείου

-είναι αρκετά ωραίο σχεδιαστικά

-διαθέτει 5 usb και μια e-sata θύρα

-μπόρει να αναβαθμιστεί και να πάρει τον T7600

-έχει ενσωματωμένη κάμερα και bluetooh

-τέλος έχει πολύ καλή απόδοση η μπαταρία του !! η οποία με αρκετλη χρήση αντέχει πάνω από μια ώρα και 10 λεπτά!!

Το μοναδικό αρνητικό στοιχείο που έχω εντοπίσει ειναι τα ηχειάκια του τα οποία δεν αποδίδουν πολύ δυνατό ήχο !!

εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικό review για τον ASUS S96J http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2975

Την υπεροχή του S96J μπορείτε να την διαπιστώσετε στο τέστ του περιοδικόυ ram που κυκλοφορεί στα περίπτερα http://www.in.gr/ram/xls/213Laptop.xls ( notebook computer support s96j )

Τα πλήρη στοιχεία του notebook μου είναι εδώ http://www.alfa4.gr/S96j_T7400.htm

Δημοσ.

Νομίζω ότι με αυτή την κάρτα γραφικών οι επιδόσεις στα παιχνίδια δεν μπορεί να είναι καλές κ απότι βλέπω κ στο review, όντως έτσι είναι.

Δημοσ.

ειναι σαν την geforce 7600 :) εχει αρκετα καλες επιδοσεις !!:) εδω εχει benchmark http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html τουλαχιστον με τα παιχνιδια που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη παει μια χαρα με full γραφικα!!

Δεν το ηξερα οτι υπαρχει αντιστοιχο section !! thnks !!

Δημοσ.

Exω μερικές ερωτήσεις.

Πού στην σελίδα Αλφα sth με τα χαρακτηριστικά αναφερει το ονομα asus.

Απο που το πήρες εσυ και ποσο.

Ποσο αθορυβο είναι. εννοώ όταν δουλευει φουλ ο ανεμιστηρας ποσο ακουγεται. Πρεπει να φερεις το αυτι σου απο πανω για να το ακουσεις ή ακουγεται γενικα απλα δεν ειναι ενοχλητικο και ενοειται σε απολυτα ησυχο περιβαλλον.

Πως εξηγεις την χαμηλη τιμη του.

Συγνωμη για την φλυαρια αλλα σκεφτομαι να το παρω. ευχαριστω προκαταβολικα.

υ.γ. δωσε λεπτομερ. για θορυβο , νομιζω οτι ενδιαφερει πολυ.

Exω μερικές ερωτήσεις.

Πού στην σελίδα Αλφα sth με τα χαρακτηριστικά αναφερει το ονομα asus.

Απο που το πήρες εσυ και ποσο.

Ποσο αθορυβο είναι. εννοώ όταν δουλευει φουλ ο ανεμιστηρας ποσο ακουγεται. Πρεπει να φερεις το αυτι σου απο πανω για να το ακουσεις ή ακουγεται γενικα απλα δεν ειναι ενοχλητικο και ενοειται σε απολυτα ησυχο περιβαλλον.

Πως εξηγεις την χαμηλη τιμη του.

Συγνωμη για τη φλυαρια αλλα σκεφτομαι να το παρω. ευχαριστω προκαταβολικα.

υ.γ. δωσε λεπτομερ. για θορυβο , νομιζω οτι ενδιαφερει πολυ.

Δημοσ.

loipon na sou apanthso !!:) to notebook einai sunarmologoumeno 1! dldl to sasi einai asus kathos kai to motehrbord epexergasths ram kai diksos topothetountai sthn ellada !! einai verified by intel !! to mono pou tous epivalei h intel ap oso xero einai na lene sto site oti einai vbi kai tpt allo kata ta alla to onomazoun opos theloun !! sunihtos kahtenas to onomazei analoga me to pos lene to magazi tou !!an to psaxeis sto skroutz tha deis oti allh to lene asus vbi kai alloi apla s96j !! otan to agoraseis exei ta xartia tou mazi kai sou leei asus kai diafora alla !! epishs mporeis na deis kai to manual sto site ths intel pou leei oti to notebook einai asus !!

oso gia ton thoruvo genikotera den akougetai katholou !! afou den katalavaineis oti einai anoixto !! otan paizeis kapoio varh game akougetai elaxista to anemistiraki prepei an eisai konta gia na to akouseis !!

elpizo na se kalupsa !!:) oti allo thes rota!!:)

Δημοσ.

an h zhmia den einai megalh dld den einai motehrboard tote sto episkeuazoun sto magazi !! allios oi idioi to stelnoun gia episkeuh exo !! h egguhsh einai apo thn intel sto site ths intel tha vreis plhrofories!! ap oso thimamai exei kai on site egguhsh !!

Δημοσ.

1 και 50 στανταρ...καλα δεν παιζω και παιχνιδια ετσι...αλλα περισσοτερη χρηση μην σου πω γιατι τρεχω simulations σε matlab comnet και αλλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...