Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με IP σε domain

oxydam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,

έχω ενα pc στο δικτυο που μεχρι σημερα το πρωι δουλευε αλλα καποιος χρηστης εκανε καποια κοτσανα και εχασε το δικτυο. Συγκεκριμενα το εικονιδιο του δικτυου μου λεει Κατασταση με περιορισμενη η χωρις αξιοπιστια...

ετρεξα το Winsockxpfix προγραμματακι αλλα δεν εγινε τιποτα...

Any suggestions?

Δημοσ.

Basika kane ena reboot to pc kai elenkse tin kalodiosh tou pc.

An kai pali den kanei tpt tote sto CMD dwse ena ipconfig kai des tis leptomeries tou diktuou pou sou dinei an teriazoun me auta pou eixe/eprepe na exei.

Fantazomai domain den tha exei dynamic ip...opote des an h static sou einai ok...

Δημοσ.

Ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας δικτύου.

Αν δεν γίνει τίποτα δοκίμασε να βάλεις το pc σε άλλο port στο switch αν υπάρχει ελεύθερο. Δες και το καλώδιο μήπως έχει βλαβη. Και το μπριζάκι.

Αν δεν γίνει τίποτα, ξαναδήλωσε από την αρχή το pc στο δίκτυο. Τομέα, όνομα μπλα μπλα.

Αν πάλι δεν γίνει τίποτα, πέρνα μια άλλη κάρτα δικτύου και απενεργοποίηση αυτή που έχει αν είναι onboard.

Δημοσ.

comfuzio εκανα reboot και ελεγξα την καλωδιοση αλλα τιποτα...

Στο ipconfig μου δινει μια ασχετη διευθυνση 168.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ

στο domain εχουμε DHCP που μοιραζει τις διευθυνσεις...

%@%$%@$%@$%$

Δημοσ.

Fantazomai tote afou to domain edine tis IP oti tha deis apo kapoio termatiko to ip config pou exei kai tha baleis ta antistoixa sto domain.

Px termatiko 1:

IP: 192.168.1.2

Sub mask: 255.255.255.0

gateway: 192.168.1.1

Tote o domain tha einai:

Ip: 192.168.1.1

sub: 255.255.255.0

gateway: H 192.168.1.1 H thn IP kapoiou router an uparxei.

Auta...

Δημοσ.

Βασικα η άσχετη διεύθυνση 168.ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ σημαίνει ότι δεν μπορεί να πάρει σχετική διεύθυνση από DHCP και φυσικά δεν έχει και στατική IP κοτσαρισμένη. Οπότε βάζει μία δικιά του. Βέβαια το range ξεκινά από 169.xxx.xxx.xxx αλλά εκεί πάει το μυαλό μου.

Για ρίξε μία ματιά σε αυτό http://support.microsoft.com/kb/299357

Αλήθεια τι έκανε ο χρήστης;

Δημοσ.

μακαρι να ηξερα τι εκανε ο χρηστης... ετσι θα ελυνα πιο ευκολα το προβλημα....

το ωραιο ειναι οτι σημερα το πρωι δουλεψε λιγακι και μετα ξαναεχασε το IP...

Ευχαριστώ παιδια για τον χρονο σας...

Dam

Δημοσ.

Αφού θεωρείς ότι κάτι έχει κάνει ο χρήστης γιατί δεν κάνεις μια επαναφορά συστήματος, 5,6 μέρες πρίν?

Γενικά οι χρήστες δεν μπαίνουν με λογαριασμό με περιορισμένα δικαιόματα? Σαν απλή users? Αν ναι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα κακo.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...