Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουμε αν τούτο δω μπορεί να κάτσει και πάνω στην steam έκδοση του portal;

Δεν γνωριζω...

Γιατι δεν το δοκιμαζει ομως;

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω απλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σπίτι κι είπα να ρωτήσω μπας και ήξερε κανείς. Θα ενημερώσω για τ αποτελέσματα.

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω απλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σπίτι κι είπα να ρωτήσω μπας και ήξερε κανείς. Θα ενημερώσω για τ αποτελέσματα.

Roger That!

• 2 μήνες μετά...
  • 10 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιο επισημο θεμα για το πρωτο portal. Και μιας και βγηκε η RTX εκδοση ειπα να το ανοιξω μιας και παραμενει ενα απο τα καλυτερα πιο εξυπνα και διαχρονικα παιχνιδια που εχουν βγει μεχρι σημερα. Προσωπικα το ειχα τερματισει οταν βγηκε το 2007 στο PS3 και με το RTX που εβαλαν το ξανα εφεραν στην επικαιροτητα μιας και η δουλεια που εγινε ειναι υποδειγματικη. 

Εχει λιγες μερες το τελειωσα και εχω πιασει τα challenges τα οποια τεσταρουν την αντοχη και την ευφυια του παιχτη σε εσχατο βαθμο μιας και ενα μολις λαθος μπορει να κοστισει το run. Για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι.

https://store.steampowered.com/app/2012840/Portal_with_RTX

https://en.wikipedia.org/wiki/Portal_(video_game)

Παρακατω θα βρειτε το Challenge Chamber 13 με gold και στις 3 κατηγοριες[λιγα βηματα/λιγες πυλες/χρονος] το οποιο μπορω να πω οτι με εφτασε στα ακρα σε σημεια. Και ερχονται και τα υπολοιπα σιγα σιγα αναλογως την υπομονη μου. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GhostRiderLSOV είπε

Δεν έψαξες αρκετά καλά. :P

Αν υπαρχει θεμα καντα μια συγχωνευση αν και ειναι portal with rtx αλλα το ιδιο παιχνιδι. Εκανα αρκετα search παντως και google και εδω δεν το βρηκα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Portal 101 και τα μυαλα στα καγκελα αρχισε δυσκολευει το πραγμα ενα λαθακι και τελος. Challenge 15 λοιπον σε ενα αρκετα μεγαλο run χρειαστηκαν αρκετες προσπαθειες για να βγουν ειδικα χρονος. Τεραστια η ικανοποιηση ομως οταν τα καταφερνεις

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Challenge Chamber 16 και το mind blown περναει σε αλλες διαστασεις. Αντανακλαστικα σβελταδα και λιγο τυχη για το χρυσο η valve ξεπερασε τον εαυτο της σε αυτα τα challenges. Πραγματικα παιχνιδι για hardcore gamers αποκλειστικα δεν μπορω να φανταστω νεαρους που εχουν μαθει στα πιο ευκολα παιχνιδια να παιζουν κατι τετοιο.

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...