steliosnats Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 καλησπέρα παιδιά. πηρά ένα λαπτοπ απο microland και έδινε δώρο την σύνδεση της altec 1 χρόνο όλα πληρωμένα. http://www.eml.gr/default.asp?pid=17...70&ct=373&la=1 μαζί με την σύνδεση έδινε δωροεπιταγή 20? για αγορά εξοπλισμού. Μίλησα με την altec και δίνουν δώρο το crypto f200. θα ήθελα να σύμπληρώσω ως 20 - 25 ευρώ ακόμα και να αγοράσω ένα modem router γιατί θέλω να το συνδέσω με lan και όχι usb. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να τους ζητήσω ένα modem με lan σε αυτή την τιμή. όσο καλό και αξιόπιστο γίνεται σε αυτή τη τιμή ( δηλαδή 20+ 20= 40?, ή 45? το πολύ). είμαι τελείως άσχετος με αυτά... όταν ρώτησα την πωλήτρια αν υπάρχει κάποιο router μου λέει "εννοείται ασύρματο" , της απαντάω όχι κανονικό αλλά και με σύνδεση δικτύου lan. και η απάντηση της ήταν " τι είναι αυτό το lan,δεν καταλαβαίνω".....???? μου είπε απλά ότι αν θέλω κάποιο άλλο να πάρω τηλ. να της το πω και να μου πει διαφορά στην τιμή και έτσι ψάχνω ένα απλό router 40-45? σχετικά(αναλογικά της τιμής) αξιόπιστο...??υπάρχει κάποιο???? υγ: απίστευτη τηλεφωνήτρια....
/KOMN/ Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 geia mena min to kaneis. apopsimou einai den simpa8w orismenes eteries giafto.
steliosnats Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 σορρυ, τι εννοείς να μην κάνω, το λαπτοπ το πηρα ηδη, και εχω κανει την ενεργοποιηση γραμμης ηδη, απλα ψαχνω router, εχεις αποψη για το level one frb 1161a pstn?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.