Προς το περιεχόμενο

LG EXPRESS DUAL P1-KP02HS. Βοηθεια!!!

dakangr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 10 μήνες περίπου που πήρα λάπτοπ lg υπήρχαν πάλι δύο πανομοιότυπα μοντέλα (LG P1 (J001HS) και LG P1 (J002HS) ) με διαφορά στην τιμή 100 ?. η μόνη διαφορά που είχαν στον εξοπλισμό ήταν το fingerprint reader το οποίο θεώρησα περιττό και αγόρασα το φτηνότερο μοντέλο δες μήπως είναι κάτι ανάλογο.

Δημοσ.

Το μονο που μπορεσα να βρω ηταν εδω:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_208&products_id=6168&zenid=1dleb791b3mm2r3co2svst2io7

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_208&products_id=6484&zenid=1dleb791b3mm2r3co2svst2io7

πως το πιο ακριβο εχει Αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

και Εξελιγμένο σύστημα προστασίας του σκληρού δίσκου από δονήσεις.

Αυτο δικαιολογει 150 ευρω;;

Μαλλον βρηκα λαπτοπ, μαγκες...

Σωστος ο Νεκταριος!!! Καλη αγορα βγηκε;; Το προτεινεις;;

Δημοσ.

Με προβληματίζουν πολύ για το πόσο αθόρυβα είναι ? Στο πλαίσιο που ακούμπησα ένα μπορούσα να καταλάβω το CPU FAN . Έχει άλλος καταλάβει κάτι τέτοιο. Στο INTERNET γενικά βλέπω οτι είναι αθόρυβα.

Δημοσ.

Δεν εχει ακουστει καποιο προβλημα εκτος απο την ευρυθμη λειτουργια του, τωρα αν το εχει καποιος σιγουρα θα γνωιρζει περισσοτερα...

Δημοσ.
Καλη αγορα βγηκε;; Το προτεινεις;;

αν και το μοντέλο που πήρα εγώ είναι λίγο παλιότερο από αυτό που σκέφτεσαι να πάρεις εσύ, εμένα μου βγήκε μια χαρά. κανένα πρόβλημα. βέβαια οι δικές μου απαιτήσεις από το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες (office, internet, ταινίες κατά κύριο λόγο)

το προτείνω εφ' όσον δεν έχεις άλλες πιο "εξειδικευμένες" απαιτήσεις.

Δημοσ.

Εγώ μόλις το παρέγγειλα :D το περιμένω το Σάββατο γιατι είμαι εκτός αθηνών. Και λόγο της περιοχής το πέρνω με ΦΠΑ 13% άρα 970 ;) νομίζω ότι για τα χρήματα αυτά είναι τέλεια προσφορά. επίσης για την σύγγριση εντύπωση μου έκανε ότι το πιό ακριβό ήταν upgradable μέχρι 2 gb ram ενώ το πιό φτηνό LG EXPRESS DUAL P1-KP02HS που πηρα και εγώ είναι μέχρι 4

Δημοσ.

για να βαλει κανεις 4 γιγα μνημη σε λαπτοπ θελει 500-1000 ευρω

αναλογα

δεν νομιζω πως το σκεφτεται κανεις σοβαρα,τουλαχιστον οχι συντομα

θα μου πεις, μελλοντικα ποιος ξερει;και μαλλον δικιο θα χεις!

καλοριζικο φιλε, να το χαρεις!

Δημοσ.

Εχω και εγω ενα P1, ολα λειτουργουν αριστα με το μονο που δεν ειμαι ευχαριστημενος ειναι η ποιοτητα των υλικων και της συναρμολογησης.

Δημοσ.
Εχω και εγω ενα P1, ολα λειτουργουν αριστα με το μονο που δεν ειμαι ευχαριστημενος ειναι η ποιοτητα των υλικων και της συναρμολογησης.

Σκεφτομαι να πάρω ένα P1. Πες εντυπώσεις.

Καταρχήν τι εννοείς οτι ποιοτικά δε σε ικανοποιεί.

CPU FAN ? Είναι θορυβώδες ? Σε ήσυχο περιβάλλον αντιλαμβάνεσαι πότε λειτουργεί ο ανεμιστήρας ? Το silent mode (fn + F11) είναι όντως silent ? Θά ήθελα τις περισσότερες δυνατές λεπτομέρειες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ - Με σώνεις. Είμαι σε τρομερό δείλλημα μεταξύ αυτού και του TOSHIBA A200 - EA.

Δημοσ.

Εχω απο το Σεπτεμβριο το P1 με τον core duo (το προηγουμενο μοντελο δηλαδη).

Γυρω στα Χριστουγεννα αρχισε να τριζει το πλαισιο του laptop στην κατω αριστερα γωνια, επρεπε να το πατησεις με το χερι για να το ακουσεις αλλα ετριζε και μαλιστα πολυ. Το καλο ειναι οτι μου αλλαξαν ολο το πλαισιο εντος εγγυησης χωρις δευτερη κουβεντα, το κακο ειναι οτι παλι αρχισε να τριζει, λιγοτερο μεν αλλα τωρα τριζει λιγο και στη μεση. Φυσικα θα το ξαναπαω για αλλαγη.

Επειδη ειναι το 1ο μου laptop δεν μπορω να σου πω με βεβαιοτητα αν ειναι φασαριοζικο ή οχι. Στο silent ειναι σχεδον αθορυβο, γενικα πρεπει να εισαι πολυ ψειρας για να σε ενοχλησει ο θορυβος του ανεμιστηρα. Για να καταλαβεις, πιο πολυ ακουγεται ο εξωτερικος σκληρος μου παρα το laptop.

Προσωπικα, παροτι καταλαβαινω πως το προβλημα ειναι μεμονομενο, ισως να μην ξανα επαιρνα LG. Ενας φιλος ηθελε να παρει laptop και δεν του προτεινα LG αλλα toshiba.

Δημοσ.

Καλυτερα Τοσίμπα γιατι εχουν πολυ καλη θερμικη συμπεριφορα. Ωστοσο τυχαινει μερικα μοντελα να ειναι λιγακι θορυβωδη, τι να κανουμε?

Δημοσ.

LG EXPRESS DUAL P1-KP02HS: 4xUSB,parallel port

LG EXPRESS DUAL P1-KP01HS: 3xUSB, not parallel port

afta mporesa na vrw

mallon to KP02 exei ena montelo kalitero mitrikis....

Δημοσ.

LG S1 EXPRESS DUAL αγορασμένο από τον Οκτώβριο, ΑΨΟΓΟ σε όλα (και μόλις πριν δύο μήνες του πέρασα Vista και πάλι άψογο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...