txstndr Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Γεία σε όλους. Μπορεί κανείς να μας δώσει τα φώτα του για το πως θα μπορέσω να ρυθμίσω τον tv tuner μου μέσω windows vista media center tv guide ωστε να μπορώ να δω ελληνικά κανάλια.. Σημειωτο:Αν κανω scan μου εμφανίζει μονο τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ και το ΡΙΚ Sat. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
cordobros Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 δυστυχωs το media center των vista δειχνει μονο τα ψηφιακα απο οτι εχω δει προσπαθησα και γω αλλα τα αναλογικα δεν τα περναει. μονο τα 4 ψηφιακα.
Members gsarig Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Members Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Τα περνάει κανονικά. Εγώ είδα το άλλο πρόβλημα, ότι μπορείς να έχεις ή τα ψηφιακά ή τα αναλογικά στo Vista Media Center. Στο δικό μου έχω κρατήσει μόνο τα αναλογικά. Ούτως ή άλλως όμως, προτιμώ το Christv για τα αναλογικά, ενώ όταν θέλω να δω τα ψηφιακά, χρησιμοποιώ το Pinnacle TVCenter, που τα βλέπει όλα (αναλογικά και ψηφιακά). Για την εγκατάσταση του TVCenter, δείτε εδώ: http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1587276&postcount=8
txstndr Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 δέν ξέρω ρε συ. το κατεβασα το αρχειάκι που μου είπες το εγκατέστησα αλλα πάλι δεν βλέπω φώς πρεπει να κάνω κάτι άλλο απο ρυθμίσεις? κάτι μου ανέφερε ένας φίλος μου πως και καλά πρέπει να βαλεις region code της πορτογαλλίας γιατί το region code της ελλαδας δεν παίζει...
p_n_k Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 prin kano format sto pc mou,markas medion apo media markt,sto media center evlepa mono analogika.den ixera oti ipirxe i dinatotita psifiakon kanalion.den to eixa diavasei klassika piga ntougrou sto pc.meta to format ekpliktos eida oti epiana psifiaka!xekinisa ta panigiria -to pc mou pianei psifiaka -alla meta katalava oti de mporousa na vro ta analogika....opote ta panigiria kopikan kai ti thesi tous piran ta vrisidia....ti kano o xristianos!!!!tha katalixo na dino amoivi!!!!
p_n_k Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 me ena programma to tv enhance xanaevala analogika alla ta den paizoun ta psifiaka...
p_n_k Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 to media center paizei i ta psifiaka i ta analogika.to thema einai na vrethei kati pou paizei kai ta 2 parallila
21century Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Χμμ.. μαζι με το tv tuner συνηθως υπαρχει και αναλογο προγραμμα διαχειρισης για την θέαση των καναλιών και το καλυτερο απο οτι φαίνεται είναι αυτό της Pinnacle. Τωρα απο το media center πως επιλεγεις ποια θ παρακολουθησεις?
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 to media center paizei i ta psifiaka i ta analogika.to thema einai na vrethei kati pou paizei kai ta 2 parallila Ακριβώς αυτό... το μόνο που έχω βρει να παίζει και τα δύο παράλληλα, είναι όντως το Pinnacle Media Center / TV Center.
dimitris74 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 dokimaste ayto http://thegreenbutton.com/forums/post/57543.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.